merhaba arkdaşlar.sizleri beklettiğim için özür dilerim.d2 nin şarj süresi hakkında bilgi sahibi olmak için biraz gecikti incelemem(şarjı bitmiyor bunun yaw ).umarım bu incelemem cowon d2 almayı düşünenler,merak edenleriçin bir referans olur.İŞTE BAŞLIYORUZ.......
İLK İZLENİM:
D2 yi ilk elinize aldığınızda diğer cowon modelleri gibi kaliteli olduğunu anlıyorsunuz.plastiğin verdiği dokunma hissi gerçekten yüksek kaliteli malzemelerden üretildiğini kanıtlar nitelikte.genel görünüm olarak ince bir digital fotoğraf makinesine benziyor.arkadaşarımın çoğu ilk gördüğünde fotoğraf mak. sandı .üst kısmında 4 adet tuş bulunuyor.biri açma kapama diğer üçü de m(menü)ve ses ayar tuşları.kullanımları gayet rahat.sol yanında da usb,reset ve external(line in,tv out ve şarj adaptörünü buraya bağlıyorsunuz).tuşarının bulunduğu kapaklı bir bölme var.altta da sd/mmc yuvası bulunuyor.cihaz yaklaşık 90 gram ve boyutları bir pmp için küçük.fakat ekranı boyutlarına göre hayli büyük bu nedenle de bana göre piyasada tartışmasız taşıması en kolay pmp kesinlikle D2.
SES:
37+37 mW ses çıkışıyla tartışmasız en iyi pmp.size garanti veriyorum ki ses kalitesi daha önceki tüm tecrübelerinizi unutturacak.özellike basslar ve tizleri çok net bir şekilde ayrması beni mest etti.yani bir yandan deli gibi bass verirken diğer yandan da en az basslar kadar etkileyici olan tizleri duyabiliyorsunuz.baslar yüzünden kulaklık kulağınızda titriyor resmen.ipod nano kullananlar iyi bilir(ben de kullanıyordum)nano tiz ağırlıklı ses verir fakat verdiği tizler zamanla kulak tırmalayıcı boyuta gelir.bu durum D2 de asla yok.tizler çok sıcak ve kulak tırmalamıyor.ayrıca ses kademesi diğer cowonlar gibi 40 değil tam 50 kademe!!!inanın 25 in üstü çok çok fazla geliyor.zaten kulaklıklar 34-35 ten sonra pes ediyor ve cozurdamaya başlıyor.D2 birçok ses efektini de içeriyor.bunlar:BBE, mach3bass,3Dsurround,mp enhance,stereo enhance.doğru EQ ayarları ve bu efektler sayesinde mükemmelin ötesinde bir sese sahip oluyorsunuz.
VİDEO OYNATMA:
D2 video konusunda seste olduğundan da iyi.içinde gelen jet audio programıyla videoları çevirebiliyorsunuz.wmv ve avi formatlarını destekliyor.ben avi formatına birkaç film çevirip izledim ve neredeyse lcd monitör kalitesinde sonuç alabiliyorsunuz.2.5'',320*240 çözünürlük ve 16 milyon renk sayesinde video izlerken D2 mle gurur duyuyorum.izleme açısı da gayet başarılı.yalnız direkt güneş ışığında ekranı en parlak seviyeye getirseniz bile iyi bir performans segileyemiyor.zaten bu da lcd lerin hepsi için geçerli.bu arada ben 10 seviye parlaklıktan 5 i kullanıyorum.oda içerisinde yeteli oluyor.
VERİ TRANSFERİ:
veri transferi usb 2.0 üzerinden yapılıyor.hızı da gayet başarılı.yaklaşık 50 cm lik bir kabloyla geliyor.
RESİM GÖRÜNTÜLEME:
ekran büyük olduğu için resimler büyük bir keyifle izleniyor.resimler arası geçiş hızlı fakat ilk önce bulanık görünüyor daha sonra düzeliyor.bu işlem yaklaşık 1 sn sürüyor.touchsreen burada büyük kolaylık sağlıyor.resmi açmanız için üzerine 2 defa dokunmanız yeterli.ayrıca zoom yaptığınızda parmağınızı(ben parmağımı kullanıyorum)ekran üzerinde gezdirerek resimin istediğiniz bölümünü görebiliyorsunuz.resimleri arkaplan olarak ayarlayabiliyorsunuz.
