Şimdi Ara

1Password eklentisi Microsoft Edge tarayıcısı için yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1Password eklentisi Microsoft Edge tarayıcısı için yayınlandı


    Şifre depolama uygulamalarının en önemlilerinden 1Password, uzun bir aradan sonra Microsoft Edge tarayıcısı ile uyumlu eklentisini yayınladı. Eklenti yaklaşık bir yıldır ön izleme sürecindeydi.


     


    Tek şifre


     


    Geçen yıl sonbahar döneminde Insider kullanıcıları için ön izleme sürecine başlayan 1 Password, hazırlıklarını tamamladıktan sonra geçtiğimiz hafta Microsoft Store onay sürecine girdi ve kısa süre sonra da yayına alındı.


     


    Ayrıca Bkz.Be My Eyes ile görme engellilere yardımcı olun

    Tüm kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi saklayabilen 1 Password ayrıca benzersiz şifreler üretebiliyor. Bu şifreleri dilediğiniz yerde kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında otomatik form doldurma aracı olarak da işlev yapan eklenti kredi kartı bilgileri gibi pek çok veriyi site yüklendiği anda gerekli yerlere giriyor.


     


    Eklenti kurulduktan sonra tarayıcının sağ üst kısmında ikon olarak yerini alıyor. Eklentiyi kullanabilmek için ise 1Password for Windows 6.7+ uygulamasını cihazınıza kurmanız gerekiyor.


     

    1Password: Microsoft Store




     







  • Bütün şifreleri ve kredi kartı bilgilerini tek platformda toplamak ne kadar güvenli acaba?

  • sen vermesende zaten alıyorlar

  • mansurmarsak kullanıcısına yanıt
    Güvensiz. herşeyi tek uygulamada toplamak oldukça güvensiz bir sistem. her uygulama için tek şifre kullanmak gibi. bir tanesini kaptırınca her şeyini vermiş oluyorsun.
  • Her sitede aynı şifreyi kullanmaktan katbekat iyi. Şu anda 250 tane benzersiz şifrem uygulamada yüklü. Bunun dışında önemli hesaplarınız için iki aşamalı doğrulama da yapabilirsiniz. Bu uygulamaya laf edenlerin güvenliklerini nasıl sağladıklarını merak etmekteyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Notepad yazarak saklarım daha güvenli
  • En iyisi KeePass, hem açık kaynaklı hem de şifre dosyanız sadece sizin bilgisayarınızda saklanıyor, üstelik en güncel şifreleme algoritmalarıyla. Bu tür online şifre veritabanı programları bir saldırıya uğrasın, geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakirama

    Her sitede aynı şifreyi kullanmaktan katbekat iyi. Şu anda 250 tane benzersiz şifrem uygulamada yüklü. Bunun dışında önemli hesaplarınız için iki aşamalı doğrulama da yapabilirsiniz. Bu uygulamaya laf edenlerin güvenliklerini nasıl sağladıklarını merak etmekteyim.

    Ne kullanıyorsunuz program olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.