Şimdi Ara

'''' CLİO ---- PALİO ''''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CLİO İLE PALİO ARASINDA KIYASLAMA YAPARSAK GENEL MANADA NELER SÖYLERSİNİZ?

1-KONFOR
    2-SAĞLAMLIK
    3-SERVİS VE PARÇA
    4-DONANIM
    5-YAKIT EKONOMİSİ

BİLGİLERİNİZİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM,
    TEŞEKKÜRLER...

• Konfor ve kalite olarak clio derim.Ama diğerleri hakkında yorum yapamıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustyyyyy

ARKADASLAR;

1-KONFOR
    2-SAĞLAMLIK
    3-SERVİS VE PARÇA
    4-DONANIM
    5-YAKIT EKONOMİSİ

TEŞEKKÜRLER...

sanirim eski kasa icin soruyorsun ona göre yaziyorum

1- palio ( sürücüyü daha az yorar) amörtisorler daha uygun türkiye yollarina
    2- clio
    3- palio (daha ucuz)
    4- modele göre palio olabilir.
    5- clio
  • Orjinalden alıntı: mustyyyyy

ARKADASLAR;

1-KONFOR
    2-SAĞLAMLIK
    3-SERVİS VE PARÇA
    4-DONANIM
    5-YAKIT EKONOMİSİ

TEŞEKKÜRLER...

konfor, yakıt ekonomisi, donanım olarak clio.Diğerlerini bilmiyorum.
  • Orjinalden alıntı: mustyyyyy

ARKADASLAR;

1-KONFOR
    2-SAĞLAMLIK
    3-SERVİS VE PARÇA
    4-DONANIM
    5-YAKIT EKONOMİSİ

TEŞEKKÜRLER...

Bu saydıkların içinde Palio sadece servis ve parça açısından Clio ya karşı avantajlıdır. (Clio HB Fransız üretim olduğu için)
  • genel manada clio deriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: EN.ES

ARKADASLAR;

1-KONFOR
    2-SAĞLAMLIK
    3-SERVİS VE PARÇA
    4-DONANIM
    5-YAKIT EKONOMİSİ

TEŞEKKÜRLER...

Bu saydıkların içinde Palio sadece servis ve parça açısından Clio ya karşı avantajlıdır. (Clio HB Fransız üretim olduğu için)

Eski modeller evet Fransız ama Clio3 ler galiba Türkiye'de üretiliyor. 1.6 ve sunrooflu olanları ithal ediliyormuş dedi Renault yetkili satıcısındaki görevli. 1.2, 1.4 ve 1.5 galiba Türkiye'de üretiliyor.

1: Clio
    2: Clio
    3: Yeni modellerde Clio(Yeni Cliı 3)
    4: Duruma göre değişebilir.
    5: Kesinlikle Clio diyorum.

• arkadaşlar şu an 96 model clio kullanmaktayım ama kendimi biraz toparlayınca yine clio 2 ya da palio veya benzer segmentte 2. el 99-2000-2001 model gibi bir araçla değiştirmek istiyorum. size o nedenle danıştım. elimdeki clio biraz rahatsız gibi geliyor fakat sağlamlığına sözüm yok tabi bir de bu ilk kasa cliolar piyasada pek yaygın değil şu an çok merak ediyorum satmakta zorlanırmıyım acaba yoksa tutuluyormu bilgi verirseniz memnun olurum başarabilirsem aracın resmini ekliyorum...

• clio 3 zaten kıyaslama
    bende clio 2 privilage var mükemmel... full donanımlı sana tavsiye
    http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/search.aspx?satici=0&aracTipId=1&markaId=25&kurTipi=6&modelGrupId=260&modelId=1818&mdlTree=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 15 Mart 2007; 1:35:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: EN.ES

ARKADASLAR;

1-KONFOR
    2-SAĞLAMLIK
    3-SERVİS VE PARÇA
    4-DONANIM
    5-YAKIT EKONOMİSİ

TEŞEKKÜRLER...

Eski modeller evet Fransız ama Clio3 ler galiba Türkiye'de üretiliyor. 1.6 ve sunrooflu olanları ithal ediliyormuş dedi Renault yetkili satıcısındaki görevli. 1.2, 1.4 ve 1.5 galiba Türkiye'de üretiliyor.

1: Clio
    2: Clio
    3: Yeni modellerde Clio(Yeni Cliı 3)
    4: Duruma göre değişebilir.
    5: Kesinlikle Clio diyorum.