RADYO:
radyo çekim hasasiyeti istediğim gibi değil fakat yeterli.dahaiyi olabilirdi.otomatik kanal arama özelliği sayesinde o bölgedeki kanalları 24 istasyona kadar kaydedebiliyor. bant aralığını ülkeye göre ayarlayabiliyorsunuz.
SES KAYDI:
RADYODAN:eğer radyo kanalı çok net ise yaptığı kayıt adeta insanı hayrete düşürüyor.hiçbir taban ses olmadan(radyoda yoksa o ses)aynen sonuç alıyorsunuz. LİNE İN:kutu içeriğinde line in kablosu olmadığından deneyemedim. DIŞ SES:işte ses kayıtta bittiğim nokta.bir aletin mikrofon hassasiyeti bu kadar mı olur yaw.denemelerimde sessiz bir ortamda normal nefes alış verişlerimi bile kaydetti!!!kafayı yiyecektim.arkadaşım da sessiz bir odada klasik gitar kaydı yaptı ve kaset çıkarmaya karar verdi .sanki stüdyo kaydı gibi.
bu arada tüm kayıt seçenekerinde ses seviyesi ve bit aralığını ayarlayabiliyorsunuz(ses:1-5,bit:32-256 arası).
MENÜ ,FONKSİYONELLİK VE TOUCHSCREEN:
menü ikonlarının tasarımı çok hoş.ve bu alt menülerde de mevcut.resimlerden okuma yazma bilmeyen bile rahatça kullanabilir .kulanımı gerçekten çok basit birkaç dakikada alışıyorsunuz.ayrıca o an çalan neyse(radyo müzik vs)ekrana dokunarak altta çıkan seçeneklerden rahatça tüm ayarlara ulaşabiliyorsunuz.touchscreen çok kaliteli koruma filmi de mevcut.fakat ben stylus kalemi kullanışlı bulmadım.ucu ince olduğundan zamanla ekranda iz bırakabilir.şahsen parmaklarımla kullanıyorum.parmaklarım kalın olmasına rağmen bir sorun olmuyor.
BATARYA SÜRESİ:
işte incelememin gecikmesinin sebebi. .6 gündür kurcalıyorum bitmedi bir türlü.cowon mühendisleri bunun için çok uğraşmış galiba.52 saat müzik ve 10 saat video kesinlikle kafadan atılmış bir rakam değil.
KUTU İÇERİĞİ:
açıkçası pek tatmin olmadım.line in ve tv out kablosu yok maalesef.kutudan çıkanlar:kulaklıklar,usb kablosu,şarj adaptorü(ucu farklı dönüştürücü gerekiyor.telefoncularda var),stylus kalem ve yazılım cd si.
SONUÇ:
evet dilimin döndüğü kadar cowon D2 yi sizlere tanıtmaya çalıştım.bence hem küçük olsun hemde büyük bir ekranda film izleme olanağım olsun diyorsanız D2 yi düşünmeden alın.eşşiz ses kalitesi de cabası.ben aldığıma çok memnunum.umarım yazım D2 hakkındaki soru işaretlerini kaalardan kaldırır.görüşmek dileğiyle....
NOT:bu yazı DH efee09 tarafından yazılmıştır.lütfen forumlarda yayınlarken alıntı olduğunu belirtiniz.EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM.
İŞTE RESİMLER:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efee09 -- 14 Şubat 2009; 15:21:51 >
Resim ekleme olayına gelince çektiğin resimleri önce imageshack.us adresine upload yapıyosun daha sonra orda verilen linklerden en alttakini [image] BURAYA [/image] copy/paste yapıyosun, hepsi bu kadar...
En kısa sürede resimlerini bekliyoruz...
Düzeltme: Güle Güle kullan demeyi nasıl da unutmuşum ben yaw...
Usb aletini taktıgında sana usb'den şarj olsun mu yoksa depo aygıtı olacak mısın diye bi seçenek sunuyopr mu cünkü.. zırt pırt usb'ye taktıgımda direk şarj etmek istemiyorum, bu olay bili bi süre sonra mahvediyor.. 10 dakka şarkı at sonra cıkart zırt pırt pilin böyle şarj olması kötü olur bence..
