teşekkurler senefro. son sürümde turkce dil desteği var mı. baska ne gibi uygulamalar yukleyebilirim. kılıfı nereden alabilirim.? bu arada arkadaslar radisson kulaklığı bi daha tavsiye ederim hem ucuz hem kaliteli ;)
ben yurt dışından aldığım için türkiyedeki kılıflar hakkında çok bi bilgim yok, forumdaki diğer arkadaşlar yardımcı olacaklardır. son sürüm kullanmadığım için türkçe desteği varmı bilmiyorum ama 3.53'te bile varsa 3.57'de de muhakkak vardır...
Ya bu orjinal deri kılıf olayı gerçekten sıkıntı. Ben şiddetle almak istiyorum. Ancak hiçbir yerde bulamadım. Nasıl yapıcaz bilmiyorum? Bu sefer kesinlikle kılıfsız kullanmak istemiyorum D2'yi sonra sonuç hüsran olabiliyor. Bu arada senefro kardeş ben 3,57 yükledim ancak şöyle birşey var. Dictionary'e tıkladığımda hata alıyorum. Dictionary dosyasına ulaşım engellendi diyor. Benim alette bir sıkıntı yok sanırım. Yazılımı mı değiştirsek acaba?
Tüm öğle arası equalizer ayarları ile uğraştım ancak daha önceki D2 de elde ettiğim sesi bir türlü elde edemiyorum. Kulaklığım sennheiser IE4.. Acaba bu kulaklığı kullanan arkadaşlar uygun equalizer ve effect ayarlarını paylaşabilirler mi?
* d2 im tekrar hayata döndü tüm gün bunla uğraştım fakat komik bişey var firmware tekrar 3.57 yükledim ama sd kartı takınca sd kart d2 ye aktarılsın mı diye bir soru cıkıyor :) şaşkınlık icinde kaldım. rockbox tan kalma bişey gibi :) hani vistadan xp ye gecince vista temalarının kalması gibi :) soruya evet cevabını verincede hicbişey olmuyor ekran bir iki titriyor ve aynen calışmaya devam ediyor. * 75 ohmluk dönüstürücü arıyorum... satan yer bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
ie4 te ne dinlediğinde önemli. rock dinleniyorsa 4 -2 -2 6 8 metal dinleniyorsa 2 0 -8 2 4 kullanıyordum ben. fakat d2 nin asıl başarılı olduğu pop hip hop müziklerde klasik metal ve pop eq ları güzel ses veriyor.. bbe 2 bas 4 kullanıyordum tabi bunlar benim zevklerim. fakat ses 35 ten sonra tizleri birer derece düşürmek gerekiyor. eğer d2 nin eq su 10 band lı olsaydı su anda emin olun cok farklı bir sound yakalamıştık. kesinlikle band 3 ve band 5 in daha ayrıntılı 2 ser band olması gerekiyor. umarım d3 te bu konuda bir gelişme olur .
aynen tahmin ettiğim gibi ben mesaj attıktan sonra forum kurumuş ...
arkadaşlar bu radyoda tarama yapınca yarıya kadar istasyonların hepsini kaydettiği icin yarıdan sonraya hep manual devam ediyom.buna bi cözüm getirecek var mı?
aslan türkiye tebrikler ... yenilsende ezdin almanları ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 26 Haziran 2008; 0:33:28 >
Senefro kardeş iyi valla hala gurbetteyim, pek cevap veremiyorum cowon bölümüne artık kusura bakmayın.
electrogod o sorununu D2\SYSTEM\radio.ini dosyasını manuel olara düzenleyerek halledebilirsin. radio.ini dosyasını herhangi bir text editör ile açınca şöyle bi şey ile karsılaşacaksın.
