Herkese hayırlı akşamlar dilerim. 17 Aralıkta almıştım telim fakat bu forumu 2 gün önce keşfettim ve 100 küsür sayfanın tamamını 2 günde okudum, biraz gözleri ve kafayı yorduk ama olsun :) Ben özet olarak şunu söylicem ve maşşallah diyorum herhangi bir sorunla hiç karşılaşmadım, benim için en büyük sorun oda ilk 1 hafta mesaj yazarken dokunmatik olduğu için yanlışlıkla ana ekrana dönüyodu ve çıldırtıyodu beni ama dediğim gibi şimdi tamamen alıştım ve NO PROBLEM :)
Ben size hayret ettiğim bir konudan bahsedicem ve gözlerimle görmesem inanmazdım; Telefonumuz biliyorsunuz gündüz dışçekimlerde çok başarılı ama kapalı mekanlarda ışık olsa dahi dış mekandaki başarısını gösteremediğini düşünüyordum taki bir arkadaşımın telefonunu elime alana kadar. Arkadaşlar yılbaşı gecesi kapalı bir mekanda rengarenk ışıklar altında ve çok aydınlık olmayan bir mekanda çektiği fotoları gördüm, aman yarabbi olmaz böyle birşey, okadar net ve parlak çekmişki bilgisayara atmadan bile tüm detayları yakalayabiliyosun fotoda, bende 4MP panasonic digital makine var ondan daha iyi çekmiş desem yeridir. Acayip şaşırdım yaa ve HAYRAAAAN kaldım. Sonra ayarlarına baktım aynı, bende de o ayarlar zaten var. Kendisine sordum ve kızarkadaşı servise götürmüş orada bişey yapmışlar ama tam bilmiyorum, ondan sonra muhteşem fotolar çekiyor. Yani telefonun kamerasında acayip bir potansiyel var arkadaşlar bunu söylemek hiç yanlış olmaz ama o potansiyeli açığa nasıl çıkartıcaz onu ben araştırıcam ve aynı servise gidicem bakalım ne diyecekler.
arkadaslar ben u600 u alti aydir kullaniyorum hic bir sorun cok sukur yasamadim...ancak bugun tel kamerasini acinca(fotograf modunda)ayarlarini bir bakayim dedim,her sey buraya kadar normal,kamera foto ayarlarinda biliyorsunuz cozunurluk yani (ben de ingilizce oldugu icin tel. SIZE )320x240 ve 640x480 e ayarlayabiliyorsun oysa ki daha yukariya olmuyor.biliyorsunuz telefondan maksimum veriyi almak icin en yukariya yani 2048x1536 ya ayarlamak lazim ancak bir turlu olmuyor 640x480 de kaliyor daha yukari gitmiyor neden acaba???lutfen aramizdan kimse boyle bir sorun yasamissa lutfen yardim etsin onceden tesekkurler....
arkadaslar bu konuyu aranizda bilen yok mu?lutfen yardim edin yoksa cihaz bozuldu mu?
Herkese hayırlı akşamlar dilerim. 17 Aralıkta almıştım telim fakat bu forumu 2 gün önce keşfettim ve 100 küsür sayfanın tamamını 2 günde okudum, biraz gözleri ve kafayı yorduk ama olsun :) Ben özet olarak şunu söylicem ve maşşallah diyorum herhangi bir sorunla hiç karşılaşmadım, benim için en büyük sorun oda ilk 1 hafta mesaj yazarken dokunmatik olduğu için yanlışlıkla ana ekrana dönüyodu ve çıldırtıyodu beni ama dediğim gibi şimdi tamamen alıştım ve NO PROBLEM :)
Ben size hayret ettiğim bir konudan bahsedicem ve gözlerimle görmesem inanmazdım; Telefonumuz biliyorsunuz gündüz dışçekimlerde çok başarılı ama kapalı mekanlarda ışık olsa dahi dış mekandaki başarısını gösteremediğini düşünüyordum taki bir arkadaşımın telefonunu elime alana kadar. Arkadaşlar yılbaşı gecesi kapalı bir mekanda rengarenk ışıklar altında ve çok aydınlık olmayan bir mekanda çektiği fotoları gördüm, aman yarabbi olmaz böyle birşey, okadar net ve parlak çekmişki bilgisayara atmadan bile tüm detayları yakalayabiliyosun fotoda, bende 4MP panasonic digital makine var ondan daha iyi çekmiş desem yeridir. Acayip şaşırdım yaa ve HAYRAAAAN kaldım. Sonra ayarlarına baktım aynı, bende de o ayarlar zaten var. Kendisine sordum ve kızarkadaşı servise götürmüş orada bişey yapmışlar ama tam bilmiyorum, ondan sonra muhteşem fotolar çekiyor. Yani telefonun kamerasında acayip bir potansiyel var arkadaşlar bunu söylemek hiç yanlış olmaz ama o potansiyeli açığa nasıl çıkartıcaz onu ben araştırıcam ve aynı servise gidicem bakalım ne diyecekler.
Sanırım telefonu sorunlu çıkan bir ben varım :) Arkadaşlar telefonumun ikinci ayı şu an gözüm gibi baktım. Bir kere cebime koymuşluğum yok sürekli çantada kılıfta taşıdım yani bir darbe aldığını sanmıyorum.
Ekrana gelen görüntüde renklerde sürekli bir bozulma var (aslında renklerin negatifi geliyor) Bazen kapağı açtığımda hiç görüntü gelmiyor ya da gelen görüntü titriyor, bozuluyor.
Garantisi olduğuna göre sizce servise versem mi? Verirsem ne kadar sürede geri gelir tahmini olarak? (Teknosa'dan almıştım)
Bence kesinlikle hemen servise verin, vermezseniz bozuk bir şekilde kullanmaya devam edeceksiniz. 1 hafta beklersiniz ama sağlam bir telefon kullanırsınız.
ARKADAŞLAR YA bu samsung u600 ün kızağı çok hassas sürekli sallanıyor bozuluyor aynı emanet gibi duruyor kafayı yicem.bir kere servise götürdüm değiştirdiler yine bozuldu yine servise götürdüm 2haftadır servisten haber yok.ya telefonu servise iade edip üzerine 200 ytl verip samsung g800 verirlermi?