Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA... Sayfa: <<   < önceki  51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ahmeth84

12 Şubat 2008; 16:24:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orjinalden alıntı: ahmeth84

arkadaşlar telefonun # tuşuna basarak sessiz moda alıp sonra tekrar # tuşuyla sesli hale getirdiğimde ayarlamış olduğum melodi+titreşim ayarı sadece melodiye dönüşüyor yani titreşim kapanıyor. böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba?

bunu bir iki kişiden daha duymuştum sanırım yazılımsal bi problem eski sürüm olabilir, cihazınızın yazılım sürümü ne? *#1234 yapın orada yazar.

*#1234 yaptım fakat hiçbirşey olmuyor yani yazılım sürümünü göstermiyor yoksa ben mi yapamadım?
MuSoniC

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 16:39:52 

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefonun # tuşuna basarak sessiz moda alıp sonra tekrar # tuşuyla sesli hale getirdiğimde ayarlamış olduğum melodi+titreşim ayarı sadece melodiye dönüşüyor yani titreşim kapanıyor. böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba?

bunu bir iki kişiden daha duymuştum sanırım yazılımsal bi problem eski sürüm olabilir, cihazınızın yazılım sürümü ne? *#1234 yapın orada yazar.

*#1234 yaptım fakat hiçbirşey olmuyor yani yazılım sürümünü göstermiyor yoksa ben mi yapamadım?

pardon ben eksik yazmışım, *#1234# yapcaksın.

zekanat

12 Şubat 2008; 16:57:13 

alias arkadaşım detaylara takılma önemli olan ölü pixel problemine çözüm üretip üretmediğim. Sen mesajda sana verileni al yeter. Ha bide koskoca u600 topiginde bu konuyla ilgili açıklama yapan tek kişiye teşekkür de edebilirsin.

Gerçek eğlence portalı
www.maviok.com
ahmeth84

12 Şubat 2008; 17:30:58 

quote:

quote:

quote:

quote:

pardon ben eksik yazmışım, *#1234# yapcaksın.

sağolasın musonic yaptım sürümü jvge1 miş. eskimidir acaba?
aliass

12 Şubat 2008; 19:20:46 

quote:

Orjinalden alıntı: zekanat

alias arkadaşım detaylara takılma önemli olan ölü pixel problemine çözüm üretip üretmediğim. Sen mesajda sana verileni al yeter. Ha bide koskoca u600 topiginde bu konuyla ilgili açıklama yapan tek kişiye teşekkür de edebilirsin.

thanks

MuSoniC

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 20:03:13 

quote:

aslında çok da eski sayılmaz, bende de o sürüm vardı önceden fakat hiç öyle bir problemle karşılaşmadım, sanırım yazılım ile alakalı değil, isterseniz bi teknik servise danışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuSoniC -- 12 Şubat 2008; 20:03:55 >

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 20:06:48 

Güncel fiyat listesi (12.02.2008)

Ereyon.com: 434 YTL / 430 YTL (Havale indirimi)
Ereyon.com (Paralel ithalat): 375 YTL / 371 YTL (Havale indirimi)
Genpatech.com: 479YTL / 459 YTL (Havale indirimi)
Hepsiburada.com: 496 YTL / 481 YTL (Havale indirimi)

Profile picture and the signature are under construction
ahmeth84

12 Şubat 2008; 20:38:37 

quote:

quote:

aslında çok da eski sayılmaz, bende de o sürüm vardı önceden fakat hiç öyle bir problemle karşılaşmadım, sanırım yazılım ile alakalı değil, isterseniz bi teknik servise danışın.

sağolasın aslında her seferinde yapmıyo bazen bi bakıyorum titreşim kapanmış sürekli olursa bi servise gösteririm artık.
lisk

13 Şubat 2008; 18:32:05 

quote:

quote:

quote:

sağolasın aslında her seferinde yapmıyo bazen bi bakıyorum titreşim kapanmış sürekli olursa bi servise gösteririm artık.

bu problem bende de war. ben şunu farkettim.. ne zmn alarmı kursam ben telin sadece zil sesi moduna geçtiini farkettim.. çünkü alarmı sadece zil sesi olarak ayarlamış oluyorum.. alarmı zil+titreşim yaptığım zamanda böle bi sorunla karşılaşmıyorum.. sizin de denemenizi tavsiye ederim..

