arkadaşlar gg ebay vs alınan cowonların türkiye de garantisi geçerli mi? cowon türkiye teknik servisinde bu urunlere destek veriyor mu? yani amerikaya gondermeye gerek kalmadan türkiye de garanti kapsamında mı oluyor bu cihazlar?
arkadaşlar cowon d2 ve samsung t10 arasında kaldım,sorum şu ki 52 saat gibi aşırı bir batarya süresinden söz ediliyor.bunun gerçek değeri kaç saattir,yani kendi deneyimlerinizle aletin şarjı kaç saat dayanıyor?
Öncelikle şu varki, d2'nin şarj süresi nasıl hesaplanıyorsa t10'unki de öyle hesaplanır, düşük ses, düşük mp3 kalitesi vesaire. Yani d2'ninki gerçekte bu söylenenden nekadar düşükse t10'unki de aynı oranda düşüktür söylenenden. Bu açıklamadan sonra soruna cevap vermeye gelirsek; ben hiç denemedim acaba şarjı nekadar gidiyo diye, ama daha önce kullandığım birçok mp3 player'a göre bariz bi şekilde daha fazla gittiğini belli ediyo. Zaten dosya transferleri sırasında da otomatik şarj olunca bi seneden fazla süredir kullandığım d2'min şarjının tamamen bittiği sayılıdır ki ben bu bir yıldan fazla süre boyunca her gün oldukça sık bi şekilde kullandım... Uzun lafın kısası t10 hakkında bi bilgim olmasa da cowon d2'yi şiddetle tavsiye ederim, elektronik delisi bi insan olarak param oldukça elektronik aletlere harcadım ve hiç birinde cowon d2'de yaşadığım memnuniyeti yaşamadım...
çokk teşekkürler,artık bu aleti er ya da geç alacağım.ep 630umla da süper performans verir büyük ihtimalle.ben alınca gerekli firmwareleri paylaşmanızı umarım.
Evet. Ama dikkat edin şarjı tamamen bitirmeyin. Yarıdayken veya herhangi bir durumda ama tamamen bitmeden şarj edin. Şarjın tamamen bitmesi pil ömrünü azaltıyor