Şimdi Ara

Yeni Game Ready sürücüsü Middle-earth: Shadow of War için geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni Game Ready sürücüsü Middle-earth: Shadow of War için geliyor


    Nvidia’nın önemli oyunlar öncesinde güncellediği ve oyuna hazır hale getirdiği Game Ready sürücüsü, Middle-earth: Shadow of War piyasaya çıkmadan önce güncellendi. Güncelleme ayrıca Forza Motorsport 7'de de büyük performans artışı sunuyor.


     


    Önemli özellikler


     


    Bilindiği üzere Game Ready sürücüsü NVIDIA mühendisleri tarafından oyun performansını optimize edecek ve en iyi oyun deneyimi sunacak şekilde geliştiriliyor. Ayrıca, Microsoft tarafından WHQL sertifikasına da sahip.


     


    50'den fazla sektör ödülüne layık görülen Middle-earth: Shadow of War bugün piyasaya sürüldü. Nvidia Game Ready sürücüsü de oyun öncesinde güncellenerek hazır hale getirildi. Nvidia, Warner Bros. ve Monolith iş birliği ile güncellemede önemli özellikler de yer aldı. Oyun içi kayıt teknolojisi Ansel ile oyunu daha canlı, daha etkileyici hale getiren ve gerçek hayat görünümü sağlayan HDR gibi diğer gelişmiş PC özellikleri PC sürümüne dahil edildi.


     


    Ayrıca Bkz.Intel Coffee Lake işlemcilerde stok sıkıntısı

    Diğer taraftan Forza Motorsport 7 oyununda da önemli performans artışları elde edildi. Ekran kartı ve konfigürasyona bağlı olarak oyunda yüzde 15-25 arasında performans artışı görülebiliyor. Ayrıca Oculus Touch için tasarlanan Arktika 1 sanal gerçeklik oyununda da en iyi VR deneyimi hedefleniyor.


     


    Bunun yanı sıra GTX 1080 Ti veya GTX 1080 grafik kartı, PC veya GTX 1080 ekran kartlı dizüstü alımlarında, belirli yetkili satıcılarda geçerli, Middle-earth: Shadow of War PC sürümü bundle kampanyası 16 Ekim 2017 tarihine kadar devam ediyor.


     

     


     


     



     







  • BİR HDR monütör şart oldu ama piyasada yok :S

  • texture ultra ayarda 8gb yetmiyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZfU05P5XURY
  • bu oyunun shadow of mordor ile alakası var mıdır , devam niteliğinde , kurgu ve özellikler benzer geldi ama henüz oynamadım iki oyunu da , merak ettim sadece..

  • Oyunun yarım versiyonu 180, tam versiyonu 300lira... Türkçe desteği de yok.
    SKIDROW, CODEX, CPY e hadi da...

  • güya aynı gün crackliyorlardı bunu patates oldu sanırım steampunks ıvır zıvır.
  • Bu game ready olayi nedir bi turlu anlamadim. GeForce Experience kurdum kurali optimize ettim diyerek oyunlarda daha cok performans dusuruyor.
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Ozaman gözünüz aydın çünkü zamunda da.

    Yeni Game Ready sürücüsü Middle-earth: Shadow of War için geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 12 Ekim 2017; 9:33:13 >
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    hocam dun cikti ama sifir beden bi hanim kizimiz var bilirsiniz o dedi ki bu calismaz.zaten wait for crack yaziyordu ama crack ciksa bile calismaz diyordu kompress mi olmuyormus bazi seyler tam anlamadim.simdi sizin gosterdiginiz 1337x.to'da da var zamunda uyeligi olmayanlar icin.yapan xatab kelek cikmaz.oynayacagimdan degil su benchmarki bir de ben yapayim islemci ne kadar yamulacak acaba?
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    codex bügün itibari ile geldi 96.8 gb
  • Zamunda da çalışmayan oyun / yazılım v.s. zaten bulunmuyor bu sebeple birçok site oradan alıp yayınlarlar torentini hatta oradan olmayan farazi torrentlere bile zamunda yazarlarki bu sayede zamundanın güvenilirlik sorunsuzluk imajı kullanılır.

    Zamunda oyun için kullanıldığında ise kullananlar bilir yüksek kapasiteli oyunların ripleri de kısa sonra ekleniyor, bu sayede birçok kişi özelliklede kotalı yada HDD kapasite sıkıntısı çekenler o ripleri beklerler, yani tek torrentle kalmaz genelde beklenen sevilen şeyler ve bu sayede birçok farklı crackli ve ripli versiyon bulunabiliyor zamunda da, şahsen ben çok eski emule kullanıcısıydım o bitince bu bu siteyi keşfettim o zamanlar tr dil seçeneği filan yoktu sitede sayesinde bulgarcayı sökmüştüm.

