arkadaşlar telefonun # tuşuna basarak sessiz moda alıp sonra tekrar # tuşuyla sesli hale getirdiğimde ayarlamış olduğum melodi+titreşim ayarı sadece melodiye dönüşüyor yani titreşim kapanıyor. böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba?
bunu bir iki kişiden daha duymuştum sanırım yazılımsal bi problem eski sürüm olabilir, cihazınızın yazılım sürümü ne? *#1234 yapın orada yazar.
*#1234 yaptım fakat hiçbirşey olmuyor yani yazılım sürümünü göstermiyor yoksa ben mi yapamadım?
arkadaşlar telefonun # tuşuna basarak sessiz moda alıp sonra tekrar # tuşuyla sesli hale getirdiğimde ayarlamış olduğum melodi+titreşim ayarı sadece melodiye dönüşüyor yani titreşim kapanıyor. böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba?
bunu bir iki kişiden daha duymuştum sanırım yazılımsal bi problem eski sürüm olabilir, cihazınızın yazılım sürümü ne? *#1234 yapın orada yazar.
*#1234 yaptım fakat hiçbirşey olmuyor yani yazılım sürümünü göstermiyor yoksa ben mi yapamadım?
pardon ben eksik yazmışım, *#1234# yapcaksın.
alias arkadaşım detaylara takılma önemli olan ölü pixel problemine çözüm üretip üretmediğim. Sen mesajda sana verileni al yeter. Ha bide koskoca u600 topiginde bu konuyla ilgili açıklama yapan tek kişiye teşekkür de edebilirsin.
alias arkadaşım detaylara takılma önemli olan ölü pixel problemine çözüm üretip üretmediğim. Sen mesajda sana verileni al yeter. Ha bide koskoca u600 topiginde bu konuyla ilgili açıklama yapan tek kişiye teşekkür de edebilirsin.
aslında çok da eski sayılmaz, bende de o sürüm vardı önceden fakat hiç öyle bir problemle karşılaşmadım, sanırım yazılım ile alakalı değil, isterseniz bi teknik servise danışın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuSoniC -- 12 Şubat 2008; 20:03:55 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
aslında çok da eski sayılmaz, bende de o sürüm vardı önceden fakat hiç öyle bir problemle karşılaşmadım, sanırım yazılım ile alakalı değil, isterseniz bi teknik servise danışın.
sağolasın aslında her seferinde yapmıyo bazen bi bakıyorum titreşim kapanmış sürekli olursa bi servise gösteririm artık.
sağolasın aslında her seferinde yapmıyo bazen bi bakıyorum titreşim kapanmış sürekli olursa bi servise gösteririm artık.
bu problem bende de war. ben şunu farkettim.. ne zmn alarmı kursam ben telin sadece zil sesi moduna geçtiini farkettim.. çünkü alarmı sadece zil sesi olarak ayarlamış oluyorum.. alarmı zil+titreşim yaptığım zamanda böle bi sorunla karşılaşmıyorum.. sizin de denemenizi tavsiye ederim..
*MSI MegaBook M675 AMD Turion64 X2 1.8GHz 2048MB DDR2 667mhz 120GB HDD Sata 256MB nVidia Go7600 *Sony NW-HD3 20gb mp3 çalar *Logitec X530 5+1 Ses Sistemi *Western Digital 250GB HDD *Kablosuz Mouse Logitec LX7
arkadaslar bana ihratcı bir tane adam bu telefonu 400 ytl bıraktı pesin paraya yanında hafıza kartı kutusu filan var peki bu telefonun dıs hoperlor sesi d900i gibi mi? video cekim suresi kaç saat?destekledigi video formatları neler?
tabiki yok.bu arada dün bursa carrfourdaydım katalogta telefonlara bakıyordum bi baktım u600 için 4mp yazmışlar .kendimi gülmekten alamadım bizim u600 ne zaman 4mp oldu dedim adama o da yanlış yazılmış pardon dediler.ilk ben farketmişim onu meğersem
quote:
Orjinalden alıntı: fatihkocyildir
Merhaba,
Piyasada u600 için
Telpa dan olursa 410 YTL Basari dan olursa 480 YTL diyorlar.