a2'de böyle bir secenek var diye biliyorum
INTEL C2D E8200 @ 4.0 GHZ [7/24] + TT BIG TYPHOON -- ASUS P5K-E WIFI-AP P35 -- 2x1GB CORSAIR XMS 675@1000MHZ -- HIS ICEQ4 TURBO HD4850 (700/2200) -- X-FI EXTREME MUSIC -- CREATIVE MEGAWORKS 5.1 -- 500 GB SEAGATE 7200.11 -- 250 GB SEAGATE 7200.10 -- 1.5 TB SEAGATE 7200.11 -- 19" LCD SAMSUNG 971P (S-PVA) -- GIGABYTE 3D AURORA 570 BLACK FULL TOWER -- ENERMAX 625W PRO 82+ PSU -- AIRTIES RT-210 -- SKYSTAR 2 2.6D
Cowon S9 16GB + Sennheiser IE8
For more than 60 years Sennheiser has captured the imagination of sound professionals and music lovers. The new IE 8 continues this spirit , delivering high-fidelity stereo sound
Ohh be,ne zamandır güzel bir incelemeye hasrettik,Türkiye'de satılıyor ama malesef stoklarda yok :) Keşke kendi hafızasını düşük tutup fiyatta indirime gitselerdi,Sd kart anlam kazanırdı,birde deneme imkanın olduğu zaman max. kaç gb Sd kart destekliyor onu yazar mısın?
Siteden fotosunu buldum boyut olarak karşılaştırmak isteyenlere;
Oncelikle okuduklarim sonucunda yeni fw ile HCSD kartlari destekliyor, bu da su anda 8gblik HCSD kartlarin piyasada oldugu dusunulurse, simdiden 12gb etti bile :)
Ses ve yapim kalitesinden suphem yok kesinlikle. Cowon hakikaten cok guzel bir cihaz yapmis.(herzamanki gibi)
Sunu merak ediyorum. Muhtemelen elinde tv-out kablosu yoktur ama benim en cok merak ettigim tv-out. http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=53 forumunda cok iyi bilgiler var buradan da takip edebilirsin. Okuduklarim dogrultusunda tv-outun cok kotu oldugu. TV ye baglayinca d2nin ekran karariyor ve sadece tvden gorebiliyorsunuz, video degistirmek icin d2yi acip videoyu degistirip sonra tekrar tvye donmeniz gerekiyormus, ve cozunurluk kotuymus. Buna cok uzuldum. Ama tabi bu d2nin mukemmele yakin bir cihaz olmasini degistirmiyor.
Umarim bunlar ywni bir fw ile degisir. Verdigim linkte cok guzel seyler var mutlaka oku
Tekrar hayirli olsun gule gule kullan
bisquit takar takmaz şarj oluyor ve bunu drğiştiremiyiyoruz.belki yeni firmwire ile düzelir.
niyatovic
gg den aldım 450 ytl
bisquit takar takmaz şarj oluyor ve bunu drğiştiremiyiyoruz.belki yeni firmwire ile düzelir.
niyatovic
gg den aldım 450 ytl
Hocam nickinin hizzasında sağ tarafta "Değiştir" ikonuna tıklayacaksın(ilk mesajında) daha sonra arkadaşların dediği gibi fotoları uploadlayıp koyacaksın,iyi fiyata almışsın hayırlı olsun
laider yanlış anlamışım pardon. 1gb lık bir film yaklaşık 300-350 mb tutuyor.
tv out konusunda bir bilgi yok fkat seçeneklerden tv out dediğim zaman senin de belirttiğin gibi kendi ekra nını kapatıyor bu arada tüm arkadaşlara hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim
Arkadaş cihazın hayırlı olsun ,tv out konusunu surun olarak görme çünkü Zen vision M i Tv ye balayınca onunda ekranı kararıyor menü işlemlerini tvden yapıyorum
yaptığın incelemenin arkasında durup bir de hepimizin sorularını cevaplıyorsun, çok sağol.
ne demek arkadaşım.benim amacım da inceleme yazıp ortadan kaybolmak değil zaten.maksat forumdaki kardeşlerimi bilgilendirmek .zaman buldukça cevaplamaya çalışıyorum. hayırlı olsun dileklerin için ayrıca teşekkür ederim
niyatovic
gg den aldım 450 ytl <----- burda yazmış arkadaş .