    Genelde film ve diziler için kullanıyorum ama ne yalan söyliyim oyunda indirdiğim oluyor, son zamanlarda her oyunada para vermek istemiyor insan çünkü bayadır eskisi gibi demosu yayınlanan oyun yok ancak youtube ta oynanış videoları bulunuyor diyebilirsin ama hissiyatı bilemiyorsun, oradan bakıp benim tam tarzım oyun ben oynarım bunu diyorsun fakat oynarken sarmıyor silip atıyosun ama steam bir kıyak yapıp o sebeple iade gibi işlere girdi fakat oyun yapımcılarıda o süre zarfında seni oyuna çekecek bir giriş yaparak oyalayabiliyor filan deniliyordu teknoseyirde, ha bu arada Levent pekcan bugün Mesut çevikle canlı yayında olacaktı o geldi aklıma.
    Neyse günümüzde zaten sp oyunlar artık para etmiyor, online oyunlarıda satınalmak gerekiyor.




  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    konu korsan muhabbetine dondu basimiza bir is gelecek ama bu da bir ihtiyac.ben orijinal almadan once korsaninda bakiyorum sistem yetiyor mu diye ya da orijinali varsa bile korsanini da indiriyorum iki makinem var.steam ayni makinede iki ayri windowsta calisiyor ama farkli makinede calismaz.oyunlari virus programlari gibi 2 makine 3 makine diye satsalar millet danaya girer gibi oyun alir cunku fiyatlar yuksek ve onlinesi yoksa pek anlami olmuyor sp'ler eninde sonunda bitiyor.ben rise tomb raider'e 126 lira verdim 5 ayda bitirdim bitmesin diye.sonra korsani cikti simdi anca bench yapiyorum.bf3 2011 oyunu hala oynaniyor ben de oynarim arada ama bf4 tutmadi pek oyuncusu yok.online oyunlar da masum degil optimizasyon ozurlu olup sac bas yolduruyor ve overwatch gibi oyunlar cok vakit alir.herkesin bir oyun gorusu var bu konu uzar.benchmark sonucunu da gosterecem bugun.indi kurmasini bilemiyorum kac saat surer repack olunca?




  • Birşey gelmez hocam yaw korsan indirmeyen insanmı var bu memleketi bırak bu gezegende ve korsanı var diye bütün oyunlarımı indiriyorlaruz hayır, işte başta severmiyiz güzelmi değilmi sararmı sarmaz mı gibi birsürü kişisel etkenle eleyeceğimiz oyunları indiriyoruz, sonra ya bakıp atıyoruz çöpe yada tutuyoruz, tutuyoruz dedim ama elle tutulan birşeyde değiller zaten, satan hayal satıyo bizde her hayale para veremeyiz çünkü genelde hep hayal kırıklığına uğruyoruz ve hayaller aleminde de yaşamıyoruz sonuçta yani o hayale gerçek para vermek durumundayız, neyse dediğin gibi konu baya korsana gidiyormuş yahu duriim bende burda.
    Rip olunca sıkıştırma seviyesine ve işlemci gücüne, bellek kapasitesi göre filan değişkenlik gösterebiliyor fakat max 1 saat sürebilir herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 12 Ekim 2017; 12:58:7 >




  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    28 dakikada kurdu 7-8 senelik wd black hdd'ye fakat iyi ki zamunda xatab kelek cikmaz dedik.

    1-win10 kullaniyorsaniz setup exe'yi win7 uyumluluk moduna almaniz gerekiyor yoksa kapat hatasi veriyor.bu olay fitgirl'in de bir sunumunda olmustu.
    2-oyun rusca acilista bir sozlesme onaylatiyor rusca orayi gecince dil seciyorsunuz ingilizce var iki kere secmek lazim altyazi ve dublaj icin sanirim.
    3-benchmarkini baslatamadim bi dosya hatasi veriyor surumun icine koymadilar galiba butun dosyalari.
    4-save dosyaniz uyumsuz diyor ustune dusmedim.
    5-8gb'nin yetmedigi ultra ayarlarda bir asagisini secerseniz very high yani vram bile yemiyor guzel degil bence grafikleri.ultra texture icin 8266 mi ne istiyor ne hikmetse 8 altina dusurememisler 11gb kart var mi acaba piyasada?kart sattirmak icin sacmalamaya basladilar artik.

    oyunu aciyor bu arada oynamak istiyorum diyenler icin.
  • Grafikler iyi değil demişsin ozm dediğin gibi kart sattırmak amaçlı 1 oyun daha eklendi listeye.
    Bu oyun için 11gb kart gerekiyorsa 1080ti alıyoruz, yada kartı alınca zaten hediye ediyolardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 12 Ekim 2017; 13:57:30 >
  • BF4 tutmadı diye değil, BF3'ü BF4'ten 1 sene sonra fln ücretsiz dağıttılar 2 sefer, bir de humblebundle içinde gelmişti sanırım o yüzden epey oyuncusu oldu sonradan.
    Onun özel durumu var yani yoksa BF4 de eskidi 2013 oyunu, yeni oyun gelince bir öncekinin oyuncu kaybetmesi doğal. Millet zaten yeni bf çıksın
    da ona geçelim artık diye bekliyor bir yerden sonra, çünkü 2 seneden sonra sıkmaya başlıyor.
    Hali hazırda uzun senedir BF4 oynayanlar da sıkılıp BF1'e geçti zaten bizim gibi. BF serileri kendini temiz 2 sene+(1000 saat+) oynatıyor o yüzden verdiğim
    paraya (BF+Premium) hiçbir zaman acımadım. Guild Wars 2 de öyle, MMORPG seviyorsanız ingilizceniz varsa expansion'larıyla birlikte alın binlerce saat oynatır.