*MSI MegaBook M675 AMD Turion64 X2 1.8GHz 2048MB DDR2 667mhz 120GB HDD Sata 256MB nVidia Go7600
*Sony NW-HD3 20gb mp3 çalar
*Logitec X530 5+1 Ses Sistemi
*Western Digital 250GB HDD
*Kablosuz Mouse Logitec LX7
amele

14 Şubat 2008; 10:24:13 

fiyatı bayağı düşmüş valla...

Aspetliyim koçum ben. Silahın memleket olduğu yerdenim. Kanım deli akar benim , gözüm karardı mı görmem kimseyi. Özüm sözüm birdir benim. Bir öyle bir böyle değilim. Korkmam kimseden, çekinmem elalemden. Estimi çeker vururum, kestimi susar giderim ben. Düşüncelerimin sınırı yoktur benim. Karadeniz gibi engindir yüreğim. Sevgimi kalbime gömerim ben. İstemessem ben bile görmem. İstersem eğer denizleri karartır, göğü yere çekerim. Kafam attımı duramaz kimse karşımda. Kırar geçerim, düşünmem. Delidir kanım, durgun akmaz gürler sürekli. Duramaz kimse karşımda, tuttumu deli damarım gözüm kararır, alev püsküren ejderden farksız olurum. Piranasıyım karadenizin. Düşmanımı iyi seçer, güçlü zayıf ayırt etmem. Tavsiye etmem karşımda olmanı. Ya dostum ol gölgemde sığın, ya düşmanım ol öfkemden sakın.
Pred4toR

14 Şubat 2008; 18:02:03 

Niye Türkiyede beyaz ve gümüş seçenekleri yok bu telefonun !!!!

a.xos

15 Şubat 2008; 8:24:40 

arkadaslar bana ihratcı bir tane adam bu telefonu 400 ytl bıraktı pesin paraya yanında hafıza kartı kutusu filan var peki bu telefonun dıs hoperlor sesi d900i gibi mi? video cekim suresi kaç saat?destekledigi video formatları neler?

fatihkocyildir

15 Şubat 2008; 11:42:34 

Merhaba,

Piyasada u600 için

Telpa dan olursa 410 YTL
Basari dan olursa 480 YTL diyorlar.

Aralarinda bir fark var mi?
aliass

15 Şubat 2008; 13:03:52 

tabiki yok.bu arada dün bursa carrfourdaydım katalogta telefonlara bakıyordum bi baktım u600 için 4mp yazmışlar .kendimi gülmekten alamadım bizim u600 ne zaman 4mp oldu dedim adama o da yanlış yazılmış pardon dediler.ilk ben farketmişim onu meğersem

quote:

Orjinalden alıntı: fatihkocyildir

Merhaba,

Piyasada u600 için

Telpa dan olursa 410 YTL
Basari dan olursa 480 YTL diyorlar.

Aralarinda bir fark var mi?

ahmeth84

15 Şubat 2008; 16:07:08 

quote:

Orjinalden alıntı: lisk

quote:

quote:

quote:

bu problem bende de war. ben şunu farkettim.. ne zmn alarmı kursam ben telin sadece zil sesi moduna geçtiini farkettim.. çünkü alarmı sadece zil sesi olarak ayarlamış oluyorum.. alarmı zil+titreşim yaptığım zamanda böle bi sorunla karşılaşmıyorum.. sizin de denemenizi tavsiye ederim..

sağol lisk büyük ihtimalle dediğin seyden oluyor çünkü hergün alarmı kuruyorum . anlık alarak # tuşuyla açıp kapatınca titreşim duruyor.
anktotti

16 Şubat 2008; 16:05:07 

Arkadaşlar selam,
teli webcam olarak kullanmak mümkünmüdür?

Core 2 Duo E8400 -- Gigabyte P35 DS3L -- Kingston 1Gb DDR2 800Mhz*4 -- Samsung 320Gb 16Mb Sata2 -- ZOTAC 8800GT Amp 512Mb -- Samsung 2232BW -- Asus 2014L1T -- Cooler Master RC-690 460W -- Logitech X-240 2+1
.ZeuS.

16 Şubat 2008; 23:39:39 

Kameradaki görüntüyü bluetooth üzerinden stream edebilecek bir java yazılımı bulabilirsen mümkün olabilir. Ama telefonun böyle bir özelliği yok.

KONSOL BÖLÜMÜ KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, Logitech Z-5500, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV
>Xbox 360 Haberleri ve Oyun İncelemeleri Blog'um.<