Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ssss

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: ssss Sayfa: <<   < önceki  50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kaisersosse

31 Aralık 2007; 2:32:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yok servise başvuramıyorum çünki kaçak :))))))) ben size başvurmayı tercih ediyorum :)

MuSoniC

Sisteme Gözat

31 Aralık 2007; 3:19:48 

quote:

Orjinalden alıntı: kaisersosse

yok servise başvuramıyorum çünki kaçak :))))))) ben size başvurmayı tercih ediyorum :)

valla eğer yeni aldıysanız gidip değiştirin dükkan garantisi falan vardır herhalde. Aksi halde telpa'nın servisine başvurun onlar gerekli incelemeyi yaptıktan sonra size ücret karşılığında onarım yapacaklardır.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
premio_semih

31 Aralık 2007; 21:08:11 

Arkadaşım nereden attıracaz o yazılımı?internetten oluyormuş bildiğim kadarıyla..varmı bir bilgin bu konu hakkında..?

quote:

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

quote:

Orjinalden alıntı: premio_semih

Arkadaşlar selamlar...Ben de yaklaşık 10 gün öce bi U-600 aldım yalnız tüm gördüğüm U-600 telefonlarda ortaköy camii teması varken benimkin de ise yeşil bi orman var kuşlar falan...neden bu böyledir bi anlatabilirmisiniz ben ortaköy camii ni tercih ederdim de o yüzden :)

senin telefonunda eski yazılım var yeni yazılım attırman gerekiyor camii için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premio_semih -- 31 Aralık 2007; 21:08:21 >

Doblo Premio 2006 1.3 Multijet
Granit Gri--XENON--

---DoBLo TeAm---
MuSoniC

Sisteme Gözat

31 Aralık 2007; 21:32:27 

yazılımı eğer garantiniz var ise ücretsiz olarak telpa veya başarı servislerinde yükletebilirsiniz.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
vakitsiz61

2 Ocak 2008; 17:40:51 

biraz daha fazla verip sağlam garantisi olan yerden almalı telefonu

2005 TOYOTA AVENSİS 1.6 comfort gümüş gri
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Ocak 2008; 19:07:25 

Güncel fiyat listesi (02.01.2008):

Ereyon.com.tr: 463 YTL / 454 YTL (Havale indirimi)
Ereyon.com.tr (Paralel ithalat): 428 YTL / 420 YTL (Havale indirimi)
Genpatech.com: 511 YTL / 490 YTL (Havale indirimi)
Hepsiburada.com: 506 YTL / 491 YTL (Havale indirimi)

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
vestigo

3 Ocak 2008; 0:51:11 

U600 aldım, cd'yi pc'ye yüklettim ama tanıtabildimmi emin değilim çünkü aygıt tanınmıyor diyor? birde şu video çözünürlüğü kafamı karıştırdı, şöyleki; telde 352*288 çözünürlüğü var gösteriyor ama aktif etmiyor, 176*220 çözünürlüğü kabul ediyor 3gp formatında. mp4 formatı varmış söylendiği gibi, bu formatta 352*288 olarak aktif olabilirmi ve olursa mp4 formatına nasıl döndürülebilir? teşekkürler.

BeTüL33

3 Ocak 2008; 9:04:21 

arkadaşlar ben telimi 2 ay önce almıştım.. dün akşama kadar herşey güzeldi müzik dinliyodum mjs geldi no ya bastım arka plana geçtim sonra msjı okudum sonra müziği değiştirmek için müzik çalara girdim değiştirdim sonra tekrar no ya bastım arka plana geçti ve kızağı kapattım sonra tekrar müziği değiştirmek istedim ve değiştirdim sonra tekrar arka plana dönmek için no ya bastım ama bu sefer müzikte kapandı şaşırdım acaba dedim şarkı mı bozuk başka şarkıda denedim gene öyle oldu teli açtım kapadım gene düzelmedi anlamadım bişey ya ve ben şimdiye kadar hep arka planda dinleyebiliyordum durduk yere neden böyle yaptı anlamadım acayip sinirim bozuldu..
TELiMİN versyonu : JVGI1

blackeye34

3 Ocak 2008; 17:43:00 

bluetooth yolladığın şarkıları direk hafızakaydına nasıl kayıt ettire biliriz yani telefona değilde hafıza kartına atsın istiyorum

egemen_ay

3 Ocak 2008; 20:54:42 

U600 telefonumda rehberim sim karta kayıtlı.Rehberimde kayıtlı olan bir numarayı ismiyle birlikte başka birine mesaj atmak istiyorum.Daha önceki telefonlarda bunu yapıyordum ama bunda yapamıyorum.Kısaca arkadaşım arıyor ve bana filanda kişinin tel nosunu mesaj at diyor bunların ikisininde tel nosu benim sim'de kayıtlı kısaca nasıl yaparım.Teşekkurler

kicker401

3 Ocak 2008; 23:08:13 

Arkadasimin u700 var mesenger i cok istiyo bi yardimci olursaniz simdiden tesekkurler...

pehli_one

4 Ocak 2008; 13:28:54 

arkadaşlar 1 ocak itibari ile bende u 600 aldım.. özellikle burdan takip ettim ve aldıktan sonra da foruma üye oldum :D arkadaslar telefonun kızagından sanki hafif bir sürtme sesi geliyo acaba yeni oldugu ıcın olabilir mi.. yardımcı olursanız sevinirim

sinem83

4 Ocak 2008; 18:50:11 

herkese merhaba.. iki gündür üşenmeden yazılan tüm yazdıklarınızı okudum... gayet bilgilendirici mesajlar var, ellerinize sağlık...

iki senedir samsung e 720 kullanıyorum, birkaç güne kadar ben de u 600 almaya karar verdim yazdıklarınızdan da yola çıkarak...:) şimdi araştırdım fiyatla ilgil, teknosadan almayı düşünüyorum 499 ytl.. samsung a yabancı olmayan biri olarak yine de aklıma gelen soruların (ses seviyesi, pil ömrü, video kalitesi, vb) cevaplarını buldum.. çok teşekkürler:)

şimdiki kullandığım telefonun gelen mesaj hafızası sim kart için maksimum 35, telefon hafızası için 200.. mesaj hafızası için iki noktaya rastladım geride kalan 103 sayfada.. birincisi 200 tane mesaj saklanabildiği.. diğeri ise 1000 mesaj saklanabildiği... şimdi benim sormak istediğim şu.. u600de sim kartta kaç mesaj saklayabiliyoruz? telefon hafızasında kaç mesaj saklayabiliyoruz?

tüm u600 ü olanlar ve yeni alacak olanlara hayırlı olsun diliyorum... sevgiler..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinem83 -- 4 Ocak 2008; 18:51:54 >

MuSoniC

Sisteme Gözat

4 Ocak 2008; 19:36:15 

quote:

Orjinalden alıntı: sinem83

herkese merhaba.. iki gündür üşenmeden yazılan tüm yazdıklarınızı okudum... gayet bilgilendirici mesajlar var, ellerinize sağlık...

iki senedir samsung e 720 kullanıyorum, birkaç güne kadar ben de u 600 almaya karar verdim yazdıklarınızdan da yola çıkarak...:) şimdi araştırdım fiyatla ilgil, teknosadan almayı düşünüyorum 4