Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA... Sayfa: <<   < önceki  52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aliass

24 Ocak 2008; 21:37:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kim tutar seni devam et dostum..
aslında bu anlattıkların samsungların genel sorunu
quote:

Orjinalden alıntı: avbaris

Arkadaşlar ses az geliyor diye şikayet ediyorsanız mp3 programları ile mp3'ünüzün kalitesini 320 felan yapın.Bayağı iyi ses çıkıyor.
İlk aldığım zamanlar telefondan çok memnundum.Ama şimdi estetik haricinde hiçbir şeyden memnun değilim.Çünkü daha önce 6600 kullanıyordum ve telefona uzaktan kumanda programıda dahil herşey sorunsuzca yüklüyordum.Fakat bu telefona birşey bulmakta zor yüklemekte.
saçma sapan oyunlar ve demo bazı saçma programlar.Önemsiz yazılımlar olduğu için kırılmış halide yok.Sürekli herşeyde saçma sapan uyarılar verip duruyor.Kamera çok kullanışsız.Çekimde eliniz hafif titrerse yada karşıdaki hafifçe tirerse görüntü rezalet çıkıyor.
Tema vs hiçbir desteği yok.Keşke 6600'ı satmasaydım diyorum.Kimin elinde symbian'Lı telefon görsem imrenerek bakıyorum.JAva'lı telefon hele samsung bir daha TÖVBE...

secil_65

24 Ocak 2008; 21:41:06 

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Müzik çalarda parçaların hepsini görmek için telefona reset atmak gerekiyor. Kapatıp açmak yani. Önce parçaları hafıza kartındaki uygun bölüme yükleyin ve ardından telefonu kapatıp açın. Müzik çalara girdiğinizde bütün parçaların orada olduğunu göreceksiniz. 1GB Sandisk kartla böyle oluyor. Eğer olmazsa, farklı bir kartla denemelisiniz.

oldu sonunda cvp veren herkese teşekkürler...

aliass

24 Ocak 2008; 21:52:08 

quote:

Orjinalden alıntı: secil_65

quote:

Müzik çalarda parçaların hepsini görmek için telefona reset atmak gerekiyor. Kapatıp açmak yani. Önce parçaları hafıza kartındaki uygun bölüme yükleyin ve ardından telefonu kapatıp açın. Müzik çalara girdiğinizde bütün parçaların orada olduğunu göreceksiniz. 1GB Sandisk kartla böyle oluyor. Eğer olmazsa, farklı bir kartla denemelisiniz.

oldu sonunda cvp veren herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 24 Ocak 2008; 21:52:25 >

Birolllll

Sisteme Gözat

24 Ocak 2008; 22:43:22 

quote:

Orjinalden alıntı: aisl

Malesef girilmiyo. Klasörü açmak için müzik çaları kapaman gerekiyor. Yada bir yöntemi varsa bende senin gibi bilmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Birol_12

quote:

Orjinalden alıntı: Birol_12

Arkadaşlar sizin telefonlarda müzik çalardan mp3 dinlerken hafıza kartı dosyasına giriliyor mu?

Ya da aynı sırada resimlere bakabiliyor musunuz?

Cevap için sağol.

Dediğim özellik U600'ünde olan yazarsa sevinirim.

uthec

24 Ocak 2008; 23:42:14 

quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Arkadaşlar yok mu bizim telefonlarda msn'e bağlanabilen ?

ben baglanıyorum..mig33 diye bı program var..forumda da vardı anlatımı bı arkadas genıs bı sekilde anlatmıs..

levis_mk

25 Ocak 2008; 2:35:28 

quote:

Orjinalden alıntı: aisl

Öyledir böyledirle olmuyo ama işte malesef :)
Arkadaşın söylediği doğru, bu telefonda 1 de noktadan sonra virgül malesef gelmiyo, onun yerine yüzde vb. seçenekler koymuşlar. Bence sen biraz araştırsaydında bu şekilde ağır bir eleştiri yapmasaydın. Forum sonuç olarak herkese, her düzeyde açık. Saçma yada yerinde ne olursa olsun paylaşılabilir. Konunun muhatabı ben olmamama rağmen, sert mesajına cevap yazamadan duramadım.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: levis_mk

quote:

Ya bu telefonun herşeyi iyi hoş da mesaj yazarken kolay yoldan virgül koyulmuyor, ona sinir oluyorum Karakter setini falan mı değiştirmek gerekiyor nedir bilmiyorum. Her zaman noktadan sonra virgül gelir diye biliyorum ben ama bu telefonda virgül koymak işkence. Sizde de böyle mi yoksa ben mi gözden birşeyi kaçırıyorum acaba

sen telefonun ayarlarina bak,her telefonda oldugu gibi bunda da oyledir,noktadan sonra virgul gelir 1 tusuna bastiginda once nokta sonra virgul gelir.....neden boyle insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz anlamiyorum..boyle acayip ve basit konulari once arastirip sonra sorun derim ben....