Bu arada hayırlı olsun , iyi günlerde kullanman dileğiyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 16 Mart 2007; 0:08:40 >
güzel inceleme olmuş ancak çok önemli bir detay karanlıkta kalmış D2'de avilere altyazı desteği varmı A2'de film adıyla aynı olmak koşuluyla olduğunu biliyorum çünkü aksi takdirde creative zen vision:m de olduğu gibi filme kalıcı altyazı gömmek gerekir ki cidden çok zahmetli ve sıkıcı bir işlem
arkadaslar benim cowon da 1 saat önce elime gecti...efe incelemen guzeldi kardes zevklerimiz aynı...ben bunlara bir sey daha eklemek istiyorumm
COWON D2 anlatılmaz yasanır arkadaşlar :D ben elime alır almaz aşık oldum resmen.. kalitesinden hic bahsetmeyecegimm.. yanlız kullaklıklar kaldırmıyor galiba sesi 50 ye vurduğumda patlayacak sanki :D ama biraz yüüksek seste dinlemekte fayda var kulaklık açılsın biraz değil mi ama :D ..hepsi bu kadar arkadaşlar...
Bu aleti düşünenler için tavsiyem var ...Efe de aynı kişiden aldı bende aynı...Efe kardesim yeniden hayırlı olsun..Bu actigin baslıgı beraber goturecegiz inşallah ;).. Gercekten cok durust ve kibar bir satıcı...daha önce e mailini vermistim sanırım...bağlantıya ggecerseniz üç günde hiç sorunsuz elinizde...bu yurt dıışından getirtme işi baya abartıldı çünküü..hiç de abartıldığı gibi değil arkadaşlar...internette saati saatine nerde olduğnu da takip edebiliyorsunuz..içiniz gönlünüz rahat yanii..beni aradılar getirmeden 1 saat önce müsait oldugumu soyledim getirdiler..bir saattir de ben dinliyorum kulagımdan çıkaramıyorum yaa :) herhalde boyle sabitlenir kalır bu alet :D dünya ile ilişkiniz kesiliyor arkadasar resmen :D
arkadaslar benim cowon da 1 saat önce elime gecti...efe incelemen guzeldi kardes zevklerimiz aynı...ben bunlara bir sey daha eklemek istiyorumm
COWON D2 anlatılmaz yasanır arkadaşlar :D ben elime alır almaz aşık oldum resmen.. kalitesinden hic bahsetmeyecegimm.. yanlız kullaklıklar kaldırmıyor galiba sesi 50 ye vurduğumda patlayacak sanki :D ama biraz yüüksek seste dinlemekte fayda var kulaklık açılsın biraz değil mi ama :D ..hepsi bu kadar arkadaşlar...
Bu aleti düşünenler için tavsiyem var ...Efe de aynı kişiden aldı bende aynı...Efe kardesim yeniden hayırlı olsun..Bu actigin baslıgı beraber goturecegiz inşallah ;).. Gercekten cok durust ve kibar bir satıcı...daha önce e mailini vermistim sanırım...bağlantıya ggecerseniz üç günde hiç sorunsuz elinizde...bu yurt dıışından getirtme işi baya abartıldı çünküü..hiç de abartıldığı gibi değil arkadaşlar...internette saati saatine nerde olduğnu da takip edebiliyorsunuz..içiniz gönlünüz rahat yanii..beni aradılar getirmeden 1 saat önce müsait oldugumu soyledim getirdiler..bir saattir de ben dinliyorum kulagımdan çıkaramıyorum yaa :) herhalde boyle sabitlenir kalır bu alet :D dünya ile ilişkiniz kesiliyor arkadasar resmen :D
Dostum bu alete en kısa sure ıcersınde bır kılıf alsan ıyı olur. Dokunmatık ekran oldugu ıcın bıraz dıkkat etmek gerek.
haklısın valla cebime koymaya kıyamıyorum.fakat şu içinizi kemirmesin.ekranda koruyucu film var ve alet kolay kolay çizilmeyecek bir malzemeden yapılmış. nano gibi hassas değil yani.bu arada ipod nanom satılık bilginize...
kcekmen:
avi de altyazı olayını bilmiyorum denemedim ama yabancı sitelerde desteklediğini söylüyorlardı.bi bak istersen.
raikkonen21
kardeşim hayırlı olsun.beni yalnız bırakmadın .beraber götürürüz artık bu topiği.d2 ye sahip olmak ayrıcalıktır. kulaklık olarak ie4 almayı düşünüyorum ama yok stoklarda. orijinal kulaklıkları da kaliteli ama bu canavara yetmiyor yaw.
kamikazeden
usa pazarı nickli bir arkadaştan aldık.güvenebilirsin.kargo 24 saat olmadan geldi.çok hızlı ve ilgili biri.
ibrahim denen zattı çok iyi biliyorum,kendini beğenmişin teki ,sürekli hatayı başkasına atıp üste çıkmaya çalışan (küfür de ederdim etmiyim) . İmzadaki t10 dan önce kafamda t30 vardı,onunla anlaştık,herif resmen 1 hafta oyaladı parayı yatırdığım halde ürünü göndermedi,her seferinde de farklı yalanlar.
