Şimdi Ara

Casper’ın mobil uygulaması yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casper’ın mobil uygulaması yayında

    Casper, müşterilerinin yapmak istediği işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmesi adına mobil uygulamasını kullanıma sundu. Uygulama sayesinde servis noktalarını görebilir, servisteki ürününüzü takip edebilir, cihaz bilgilerinize ulaşabilir ve Casper’ın ürün arşivini inceleyebilirsiniz.

     

    Uygulama içerisinde bulunan özelliklere detaylı şekilde bakacak olursak Servis Noktaları sekmesini kullanarak harita üzerinde servis noktalarını görüntüleyebiliyor ve seçtiğiniz servis noktasına rota oluşturabiliyorsunuz.

     
    Ürün Takip sekmesinde ise ürünün teknik servisteki aşamalarını ve kargoya verilmiş ise kargo durumunu görüntüleyebilirsiniz. Cihaz Bilgileri sekmesinden cep telefonunuzun anlık durumunu RAM, işlemci kullanımı gibi bilgilerle takip edebilirsiniz.

     

    Bu sayfaların haricinde hata bildir, haberler, ürünler ve sıkça sorulan sorular sayfaları bulunuyor. Uygulamanın şuan için sadece Android sürümü bulunuyor.

     



  • Fiyatlar +200tl

    Ama bizim destek uygulamamız var :/

  • Aman ne iyi. Forumda elli kişinin yorumuna aldırış etmeyip zaten cihaz sıfır ne olacak deyip sıfır telefon alıp 2 hafta sonra aldığım dükkana geri satmıştım. Casper telefonla sorunsuz 10 gün geçirilebiliyor ama iyi tarafından bakınca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.