Şimdi Ara

Google mobil arama sayfalarında AMP yerine Instant yazacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google mobil arama sayfalarında AMP yerine Instant yazacak

    Google’ın mobil sürümünde yaptığınız aramalarda site isimlerinin altında AMP etiketini görmüşsünüzdür. AMP, mobil sayfaların hızlı yüklenmesi ve göze batmayan bir tasarıma sahip olması amacıyla oluşturulmuş bir açık kaynak girişimdir.
     
    Google, hızlı açılan web sitelerini AMP etiketi ile belirtiyor. Gel gelelim birçok kişi AMP etiketinin ne anlama geldiğini bilmiyor. Google daha anlaşılır bir isim için çalışmaları başlatmış durumda. Twitter'daki bazı kullanıcılarının attığı twitlere göre Instant etiketinin testinin yapıldığını görüyoruz.
     
    Google mobil arama sayfalarında AMP yerine Instant yazacak
     
    Bu test şuan için çok kısıtlı bir kitle üzerinde yapılıyor. AMP etiketinden farklı olarak Instant etiketi siyah değil mavi renkte görüntüleniyor. Bu değişikliğin tüm kullanıcılar için ne zaman yapılacağı bilinmiyor.
     







  • Devir mobil olunca böyle çalışmalar normal.

  • Valla bence disardan siradan bi kullanacinin anlamayacagi sekilde AMP yazacaklarina "Fast" yazip mobilde kullanicinin dil secime gore etiketi yerellestirip birde farkli renkte belirtseler standarti tam oturtacaklar ama iste boyle bilinmedik bir etiket kullaninca siradan bir kullanicida anlamiyor.

  • Ha Ali Veli, ha Veli Ali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.