Ama bunda da hayır varmış, başka birinden t10 aldım, çok da memnunum.
Dİkkat edin,o herif bozulan mala kargo parasının yarısını yollayın garanti içinde değiştirelim veya yaptıralım diyor ya,hiç inanasım gelmiyor.Garanti için amerikaya herifin kucağına yollamayın ürünü derim,sonra uğraşırsınız.kendiniz yaptırmayı veya kendiniz şirkete yollamayı deneyin
demek gıttıgıdıyordakı o tek olumsuz yorumu atan sendın.....ben urunu almadan sordum bunu sebebı ne dıye..ssızın konusmasını bılmeyen bırı oldugunuzu soyledı...neyse ben tartısmaya gırmek ıstemıyorum..soyledıklerınde haklı da olabılırsın...ama ben urunu aldım alalı bır gun oldu ve daha parasını gondermedım ok ??ama neden o kadar olumlu yorumn arasında bır tane olumsuz yorum var hala dusunuyorum...
demek gıttıgıdıyordakı o tek olumsuz yorumu atan sendın.....ben urunu almadan sordum bunu sebebı ne dıye..ssızın konusmasını bılmeyen bırı oldugunuzu soyledı...neyse ben tartısmaya gırmek ıstemıyorum..soyledıklerınde haklı da olabılırsın...ama ben urunu aldım alalı bır gun oldu ve daha parasını gondermedım ok ??ama neden o kadar olumlu yorumn arasında bır tane olumsuz yorum var hala dusunuyorum...
2 tane olumsuz yorum,3 tane 4 yıldız mevcut zaten satıcının ondan önce başka bir nicki de vardı,orda da birkaç olumsuz yorum gelince yeni nick aldı ve biz bu nick üzerinden alışveriş yaptık.Ayrıca bu 2 olumsuz yorumdan sonra satıcı 3üncü bir nick daha aldı usa-pazari diye ve şuan satışlarını o nick üzerinden sürdürmeye başladı
konuşmasını bilmeyen biri olduğumu söylemesi ürün gecikmeye başlayınca hergün mailler atıp merak etmem ve iyice gecikince de üslubumu sertleştirmem sonucu,e 4-5 gün bekletilince tabi sinirlenirim,kaldı ki o da bu kadar bekletmeseydi,sanki sesimi çıkarmasaydım hemen yolladı da şimdi laf atıyor.Her şeye bahanesi hazır herifin,hep üste çıkıyor,yalanları hala msn kayıtlarımda ve mailbox'umda duruyor.
neyse,tabi benim yaşadığım sorun bu,memnun olanlar da var,kimsenin alışverişini baltalayacak değilim,sadece ben bir daha o kişiyle alışveriş yapmam o kadar
efe isiy soracagım yeni aklıma geldi..Bunların şarj cihazlarının uçları bızım prizlere olmadi..bunların aparatını nerden bulabılırız sorması ayıp :)bulasıya kadar usb den idare edecez artık :)
efe isiy soracagım yeni aklıma geldi..Bunların şarj cihazlarının uçları bızım prizlere olmadi..bunların aparatını nerden bulabılırız sorması ayıp :)bulasıya kadar usb den idare edecez artık :)
sadece avi ve wmw hatta çöz. 320 240 üstündeyse de oynatmıyor.
bu yüzden her türlü çevirip atıyorsunuz alete. aynı sebeten tv outu çok kötü oluyormuş. (denemedim)
ama şu var benim gibi gece açık bırakıyorsanız bilgisayarı hiç sorun olmuyor.
programı çok gelişmiş. altyazıları ekleyip 320 240 da encode edip bir de aletin içine atıyor otomatik olarak. sabah kalkıp usbden çıkarıp aynen devam ediyorsunuz.
yaa çeşitli söyleniler var bu fiyat konusunda..ben 460 ytl ye getirttim..hersey dahil...bakalim burda garantili fiyati ne olacak..kazık mı yedik ne ?? :Dnapıyım kardesım 3 aydır sabrediyorum daha da mi sabredeyim..
