arkadaşlar telefon çok şık,tasarım harikası bence ama bu telefon ne renk?siyahı var mı yoksa bu saphire mavisi dedikleri maviye kaçan tek renk mi? üst taraftaki tuşların hepsimi dokunmatik yani metal gözüken açma kapama düğmeleri de mi?
bu sabah gazete telpanın ekini verdi 12 * 71 ytl taksitli yani 852 ytl yazıyodu..
bide şu fotoğraf kalitesini acıklığa kavuşturalım,2. sayfada ki fotoğraf hakkaten kötü hiç 3.2 mp'e yakışan bi kalite de değil...
arkadaşlar telefon çok şık,tasarım harikası bence ama bu telefon ne renk?siyahı var mı yoksa bu saphire mavisi dedikleri maviye kaçan tek renk mi? üst taraftaki tuşların hepsimi dokunmatik yani metal gözüken açma kapama düğmeleri de mi?
bu sabah gazete telpanın ekini verdi 12 * 71 ytl taksitli yani 852 ytl yazıyodu..
bide şu fotoğraf kalitesini acıklığa kavuşturalım,2. sayfada ki fotoğraf hakkaten kötü hiç 3.2 mp'e yakışan bi kalite de değil...
peki arkadaşım hangi gazete bilgi verirsen telpanın sitesi daha yakında diyor
telefon cok guzel gercekten tasarimi ozelklieri cok iyi nokia kulanicisi olarak nokiadan cok skldm hep ayni telefonlar cikartio bu telefon cok hosuma gitti gercekten suap piyasaya ciktimi
ilk defa bir nokiaci olarak samsungun bir modeli hosuma gitti u 600 cok hos ve radyo eklenmesi harika olmus ama bir sorum olacak direkt hafiza kartina foto veya video kaydi yapilabiliyormu acaba bu cok onemli zira gecende enistemin samsung d 600 une hafiza karti aldim oda ne direkt karti secmek mumkun degil sonra baktimki forumdaki dostlar hemen imdadima yetisti dediler samsunglarda once dahili hafizayi doldurup orda karta tasiyacan samsunga hic yakistiramadim bunu kim ugrasir tasimayla masimaayla inallah bu yeni yavruda bu sekilde olmaz da almayi dusunebilirim
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
direkt hafıza kartına kayıt özelliği u600 modeline eklenmiş, ayrıca bazı ufak tefek yeniliklerde var mesela benim için önemli olmayan ama birçoğunun olmasını istediği mesajlara zil tonu atama özelliği, onun dışında samsungun kendine has yenilikleri var, ayrıca benim dikkatimi çeken bu sefer müzik ses kalitesi bakımından baya bir övgü alıyor ekranın diğer samsunglardanda daha iyi olduğu söyleniyor,bataryası ve dokunmatiği için iyi diyende var kötü diyende ama genelde olumlu bir tel izlenimi var u600 de...
tam istediğim telefon fiyatı biraz düşünce alıcağım..şu anda abd fiyatı ile türkiye fiyatı arasında fazla fark yok inşallah 1-2 aya abd fiyatı 300 dolar seviyelerine düşerde bende u600 e kavuşmuş olurum..
telefon cok guzel gercekten tasarimi ozelklieri cok iyi nokia kulanicisi olarak nokiadan cok skldm hep ayni telefonlar cikartio bu telefon cok hosuma gitti gercekten suap piyasaya ciktimi