Burda da tahmin ettiğin gibi s0, s1 değerleri frekanslar. Frekanslar birleşik yazıyor, 87.90 ise 8790 yazıyor altlarındakilerde n0, n1 ve devamı da radyo isimleri. Bunları manuel olarak düzenleyebilirsin. Hatta radyo isimlerini yazınca da cok şık oluyor. Bu adresten de Türkiyemdeki tüm radyo frekanslarına ulaşabiliyorsunuz. Benden hediye olsun. Buyrun ... Frekans Listesi
Türkiyemde yenildi burda kafaları yedik. 20 dk kesinti oldu italyanlara bi dolu sövdük Ezilmedik ama o yüzden pek içim acımadı
Arkadaşlar başka konuda yardım ihtiyacı olan varsa görsel şekilde anlatım yaparım, herkese iyi geceler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 26 Haziran 2008; 3:21:58 >
teşekkurler senefro. son sürümde turkce dil desteği var mı. baska ne gibi uygulamalar yukleyebilirim. kılıfı nereden alabilirim.? bu arada arkadaslar radisson kulaklığı bi daha tavsiye ederim hem ucuz hem kaliteli ;)
Türkçe versiyon ilk çıktığından beri her versiyonda devam ediyor arkadaşım Nette bir sürü uygulama var tercihine göre seçip yükleyebilirsin. Uygulamalar için Google yeter Kulaklık için birşey diyemeyeceğim benim uzmanlık alanım değil çünkü ama bu işten anlayan süper arkadaşlar var onlar yardımcı olacaktır.
Kılıf işini fazla abartmayın derim arkadaşlar. Teknoloji ürünleri satan dükkanlarda bir sürü kılıf var çeşitli aletler için. Bir tanesini uydurun alın bence, şahsen ben öyle yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 26 Haziran 2008; 3:25:29 >
Tüm D2 kullanıcılarına yeniden selamlar.. Yaklaşık 15 ay önce falan ilk D2 mi almıştım ekran camı düşürülerek çatlatıldığı için ancak 3 ay kullanmak nasip olmuştu. Bu süre zarfında O kadar özledimki şimdi yeniden aldım. Mavi bilgisayardan bu sefer garantili olarak 47,6 lık 6 taksitle aldım. Yarın kavuşucam sanırım. Tecrübeli bir kullancı olduğu için IE4 siparişini önceden verdim :) Tekrar burada olmak çok güzel. Bu arada baya bir gelişme olmuş maşallah :) Şimdi ben gelen sürümün ne olduğunu bilmiyorum ama mutlak güncellemek gerekecektir diye tahmin ediyorum. Şuan yükleyebileceğim en güncel ve en kullanışlı fw hangisidir. Özellikle senefro kardeş sen hangisini kullanıyorsun memnunmusun kullandığın fw den? paylaşırsan sevinirim. bide sanırım artık çeşitli temalar yüklemek mümkünmüş. O kadar sayfayı okudum ama biraz teknoloji özürlü olduğum için korkuyorum açıkçası bir hata yapmaktan. fw upgrade ile aynı mantık mı? Bundan sonra daha sık görüşeceğiz umarım. Herkese iyi forumlar
Hocam cihazın tekrar hayırlı olsun. Garantili almışsın iyi olmuş için rahattır şimdi. IE4 de almışsın daha ne olsun En son 3.57 firmware var. Ben henüz güncellemedim ama sanırım o versiyon stabil. Yeni versiyonlarda Türkçe dil desteği felan da geldi güzel oldu. Shuffle sorunu devam ediyor ama sanırım Tema ve Flash temalar geldi, insanlar harika işler çıkartıyorlar. Ben şu an itouch theme kullanıyorum ve d2imi her açtığımda daha bi ısınıyorum ona Tema yüklemek fw upgrade ile aynı mantık, korkmana hiç gerek yok hocam. Soruların olursa elimden geldiği kadar cevaplarım
raikkonen ie4 kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam, raikkonen sesim geliyosa şu arkadaşa bi yardım et
Duydum kardeş sesini ben daha önce bi sayfada yazmıştım herkesin eq ayarlarını yazdığı bir bölü var... Ayrıca bu kişiden kişiye değişir kardeş ben bas ağırlıklı dinliyordum.. bass 7 de falandı.. eq ayarları rock a yakındı benim. efektlere fazla yuklenmıyordum 1 er ikişer arttırıyordum... frekansları hatırlamıyorum onların da buyuk etkısı var asıl zevkler orda degısıyor zaten. Bende organix aldım 1 ay olmadan menusu bozuldu . garantıye gonderdım pink gonderdıler kabul etmedım yeniden aynısını gonderdıler ... baktım uzayacak kabul ettım... sımdılık ıdare edıyoruz ... sesı kotu sayılmaz.. idare edıyor yanı. Herkese saygılar..