peki o zaman ya benim telefon u600 degildir ya da senin telefon u600 degildir....bilemiyorum artik belki yazilimdan olabilir ama inanmiyorum,bu konu cok garibime geldi ve benim tel disinda baska bir arkadasimin telefonunu da arastirdim ve dedigim gibi bir tusuna iki defa basiyorsun noktadan sonra virgul cikiyor hem buyuk hem kucuk harflerle...seni yazi seklin t9 olmasin?

anktotti

25 Ocak 2008; 11:36:56 

Ben birkaç defa denedim ve gayet başarılı çalışıyor aslında, kartvizitin tam ekran olacak şekilde fotosunu çekiyorsun biraz bekletip fotoyu yüklüyor ve karşınıza rehber çıkıyor isim ve soyisim yazıyor, telefonu ve faksı yazıyor, email adresini yazıyor, yani kartta ne bilgiler varsa onları yazıyor siz sadece kaydediyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ne bilgisini rehbere kaydediyor anlamadımki
quote:

Adı üzerinde işte. Kartvizitlerin resmini çektiğinde otomatik olarak bilgileri rehbere ekliyor. Gerçi denemedim. Ürün açıklamasında yazıyor. Denemek lazım. Kesin düzgün çalışmıyordur

Core 2 Duo E8400 -- Gigabyte P35 DS3L -- Kingston 1Gb DDR2 800Mhz*4 -- Samsung 320Gb 16Mb Sata2 -- ZOTAC 8800GT Amp 512Mb -- Samsung 2232BW -- Asus 2014L1T -- Cooler Master RC-690 460W -- Logitech X-240 2+1
aliass

25 Ocak 2008; 14:11:07 

bende öyle şeyler çıkmıyor ya.resim tanınıyor diyor sonra böyle bir bilgi yok diyor
quote:

Orjinalden alıntı: anktotti

Ben birkaç defa denedim ve gayet başarılı çalışıyor aslında, kartvizitin tam ekran olacak şekilde fotosunu çekiyorsun biraz bekletip fotoyu yüklüyor ve karşınıza rehber çıkıyor isim ve soyisim yazıyor, telefonu ve faksı yazıyor, email adresini yazıyor, yani kartta ne bilgiler varsa onları yazıyor siz sadece kaydediyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ne bilgisini rehbere kaydediyor anlamadımki
quote:

Adı üzerinde işte. Kartvizitlerin resmini çektiğinde otomatik olarak bilgileri rehbere ekliyor. Gerçi denemedim. Ürün açıklamasında yazıyor. Denemek lazım. Kesin düzgün çalışmıyordur

JimBeam

27 Ocak 2008; 3:06:47 

quote:

Orjinalden alıntı: uthec

quote:

ben baglanıyorum..mig33 diye bı program var..forumda da vardı anlatımı bı arkadas genıs bı sekilde anlatmıs..

Arkadaşım bende bu programla bağlanmayı başardım. Sana çok teşekkür ederim. Yanlız bağlandıktan sonra kızağı kapatırsam bağlantı kopuyor ve ana ekrana dönüyor telefon bu sorun sende var mı? Yada bunun çözümü hakkında bi fikrin ?

uthec

27 Ocak 2008; 14:15:53 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uthec

quote:

Arkadaşım bende bu programla bağlanmayı başardım. Sana çok teşekkür ederim. Yanlız bağlandıktan sonra kızağı kapatırsam bağlantı kopuyor ve ana ekrana dönüyor telefon bu sorun sende var mı? Yada bunun çözümü hakkında bi fikrin ?

ayarlar-telefon ayarları- kaydırma ayarları- aşağı işleme devam et seçersen sorun kalmaz sanırım..

secil_65

27 Ocak 2008; 15:30:13 

benim telefonun sarjı 1-2 gün gidiyo bide şarjı dolmak bilmiyo kaç saatte sarjının dolması lazım benim çok uzun sürüyo???

MuSoniC

Sisteme Gözat

27 Ocak 2008; 17:54:04 

quote:

Orjinalden alıntı: secil_65

benim telefonun sarjı 1-2 gün gidiyo bide şarjı dolmak bilmiyo kaç saatte sarjının dolması lazım benim çok uzun sürüyo???

2 saat olmadan tam dolması gerekir.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
fermene

28 Ocak 2008; 22:48:29