Şimdi Ara

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus yarın ön siparişe sunulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 8 ve iPhone 8 Plus yarın ön siparişe sunulacak

    Apple’ın yeni telefonları iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın ülkemizde satışa sunulmasına çok az bir süre kaldı. 20 Ekim tarihinde genel satışa sunulacak yeni iPhone’ları Turkcell Platinum müşterileri yarından itibaren ön sipariş ile satın alabilecek.
     
    Ön sipariş vermek isteyen Platinum müşterileri Turkcell’in web sitesinden ve Turkcell mağazalarından ön sipariş verebilir. Ön sipariş verilen iPhone modeleri 20 Ekim Cuma günü teslim edilecek. Ön sipariş veren kullanıcılara turkcell.com.tr üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli 100 TL hediye çeki verilecek.
     

    Satış Fiyatı

    Ürünlerin satış fiyatı henüz açıklanmasa da Turkcell’in sitesinde iPhone 8 64 GB modeli 4149 TL, iPhone 8 Plus 64 GB modeli 4699 TL’ye listelenmiş durumda. Gerçek satış fiyatları yarın belli olacak.








  • Cam arka taraf gerçekten güzel duruyor ancak ne olursa olsun tl birimiyle kazandığım sürece benim için üst seviye telefon devri bitmiştir, 6s modeline sahibim 3-4 sene daha kullanırım o zamanın orta seviye bir telefonuna geçiş yaparım artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 12 Ekim 2017; 21:8:45 >
  • İphone x varken . . . .

  • 7 si olanlar için gerçekten gereksiz bir yükseltme olur 8 modeli bana göre. Hatta fiyat olarak ilk alacaklar için de 7 oldukça yeterli olur diye düşünüyorum. 8 modelinde gold rengi çok güzel durmuş bu arada... İlerde farklı renkler de çıkacak mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1ses1

    İphone x varken . . . .

    Evet yarısı kadarcık daha vereceksin X alacaksın bu fırsat kaçar mı? 4 bincik veren 6 binciği de verir herhalde, hatta bir üstü olanı olsaydı 8 bine o bile alınabilirdi sonuçta 6 bine çıkmışsın 2 bin daha ekleyip almak daha mantıklı, almışken tam olsun, yanlış mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 12 Ekim 2017; 18:32:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FthK.

    7 si olanlar için gerçekten gereksiz bir yükseltme olur 8 modeli bana göre. Hatta fiyat olarak ilk alacaklar için de 7 oldukça yeterli olur diye düşünüyorum. 8 modelinde gold rengi çok güzel durmuş bu arada... İlerde farklı renkler de çıkacak mı acaba ?

    7'den 8'e kim geçiyor ki zaten, iki şımarık veleti kale alarak mı yazıyorsun bunları, ne zengin iş sahibi adamlar tanıyorum ellerinde hala 5-5s.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 12 Ekim 2017; 18:3:35 >
  • Şuan 7 kullanıyorum, 7 Plus mı yoksa 8 Plus a mı geçmeliyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil sorunu çözülmeden 8 plus'tan uzak durun bence

  • 8 aldım,memnun değilim....

  • İphone 8 Plus Space Gray (Yurtdışı ürünü) kullanıyorum ios 11.0.2 iken batarya performans durumu 7 Plus ile aynıydı ve çokta iyi değildi ama şimdi 11.1 beta 2 ye güncelledim ve cihaz gerçek performansına kavuştu pil performansı 3 saat arttı ve en az 9 saat ekran süresi sunuyor ve 2 günü rahat çıkarıyor cihaz hoş görünüyor ama kılıfla korumak gerek tavsiyem kılıftan önce arka camada jelatin taktırın.

  • 7 tamam ama 8 cok arada aynı anda x tanıtarak ölü ve gereksiz bir model oldu

  • X i bekliyoruz ama Turkcell den teklif geldi platinin üyesi olduğumdan. Şuan idareten iPhone 5 kullanıyorum. Sizce beklemeyip 8 mi alayım yoksa beklemişken X i mi alayım? Amacım kesinlikle X almak fakat bekleme sıkıntısı var. Ayrıca 3 Kasım'da X çıkınca piyasada ne zaman rahatlıkla buluruz? Kasım ortası gibi rahat buluruz herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almışken XI beklenebilir.
  • Yine gelmiş 'kamu spotu' kafalı adamlar. Ulan size ne kim neye kaç para verip alıyor? Para sizden mi çıkıyor? Size göre bu boş harcama olabilir, sanki sizin hiç boş beleş harcamanız yok her konuda kusursuz yaşıyorsunuz. 'Bu paralara telefon filan alınmaz" demek başka, alan adama dangalak damgası yapıştırmak başka. Bi siz akıllısınız bu ülkede.

  • iphone xxx çıkana kadar beklemeli :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcankaynak

    Yine gelmiş 'kamu spotu' kafalı adamlar. Ulan size ne kim neye kaç para verip alıyor? Para sizden mi çıkıyor? Size göre bu boş harcama olabilir, sanki sizin hiç boş beleş harcamanız yok her konuda kusursuz yaşıyorsunuz. 'Bu paralara telefon filan alınmaz" demek başka, alan adama dangalak damgası yapıştırmak başka. Bi siz akıllısınız bu ülkede.

    Senin gibi artı almak için gereksiz konuşan tipler bitmedikçe dh forum adam olmaz, aşağıda kim alan adama dangalak damgası yapıştırmış veya ima etmiş bütün yorumları okudum bir tane göstersene, resmen otomatik sistem botu gibi ortamı germek adına yorum atıyorsunuz.
  • Herkes yine birbirine sallamışta 2 ay sonra gelin beni bulun 8 in fiyatı 3500 , 8 plusın fiyatıda 4000 tl olacak. Çünkü şuan zaten iphone 7 2950 tl. Yani 3 bine 7 varkene apple 4150 tlye kime satacak 8 i ? O yüzden 3500-3600 olacak 8 in 2 ay sonraki piyasada yaygınlaşıncaki fiyatı. İlk çıktığı tutturabildiğine satıcaklar tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatcan007 kullanıcısına yanıt
    Neyinden memnun değilsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Giansello

    X i bekliyoruz ama Turkcell den teklif geldi platinin üyesi olduğumdan. Şuan idareten iPhone 5 kullanıyorum. Sizce beklemeyip 8 mi alayım yoksa beklemişken X i mi alayım? Amacım kesinlikle X almak fakat bekleme sıkıntısı var. Ayrıca 3 Kasım'da X çıkınca piyasada ne zaman rahatlıkla buluruz? Kasım ortası gibi rahat buluruz herhalde

    Nasıl bir teklif ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Yarından itibaren ön sipariş verme imkanı. Bir tek bana özel değildir sanıyorum Platinum üyelerinin hepsine bu hak tanınıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.