    Single player oyunlar zaten çok nadir oynarım ama bilmiyorum, RPG'ler gibi uzun ömürlü olmadığı sürece TR şartlarında 10-20 saatlik süresi olan sonra kaldırılıp atılacak
    bir oyuna 250tl verilir mi, bence verilmez. Maddi şartlar belki çok iyi olsa acınmaz, ama çoğunluk için büyük bir bedel.
    Bu oyunun oynanış süresini bilemiyorum tabi o yüzden şimdilik birşey diyemem.
    Türkiye'ye özel fiyatlandırma şart bu tarz oyunlarda, 60$=60TL gibi. Yoksa amerikalının 60$a aldığı oyuna 250tl gibi yüksek bir meblağ vermek mantıklı değil.
    En azından bu tarz kısa süreli oyunlara. Sanırım Tomb Raider Steamde bu dediğime yakın Türkiye'ye güzel bir fiyatlandırma yapmıştı, diğer firmalar da örnek almalı.
    Witcher 3 ve Skyrim gibi oyunlar oynanış kalitesi ve süresiyle verilen parayı sonuna kadar hakediyor tabi bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 12 Ekim 2017; 14:53:8 >




  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Youtube'da yüksek çözünürlüklü videolarını izledim, öyle ahım şahım bir grafiği yok gibi görünüyor. Çok ortalama grafikleri var. Bu kadar sistem istemesi kodlama/optimizasyon
    sorunu veya donanım sattırma amaçlı bilinçli ağırlaştırılma yapıldığı şüphesini akla getiriyor. Hemen hemen aynı grafiklere sahip Destiny 2 yağ gibi akıyor tüm makinelerde.
    Arkadaşımla betasını denemiştik, onun 1. nesil i5'li makinesinde ultrada yağ gibi çalıştı.
    Crysis serileri mesela sistemleri epey kastırıyordu ama hakkını veriyordu, adamlar 3-5 sene sonraki oyunların ulaşamadığı grafikleri sunuyordu ultrada.
    Karşılaştırınca Crysis 3 mesela halen şu oyundan daha iyi grafiklere sahip. 11GB grafik belleği tüketen bir oyundan çok daha fazlasını beklerim şahsen.
  • Başta bana hitab eden bir oyun olmadığından videolarına bile bakma zahmetine girmedim aslında, fakat görmediğim bir oyun hakkında ahkam kesiyor olmamak için buradaki 1-2 yorum dışında oyun bölümündeki yorumlara bakmak durumunda kaldım ve bu yorumlara göre anladığım grafik anlamda eski oyun üstüne kaydadeğer birşey koymamış ki görenler; yaw eskisine göre grafik olrk çok iyi bir seviyeye gelmiş demiyorlar başka mevzular konuşuyorlar, buna rağmen eski oyuna göre en az 2 kat civarı vram ihtiyacım var diyen bir oyun olmuş, olaya sırf bukadar bakınca bile bir amaca hizmet etmek üzre yapıldığı belli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

    Grafikler iyi değil demişsin ozm dediğin gibi kart sattırmak amaçlı 1 oyun daha eklendi listeye.
    Bu oyun için 11gb kart gerekiyorsa 1080ti alıyoruz, yada kartı alınca zaten hediye ediyolardır.

    hocam simdi akil var mantik var ultra texture'ye 8.2 gb vram istiyorsun yok kimsede 1080 ti ve vega frontier haric.bunun bir alt ayari olan very high 2.6gb mi vram ister?isterse ne olur 3gb 280x'le bile oynarsin ne anladim son ayarin bir alt ayari oldugundan?2.6gb vram isteyen oyun ne kadar guzel olabilir adamlar butun textureyi ultra icin yapmis o yuzden simdi 1080 ti ile oynayan bir arkadas actim cok guzeldi diyebilir ona bir sey demem ama 1080 ti yoksa 2.6gb ile takil demeleri olmamis biraz iyi kart kullandigimizi hissettirin 5gb istesin very high.nvidia sattirin reklam yapin 1060 1070 guzel diyin ama yok direkt 1080 ti oyunu.1070 1080 kullanacaksin benimle ayni kalitede oynayacaksin ben 60 alacam sen 80 100 bu mudur?fiyasko olmus bence para verip alinmaz.




  • Türkiye'ye göre gerçekten ayrı fiyatlandırma olması lazım. Bu oyunun tam versiyonu 300 lira olurmu? Ondan sonra neden bu kadar korsan kullanılıyor deniyor. Oyun yeni çıktı gerçi black fridayda indirime girermi bilmiyorum ama girmezse mecbur başta başka yollarla oynarım indirime girincede alırım. Bu fiyat etmez benim için, single player oynayacam en fazla 1 hafta sürecek zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.