Şimdi Ara

Telltale Türkiye'de Öldürülen Rusya Büyükelçisi Karlov'un Görüntüsünü Batman Oyunundan Kaldırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Geçtiğimiz cuma günü Telltale'ın Batman oyunun bir sahnesinde suikaste uğrayan Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'un yerde yatan cansız bedeninin orijinal fotoğrafını kullandığı ortaya çıkmıştı.
     
       Telltale vakit kaybetmeden Batman: The Enemy Within'in ikinci bölümü The Pact için yeni bir güncelleme yayınladı ve kullanılan bu görüntüyü kaldırdı. Firma yaptığı açıklamada yaşanan bu durumdan dolayı üzgün olduğunu dile getirdi.
     
       Telltale, 
     
       "Bu görüntüyü tüm platformlarda kaldırılacak olan güncelleme bu sabah yayınlanmıştır. Yaşanan bu olaydan dolayı üzgünüz ve Üretim ve Kalite Güvencesi konusundaki yüksek standartlarımızı sürdürmeye devam etmemiz için gerekli tedbirleri alıyoruz." 
     
       Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, geçtiğimiz sene Ankara'da katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırıda Çevik Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve 2,5 yıldır bu görevde bulunan Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmüştü.








  • Oynamadığım için soruyorum hikaye ile ilgili ne bağlantısı var ki? Yoksa rastgele bir ceset var onun yerine elçinin resmini mi koymuşlar? O zaman harbi gerizekalısınız Telltale.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklamı yaptılar artık tabiiki kaldırırlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.