Evet ben Clio 2 kasdetmiştim. Bende Clio 2 HB RXT var ş.içi yakıt tüketimi 9 lt. ama yeni bakım yaptırdım filitreler değişti. Usta filitreler kötülemiş dedi. Yakıt daha düşük olacak inşallah şimdi. Palio da yakıt tüketimi bundan dana fazla diye biliyorum.

• quote:

ARKADASLAR;

1-KONFOR
    2-SAĞLAMLIK
    3-SERVİS VE PARÇA
    4-DONANIM
    5-YAKIT EKONOMİSİ

TEŞEKKÜRLER...

1-clio
    2-clio
    3-palio parçası ucuz
    4-clio
    5-Palio kullanmış birine sor ağlamaya başlasın
  • 96 model clio çok yaygın olmasa da sonuçta Renault olduğu için satmakta zorlanacağını sanmam. Özellikle öğrenciler, yeni araç kullanmayı öğrenenler ve bayanlar tercih edebilirler.

2001-2002 düşünürsen Clio 2 HB RXT tavsiye ederim. 16V ve 98 beygir. Clio 2 HB RTA'lar ise 8v ve 75 beygir. İkisi arasında performans, yakıt ekonomisi ve donanım olarak fark var. Fransız üretimi olduğu için parça fiyatları yerli Symbol e göre yüksek bunu dikkate almalısın bence.

Palio nun tek avantajı 99-00 1.4 EL modeller tek nokta enjeksiyonlu olduğu için (yanlış bilmiyorsam) düşük maliyetle LPG dönüşümü yaptırabilirsin. LPG li araç kullanmayı tercih ediyorsan tabiki.

quote:

arkadaşlar şu an 96 model clio kullanmaktayım ama kendimi biraz toparlayınca yine clio 2 ya da palio veya benzer segmentte 2. el 99-2000-2001 model gibi bir araçla değiştirmek istiyorum. size o nedenle danıştım. elimdeki clio biraz rahatsız gibi geliyor fakat sağlamlığına sözüm yok tabi bir de bu ilk kasa cliolar piyasada pek yaygın değil şu an çok merak ediyorum satmakta zorlanırmıyım acaba yoksa tutuluyormu bilgi verirseniz memnun olurum başarabilirsem aracın resmini ekliyorum...

• Dizel düşünüyorsan paliodan şaşma derim ben...Çok iyi bir teknolojiy sahip multijetler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

clio 3 zaten kıyaslama
    bende clio 2 privilage var mükemmel... full donanımlı sana tavsiye
    http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/search.aspx?satici=0&aracTipId=1&markaId=25&kurTipi=6&modelGrupId=260&modelId=1818&mdlTree=0

Bence en iyisi bu clio 2 ler.Arabaın en düşük versiyonunda bile ABS çift hava yastığı standart

• budasorumu şimdi ya tabi clio palio yaninda arabami
  • Ben de Clio derim; ama 16V olmasına dikkat et...
  • Punto derim clio da Punto nun yanında arabamı
  • CLİO mutlaka tavsiye ederim ama 1.4 motor al.1.6 sadece daha fazla tüketim sağlıyo..
  • İşte benim aracım. 99 Clio Fransız üretim. Yakıt tüketimi muhteşem diyebilirim. 200 210 civarı yakıyo şu anda. 50 lt depo ile 600 KM civarı gidiyor. 100km'de de 8.1 veya 7.1 yakıyor. 1.4 motor. Tam bilmiyorum bilgisayarı yok çünkü.

Bunu sattıktan sonra yine Clio alcaz. Ya 3 ya da 2. Kaçmasına hızlı kaçıyo. Yakmasına az yakıyo. Parçası desen ucuz. Ama bir anahtar için 200 ytl civarı istiyolar ayrı mesele. Alacağın araç kesinlikle Türk malı yani Türkiye'de üretim olsun Yoksa sadece anahtar için 200 YTL verirsin. Sebebi ise kodlarının Fransa'ya gitmesi ve orada üretilmesi imiş.

Satarkende zorlanmazsın. yeni kullanacak birisi alabilir. Bayan alabilir ki bayanlar için ideal araçlardan birisidir.

• Bence clio her konuda palio dan üstündür.. belki parça fiyatları konusunda geride kalır ama clio almalısın bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.