Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << Yakında Satışta

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << Yakında Satışta Sayfa: <<   < önceki  49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
JimBeam

16 Aralık 2007; 17:49:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

up

Arkadaşlar oyun istiyorum. Var mı oyun yükleyeniniz ?

hoguzkhan

16 Aralık 2007; 23:25:33 

ya ben bugün u600 için fiyat araştırması yaptım fiyatı 495 ytl ye 12 takside buldum ... ben geçen sene aralıkda n70'i 600ytlye almıştım şimdi 400ytl odu , açıkçası u600 fiyatındada böyle devasa düşüş olurmu onu merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoguzkhan -- 16 Aralık 2007; 23:27:27 >

The Soul Of BMW.
hoguzkhan, Acer Aspire 5520G derneği üyesidir.
MuSoniC

Sisteme Gözat

17 Aralık 2007; 1:18:54 

U600'ün fiyatı düştü zaten düşeceği kadar daha da çok düşmez. Çıktığında 750 ytl idi şimdi 480 ytl civarına alınabiliyor.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
hyayla24

17 Aralık 2007; 11:27:14 

arkadaşlar özellikle gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize tşk ediyorum...
bende U600 sahibiyim benimde biraz sorunlarım var.

1. si video kaydındaki berbat çekim.
2. si resim çekmek için kamerayı açtığımda görüntü güzel görünüyor. çekmek için tuşa basıyorum ve resim kaydolduktan sonra parlaklık kazanıyor ve çok kalitesiz bi görüntü oluyor.

1. sini sizlerin paylaşımlarıyla hallettim şuan video çekiminde bi problem yok ama 2. si yani resim çekmedeki sorunum devam ediyor ve bu benim çok moralimi bozuyor.

arkadaşlar belki burada paylaşımda bulunmuşsunuzdur resim çekme konusu hakkında fakat çok fazla paylaşım var hepsini tek tek inceliyemedim.
sizden ricam bi yardımcı olsanız bi halletsek şu işi.

giden gitmiştir.
gittiği gün bitmiştir.
ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.
berg_gs

17 Aralık 2007; 16:29:19 

slm arkadaşlar oncelikle ben şimdi yeni telefon alıcam da bu u-700 şık gbi duruyo ama soyuluyomuş video kalitesi de düşük onun için u-600 almayı düşünüyorum fiyatı da uygun ama ses problemi var diyolar çok mu az çıkıyo acaba sesi mesela bi D-500 den az mı çıkıyo yani çalarken çnkü bu telefonla ilgili bi tek bu sorun olarak bunu gordum bunun haricinde herkes memnun. müzik te pek dinlemicem telefonla mpc çalarım var zaten normal çalarken ki sesi onemli benim içn . Yardımcı olabilirseniz sevinirim şmdiden teşekkürler..

hyayla24

17 Aralık 2007; 17:20:13 

quote:

Orjinalden alıntı: berg_gs

slm arkadaşlar oncelikle ben şimdi yeni telefon alıcam da bu u-700 şık gbi duruyo ama soyuluyomuş video kalitesi de düşük onun için u-600 almayı düşünüyorum fiyatı da uygun ama ses problemi var diyolar çok mu az çıkıyo acaba sesi mesela bi D-500 den az mı çıkıyo yani çalarken çnkü bu telefonla ilgili bi tek bu sorun olarak bunu gordum bunun haricinde herkes memnun. müzik te pek dinlemicem telefonla mpc çalarım var zaten normal çalarken ki sesi onemli benim içn . Yardımcı olabilirseniz sevinirim şmdiden teşekkürler..

yok arkadaşım ses konusunda d500 den daha iyi.
daha iyide bende yeni aldım U600 ü fakat 3.2 MP lik kameradan aldığım görüntü beni tatmin etmiyor. ayarlarınıda yapamamış olabilirim. bunun için bende burada yardıma ihtiyacı olanlardan biriyim.

dediğim gibi sesten korkun olmasın tabiki nokia kadar çıkmıyor ama D500 den daha iyi.

giden gitmiştir.
gittiği gün bitmiştir.
ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.
MuSoniC

Sisteme Gözat

17 Aralık 2007; 18:40:04 

quote:

Orjinalden alıntı: hyayla24

2. si resim çekmek için kamerayı açtığımda görüntü güzel görünüyor. çekmek için tuşa basıyorum ve resim kaydolduktan sonra parlaklık kazanıyor ve çok kalitesiz bi görüntü oluyor.

