gelis tarihi konusunda bilgi varmı arkadaslar ve daha onemlisi fiyat?
tahminlerin dışında bişey yok şu an, bu ay sonuna kadar gelir diye düşünüyoruz, bence fiyatta 650-750 arası olur gibi, çok yakında ortaya çıkar herşey ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 10 Nisan 2007; 22:05:11 >
tşk ler TUĞRANZ cevap için. eleştirenler var dedin, acaba hangi yönlerine eleştri var. bunda da mı eksik yönler var. d900 deki eksik yönler umarım giderilmiştir.
rica ederim, d900 deki eksiklerin olup olmadığı belli değil, ancak özellikle dokunmatik tuş olayı ve hassaslık konusu var, foto ve müzik kalitesinde ise olumlu yönde, bir müddet sonra daha net yorumlar yapılır sanıyorum, bu arada yurtdışında 650 ytl civarında satışa çıkmış, soranlar vardı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 11 Nisan 2007; 13:40:15 >
Samsung D900 Cıkınca peşin para 960 ytl ye almıstım.. u600 10.9 mm ve 3.2 mp ve pek fazlada olmasa extralar felan var işte .. cıkış fiyatı 900 1000 ytl arası olcaktır bence yıne..
pantech diye i firma da 9.9 mm telefon cıkarmıs 1.3 mp güsel diil ama :s en ince ünvanı gitti gibi u600 ün :)
ya zorlama diilde mantıken öyle yani.. en az 900 olması lazım :S
hocam bu teli aslında d900 yerine e900 le kıyaslamalısın bence, dokunmatik e900 750 civarında çıkmıştı buda aynı civarda olması lazım bence, ben mesela almayı düşündüğüm bir iki telin içinde önceliğim bundan yana ve burayada yazıyorum üst limit 750 ytl den bir kuruş fazla olsun almam bu teli, daha doğrusu dediğim rakamlara düşmeden almam diyeyim, alanada saygımızla, bak burda ne kadara satıyorlar; http://www.popularelect.com/ saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 12 Nisan 2007; 15:45:34 >
u600 ün video sunda adam dokunmatık olan tuslardan birine 3 defa bastı anca işlem gördu .. dokunmatık tusları pek ii deil galiba :S
genelde bu tip tanıtım videoları sample cihazlarla kaydedildiği için o videodaki de sample'dır gibi geliyor bana. sample'larda genelde o tip sorunlar olabiliyor, detay ayarlamaları, kalibrasyon vs. yerinde olmuyor...
p310'un sample'ında başıma gelmişti, az daha soğuyodum cihazdan... neyse ki satış paketi öyle değilmiş :)
Nisan ayının son haftası yurtdışına çıkıyor (almanya) bir tanıdığım bu telefonu sorduracağım,gerçi orda da çok uçuk bir fark olmaz diye düşünüyorum.750 civarı olacaksa avrupadan getirmenin pek bir mantığı olacağını sanmıyorum (ingilizce menü sorunu+yurtiçi vergi harç parası).Tek avantajı daha önce elime ulaşmış olur.Gerçi ben pek mayıs başında gelecek gibi hissetmiyorum ama Hakkaten şık telefon birde şu açıdan düşünmek lazım d900 600 ytl civarına geriledi arada otofokus ve radyo farkı kalıyor.Bu telefon 750 olursa akla şu soru gelir bu 2 ekstra iyi özellik için 150 ytl fark verilirmi ,bence verilir ama daha fazlasında düşünürüm eğer daha az fark varsa düşünmeden alırım.Ayrıca bu telefon geldiği zaman d900 fiyatları dahada inermi (mesela garantili 500-550 arası).
su da var tabi cihaz gelmis olabilir ama d900 gibi diger benzer cihazlari eritmek icin bekletiyorlarda olabilir d900 fiyatlarını atkip eden varmı son 1-2 ay icinde neydi ne oldu o da gelis tarihi ve fiyat acicindan fikir verebiliyor
Zaten telefon çıktıkları fiyattan %25-%30 gibi yeni modellerin gelmesi ile zamanla geriliyor.Şimdi u600 ün düşmesini bekleyince u700,u800 ıvırı zıvırı gelecek bu sefer onları bekleyeceğiz.Şu cep piyasasıda adamı deli eder En güzel seçim bence malezya,kora,japonyadan getirmek %50 daha ucuz.Kimbilir bu telefon oralarda ne kadardır 400 ytl den fazla bile değildir