Bu lafı üzerime alınarak cevap yazıyorum Hocam biraz dikkatli okursan açık ve seçik söylüyoruz rakamı... BAN BAN BAN yapmaya benzemiyo DİKKATLİ OKUMAK..
O foruma bakarsan bunun kaynagını da görürsün.. Ama yok ben yine de ekran görüntüsünü koyayım
BAK NE YAZIYOMUŞ ORADA.. 2GB İÇİN 319 DOLAR + KDV
sen üzerine alınma kardesim niye alınıyorsun ki ben üçüncü bir forum açanlara kızıyorum...yazacaksalar fiyatlarını bu forumda yazsınlar.bizde öğrenelimm..neyse bende kırıcı oldum galıba..aslında urunun daha dusuk fıyata lındması bızım acımızdan da ıyı..ama bu urun su an satısa sunulmadı galıba bıldıgım kadarı ıle..cunku sıtede gorunmuyor..urunlerımız iceriginde..nısanın ılk haftası dedıler o zamana kadar dusecegi zaten belli.benim kizdiigim bir nokta da bu su anki garantili fiyatı mı bu..yanı oturup burda tek bır baslık altında bunları tartısan yok herkes kafasına gore baslık acıyor...neyse iyi geceler...kırdıysm üzgünüm arkadasım
37+37 mW ses çıkışıyla tartışmasız en iyi pmp.size garanti veriyorum ki ses kalitesi daha önceki tüm tecrübelerinizi unutturacak.özellike basslar ve tizleri çok net bir şekilde ayrması beni mest etti.yani bir yandan deli gibi bass verirken diğer yandan da en az basslar kadar etkileyici olan tizleri duyabiliyorsunuz.baslar yüzünden kulaklık kulağınızda titriyor resmen.
Bu kanıya stok kulaklık ile mi vardın, yoksa başka kulaklık olarak ne var, merak ettim.!
Valla ben upsi aradığımda 100 dolar 100 euro sınır var dediler.Forumda bir arkadaş Amerika için 200 dolar diyor ve 200 dolar altı ürünlerde getirtmiş gümrüğe takılmadan,yinede emin olmak için gümrüğü bir aramak lazım.Sınır 200 dolarsa baya iyi olay.Ben sınır 100 dolar diye ebayden bir satıcıyla anlaştım faturayı düşük kesmesi için.
Çalışma güzel eline sağlık, fakat;Bu kanıya stok kulaklık ile mi vardın, yoksa başka kulaklık olarak ne var, merak ettim.!
evet orijinal kulaklığıyla test ettim.cx300 üm vardı ama kırıldı.profesyonel kulaklıklarla kimbilir nasıl olur:)yalnız forumda genellikle orijinal kulaklığın kalitesinin vasat olduğunu söylüyorlar bence bu doğru değil.kalitesi zaten kablosunun kalınlığından belli yani orijinal kulaklık kesinlıkle kaliteli.yanlış yorum yapılmasın.ama bu cihaza göre yetersiz kalıyor.ipod nanoda denedim 20-30 ytl lik sonylerden daha kaliteli ve tok ses veriyor emin olabilirsin.dediğim gibi kulaklık kaliteli ancak d2 nin ses çıkışını kaldıramıyor bir seviyeden sonra.bu da iyi bir kanal tipiyle çözülebilir.ie4 veya um1 gibi.
evet orijinal kulaklığıyla test ettim.cx300 üm vardı ama kırıldı.profesyonel kulaklıklarla kimbilir nasıl olur:)yalnız forumda genellikle orijinal kulaklığın kalitesinin vasat olduğunu söylüyorlar bence bu doğru değil.kalitesi zaten kablosunun kalınlığından belli yani orijinal kulaklık kesinlıkle kaliteli.yanlış yorum yapılmasın.ama bu cihaza göre yetersiz kalıyor.ipod nanoda denedim 20-30 ytl lik sonylerden daha kaliteli ve tok ses veriyor emin olabilirsin.dediğim gibi kulaklık kaliteli ancak d2 nin ses çıkışını kaldıramıyor bir seviyeden sonra.bu da iyi bir kanal tipiyle çözülebilir.ie4 veya um1 gibi.
Ben de bir COWON sahibiyim ama bu fikrine katılmıyorum arkadaşım. iAudio'nun kulaklıklarının COWON'a dayanamadığı doğru ama kesinlikle kaliteli kulaklıklar değiller. Orjinal kulaklıkları birçok cihazda denedim ve olumsuz sonuçlar aldım.