1. sini sizlerin paylaşımlarıyla hallettim şuan video çekiminde bi problem yok ama 2. si yani resim çekmedeki sorunum devam ediyor ve bu benim çok moralimi bozuyor.

arkadaşlar belki burada paylaşımda bulunmuşsunuzdur resim çekme konusu hakkında fakat çok fazla paylaşım var hepsini tek tek inceliyemedim.

kamera ayarlarını şu şekilde yap;
beyaz dengesi (WB): auto
ISO: auto
Kalite: çok net
Poz ölçümü: matris

Ve en önemlisi çekim yaparken mümkün olduğunca elini titretme çünkü görüntü kalitesini çok etkiliyor, eğer daha rahatına geliyorsa çekerken ortadaki "İ" tuşuna bas.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
Birolllll

Sisteme Gözat

17 Aralık 2007; 21:08:16 

Arkadaşlar bugün telefon elime geçti.Şu an Şarj Oluyo fakat farkettim ki telefonda bikaç ölü pixel mevcut.Bunu sadece siyah ekranda anlayabiliyorum diğer eyrlerde sorun olmuyo.Size sorum ne yapmam gerekiyo?Ölü Pixel Garantiye Giriyor mu yani telefonu garantiye verdiğimde değiştirirler mi?(Telpa)

berg_gs

18 Aralık 2007; 1:51:15 

hyayla24 arkadaşım çok teşekkür ederim cevap verdigin için. Ya bende 6600 var şu an artık hem kabalıgından sıkıldım hemde kafayı yedi gibi tuşları zor basmaya başladı mesaj yazarken kasıyo filan .degiştireyim dedim ne zor işmiş ama ya karar vermek u-700 ile u-600 arasında kaldım u-700 için dışı soyuluyo dediler hemde video kalitesi iyi degilmiş u-600 için de şarj sorunu ölü piksel ve ses sorunu var diyo çoğu insan forumlarda cidden ne yapacagımı şaşırdım nokiadan bıktım hep pahalı hemde hep kaba telefonlar bence yani ama samsung ta da karar veremedim bide g-600 var onun da özellikleri filan iyi ama görünüşü pek hoşuma gitmedi tabiki bide pahalı diger ikisinden gerçekten çok kararsız kaldım burayı da boşuna meşgul ettiysem kusuruma bakmayın içimi dökesim geldi birden tekrar teşekkürler..

levis_mk

18 Aralık 2007; 1:55:12 

quote:

Orjinalden alıntı: hyayla24

selam kardes oncelikle telefonun hayirli olsun,ben telefonu bes aydir kullaniyorum ve bana gore cok iyi bir telefon video cekimi haric.hemen hemen her seyiyle super bir telefon ama iste senin dedigin gibi resim cekme yavasligi ve berbat video cekimi var bu telefonun...tum ayarlarini en iyi yapmama ragmen gene de iyi video cekim alamiyorum...sen halletim diyorsun ama nasil halletin bir soylermisin?cok merak ediyorum...fotograf cekimine ise ne yapalim katlanacagiz biraz daha uzun elimizi titretmeden tutacagiz o kadar.ancak inanir misin foto kalitesi mukemmel bu aletin..ben arkadaslarla su telefonlarla kiyasladim: nokia n73,sonyericsonk800,sonyericsson t650(yeni cikani)ve daha cok tel.kiyasladim.ama bunlar 3.2 megapiksellik kameralar oldugu icin sana bunlari ornek verdim.ve arkadaslarim gorunce kendi tel.ayarlarina bakmaya cabaladilar onun icin sana video cekimi kalitesini nasil halletin bana soylersen cok memnun olurum...

Ermeydan

18 Aralık 2007; 9:40:04 

Ben bişey soracam da. Acaba bu telefon kaç gb hafıza kartı destekliyor? Bir de hafıza kartını doldurunca yavşlama oluyor mu?

Sony Ericsson K850i

/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/

febahadir

18 Aralık 2007; 9:55:31 

quote:

Orjinalden alıntı: waraxe

Arkadaşlar ben de bugün u600 almayı düşünüyorum..Ama telefonunun symbian olmaması buyuk bi dezavataj mı ? Telefon için oyun program vs bulmada sorun yaşar mıyım ? nokia n73 ile aralarında bi 50 ytl fark var n73 mü tercih etmeliyim..Görüntü olarak u600 çok daha hoş bi telefon..

merhaba,
telefon alırken kardeşime n73, bana u600 aldık. hakikaten u600 güzel, zarif, tatlı, kibar bir tel. gayet de memnunum. almadan önce aman bıktım bu nokianın takozlarından demiştim.
ama
hem fiyat hem de performans açısından değerlendirecek olursak;
nokia fiyat bazında hemen değer kaybetmiyor. yani vw arabalar gibi. ölüsü bilem para ediyor. hemen elinden çıkarabilirsin.
ben aldığımda u600 780ytl idi, şimdi ise 480ytl. kardeşime n73 ü 900 ytl civarında aldık. şimdi ise 600ytl civarında. satmaya kalksak benimkine 250ytl anca veriyorlar. ama ona 450ytl verirler.
performans dersek bir kere işletim sistemleri değişik. n73te sybian işletim sistemi var. carl zeiss lens var. daha iyi, daha moda ve daha günlük yaşama uygun bence.
tabi bir de nokai telefonların biraz kaba olmasını hesaba katarsak, karar senin.
bir u600 kullanıcısı olarak keşke n73 alsaydım diyorum. u600 daha çok bayanlara yakışıyor gibi geliyor bana.
umarım bir faydam dokunur.
selametle.

http://www.febahadir.com/
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git