Şimdi Ara

Attack on Titan 2'de 30'dan Fazla Oynanabilir Karakter Bulunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Japonya'nın en büyük video oyun dergisi Famitsu, Koei Tecmo'nun yeni oyunu Attack on Titan 2'den yeni detaylar paylaştı. 
     
    - 30'dan fazla oynanabilir karakter var. Eren, Mikasa, Armin ve Levi'ye ek olarak bu hafta Mike Zacharias, Nanaba ve Gelgar tanıtılıyor. Beklenmedik karakterler de planlanıyor. Hikaye modunda istediğiniz karakteri istediğiniz zaman kullanamazsınız.
     
    - Hikaye yoğunluğu önemli ölçüde yükseltildi ve anime serisi Attack on Titan'ın 2. sezonu temel alınmıştır. Orijinal bir hikaye ya da öyküde herhangi bir değişiklik bulunmuyor.
     
    - Günlük bölümler için, oyuncuların diğer karakterlerle olan ilişkilerini derinleştirebilmelerini ve bu karakterlerin gerçek kişiliklerini görebilmelerini sağlayan yan hikayeler geliştiriliyor.
     
    - Monoküler düşmanı aramak için kullanılabilir.

    - Online co-op bulunacak.

    - Koei Tecmo, Attack on Titan 2 hakkındaki yeni bilgileri 24 Ekim'de prodüktör Hisashi Koinuma ile birlikte canlı yayında paylaşacak.
     
       Attack on Titan 2, 2018'in başlarında PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. Japonya'da PS Vita versiyonu da çıkacak ancak Xbox One versiyonu çıkmayacak.








  • Kontrolü iyi yapsınlar oynayalın kötü yapınca 30 karakterin bi anlamı kalmıyor
  • İlk oyunun incelemelerini izlemiştim; hep aynı şeyi yapıyormuşun, bir süre sonra sıkmaya başlıyor yorumlarında bulunuyorlardı. Oyun değil de yeni sezon çıksa artık, araya o kadar çok şey giriyor ki olanları unutacağız neredeyse.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.