Valla ben upsi aradığımda 100 dolar 100 euro sınır var dediler.Forumda bir arkadaş Amerika için 200 dolar diyor ve 200 dolar altı ürünlerde getirtmiş gümrüğe takılmadan,yinede emin olmak için gümrüğü bir aramak lazım.Sınır 200 dolarsa baya iyi olay.Ben sınır 100 dolar diye ebayden bir satıcıyla anlaştım faturayı düşük kesmesi için.
başka bir topic'de gümrükçülerin çok uyanık olduğu, fiyatlardan haberdar oldukları yazıyordu. umarım faturayla oynama işe yarar da biz de bu şekilde getirtebiliriz.
cowonun kutusu öyle alelade bir kutu değil arkadaşlar. çok şık ve estetik bir kutusu var. eğer 20 30 dolar yazdırp getirtecekseniz başka kutuya koysun satıcı.
arkdslar ben de yakın bı zmnda yurt dısından getirtmeyi dusunuorum ama karar veremedim a 2 mi olsun (hatta nisanda a 3 cıkıormus hem de aynı fiata) yoksa d2 mi olsun die.acıkcası a 2 nin cok kucuk ve kullanıslı ve de ses cıkısının coık yuksek olması gbi artıları var.ama a 2 nın de kocaman ekranı var.sonucta bi pmp alıorus ve ekran elbette cok onemli.ama sarj olarak arada cok fark var 52 saat 18 saat.gerci video larda aynıymıs ama (10 saat).gelelim asıl merak ettgim noktaya d2 de a 2 de oldugu gbi tv den kayıt ozelligi var mı.bu cok onemli benım için.yoksa ztn direk a 2 alıcam heralde..tskler...
Ben de bir COWON sahibiyim ama bu fikrine katılmıyorum arkadaşım. iAudio'nun kulaklıklarının COWON'a dayanamadığı doğru ama kesinlikle kaliteli kulaklıklar değiller. Orjinal kulaklıkları birçok cihazda denedim ve olumsuz sonuçlar aldım.
ben de sony mdr-e829 philips she2550 ve orijinal ipod kulaklıklarla karşılaştırdım.sonuç olarak ipod ve philips she den daha iyi sonyden ise ergonaomi ve tizlerde geri kaldığını gördüm.ben ce o kadar da kötü bir kulaklık değil.tabii senin görüşüne de saygım sonsuz. benden daha iyi bir kulağın olabilir.
ben de sony mdr-e829 philips she2550 ve orijinal ipod kulaklıklarla karşılaştırdım.sonuç olarak ipod ve philips she den daha iyi sonyden ise ergonaomi ve tizlerde geri kaldığını gördüm.ben ce o kadar da kötü bir kulaklık değil.tabii senin görüşüne de saygım sonsuz. benden daha iyi bir kulağın olabilir.
Söylediğin 30 liralık kulaklıklardan kesinlikle daha iyi bir kulaklık ama iyi bir kulaklık için asgari değer olan, 75 liraya alınabilecek kulaklıklardan kötü. Eğer daha kaliteli bir kulaklıkla deneme şansın olursa ya da iyi bir kulaklık alırsan, iAudio kulaklıkların kalitesinin düşük olduğunu anlayacaksındır.
kulaklık dedigin gibi biraz vasat kardes 30 mılyona alınabılecek en ıyı kulaklıkk ama.. ;) bu yuzden profesyonel bır kulaklık lak lasım westone mı alsak ne yapsak ..
hocam ben 4 aydır cowon d2 kullanıyorum fakat firmware olayını pek cakmıyorum. yani bu firmware dosyasını sitesinden yukledikten sonra ne yapcam? nasıl yapcam? sitede yabancı ama resimli halde belirtilmiş fakat resimdeki gibi birseyler yapıyorum ama hiçbir değişiklik yok. bana biraz acıklamalı olarak anlatabilirmisiniz? ilginize şimdiden teşekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail8484 -- 25 Mart 2007; 7:58:04 >
benim kuzen 1 senedir çin de yaşıyor. cowon u3 istedim bu akşam..(parası tabiki benden) ellerinde olmadığını söyledi. fakat yukarıda ki aletleri koreden bulabileceğini söyledi. q5 e baktımda full+full bi cihaz umarım bulur