sample tel nerden alınırki kimlere verilir nasıl alınır? çok merak ettim valla
bu soruya en doğru cevabı @rockerdem kardeşimiz verebilir, bu konularda daha ayrıntılı bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum... @barce, cihazı yurtdışından hesaplı bulursan al, ancak eğer burda çıkacak fiyatla aralarında çokta fark olmazsa değmez gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 19 Nisan 2007; 10:24:09 >
sınırlı sayıdaki sample cihazları, üretici önce (hatta çoğu zaman ülke ofisinden de önce) distribütörlerine gönderir. distribütörler de bir kısmını operatörlere ve gerekirse basına verir.
dostum mümkün değil bence dediğinden daha düşük çıkar gibi...
@barce, dediğin fiyata zor gibi ama inşallah getirebilirsin ve ilk incelemeyide senden alırız
iyide dostum daha d900 600 lerde satılırken ki bence baya indi fiyatı ondan daha üstün bir tel nasıl ucuza satılsınki..
ben d900 den ucuz olur demedim 900 ytl den ucuz olur diyorum, çünkü tel fiyatları eskiye oranla biraz geriledi ve e900 tarzı olduğu için ben 650-750 arası olur diyorum, yakında belli olur zaten...
arkadaşlar bu akşam maalesef haber geldi u600 bulamamışlar lg shine 409, d900 400 euro (pahalı bir yer herhalde ) türkiyeden pahalı maşallah ben çekiliyorum asus köşesine
telefonun kendisinden vazgeçtim, sırf bu iddialar yüzünden harbi çıkış fiyatını merak ettim, ne görüyorsunuzda sıradışı, 1000 ytl gibi bir fiyat bekliyorsunuz anlamadım... fiyatı ne olursa olsun önemli değil aslında ama samsung da cahil değil herhalde 1000 ytl fiyat çekip potansiyeli olacağını düşündükleri bir telin, satış politikasını altüst edebilecek, herşeyin bir ederi var i600 ün çıkış fiyatına sözümüz oldumu, ucuz bile sayılır, bana göre tabi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 21 Nisan 2007; 11:13:24 >
ya bisii diil ben tel.siz kaldım bir aydır külüstür bir tel kullanıyom, U600 gelecek diye. Bi gelemedi gitti. ne ağır tel.mis yaw. gelince de umarım makul fiyat olur tuğranz ın dediği gibi. yoksa bi anlamı yoq yani.
samsungta genel bir durum bu şu ana kadar söylenenlere göre geç kalmış sayılmaz belki 1 hafta 10 gün içinde çıkabilir ondan sonrası gecikmeye girebilir biraz daha sabretmen gerekecek dostum, umarım beklediğine değer...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 22 Nisan 2007; 14:19:21 >
bizde bu tel hakkında henüz bir gelişme olmadığı için yabancı sitelerdeki fiyatları vermeye devam edelim burda 390 dolar civarı, 550 ytl nin altında, bu site çok iyi bir fiyatla satıyor gibi diğerleride paralel ,bu teli dışardan almak nerdeyse çok hesaplı hale gelecek daha çıkmadan...