Hayırlı olsun metalmen80 Benimki ingilizce ama yardımcı olmaya çalışayım. 2.21 firmwarede menüde dil ayarı vardı sanırım settings>general bölümünde fakat 2.41 yükledim ben açılışta ülke soruyor.Halledemezsen firmware upgrade et bir önceki sayfada linki vermiştim ben. .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 4 Nisan 2007; 11:29:02 >
Bu gün sennheiser ie4 siparisi verdim..bakalım d2 me dayanabilecek mi :Dbaktim forumda baya yorumu yapılmış.sertap abla da bundan alınca dayanamadım :D 65 ytl kargo dahil aldim..gelince yorumları yaparım size..bakalım d2+ie4= ne olluyor ..gercekten cevabı bende merak ediyorum :D
Üzgünüm dostum, ie4 cowona dayanamaz, yani yine mevcut kulaklığında olduğu gibi volume 35 ten sonra basslar patlayacaktır.. Ama 35 e kadar olan dinlemelerinde ses kalitesi daha iyi olacaktır tabi.. Son ses dinleyemeyeceğini ben şimdiden söyliim de sonra hayal kırıklığı yaşama hayırlı olsun
snowor : Ben cowon a2 almanı öneririm film izlemek için alıcaksan 30 gb ve ekranı 4" , altyazı desteği falanda var ama dersenki yanımda taşımak için sokakta dinlemek için alıyorum o zaman d2 daha uygun gibi.Bu arada benim ürünle birlikte fatura gönderilmedi sadece yollanırken yapılan bildirimde 100 dolar olarak bildirilmiş o yüzden sorunsuz geçmiş fatura gelseymiş takılabilirmiş bende anlamadım ya neyse . Ayrıca 2.41 firmware yüklediğinizde tuşlar kilitliyken + :Ses açma , M:Oynatma/Durdurma , - :Ses kısma veya + :Önceki şarkı , M :Oynatma/Durdurma , - :Sonraki şarkı şeklinde 2 seçenek olarak ayarlanabiliyor.
Yeni firmwarela değiştirme özelliği gelmesi güzel olmuş Quaker.A2 benim için çok büyük geliyor bana; D2 için bile büyüklüğü açısından çok tereddüt ettim o derece yani Metalmen sanada hayırlı olsun dostum inşallah bende bir tane alıcam yakında ama ancak haziranın 11inde elimde olur
eq ile ilgili bilginiz var mı yada kendi ayarlarınız ve dinlediğiniz müzik türü nedir ?
ben genellikle rock ve heavy metal dinliyorum.arasıra da halk müziği ve klasik.eq ayarlarına gelince bass ları çok sevdiğim için benimki bass ağırlıklı.işte ayarlarım. mach3bass:9 bbe:3 3d surround:4 mp enhance:açık stereo enhance:3 eq ise sırasıyla:10,8,-1,7,5 isterseniz deneyin.yüksek bass için biçilmiş kaftan
Sağolun arkadaşlar , darısı herkesin başına. Dil problemini hallettim , yeni versiyonuda yükledim. Buz devri 2 yide convert edip cihaza attım. Harika bişey bu ya, çok hızlı, mesela film seyrederken slider üzerinde herhangi bir yere dokunuyorsunuz ve film hemen o saniyeye atlıyor hiç beklemeden. O kadar para veripte pişman olmadığım ürünlerden birisi. 4 gb üstelik. Mükemmel bi görüntü kalitesi var. Birde cx 300 almayı düşünüyorum ama kendi kulaklığı da gayet iyi. Daha doğrusu aradaki farkı kıyaslayamadığım için bişey diyemiyeceğim ama gene de alayım ben ya...
metalmen80 ben cx300 kullanıyorum d2 ile gayet iyi tavsiye ederim.Bu arada efe009 dbx2 yazıyor o kullanıcıların eq ayarlarında ve frekanslar değişik bende o frekanslar yok tahminen sizlerde de yoktur nerden nasıl ayarlanıyor o olay anlayamadım.Örnek EQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 4 Nisan 2007; 22:34:47 >
D2 gün geçtikce ucuzluyor arkadaşlar iyi haberler gelmeye devam ediyor alışveriş sitelerinden Şu an Amerika için D2 4 Gb kargo dahil 267,837033 YTL. Ondalık kısmını biraz abarttım galiba Bu arada arkadaşlar D2'm gelince kılıf yaptırtcam isteyen arkadaşlarada yaptırtabilirim.Böylece D2'lerimizin kılıf sorununuda çözmüş oluruz . Kılıf Zenus kılıflara benzeyecek o zamana kadar başka bir kılıf hoşuma gitmezse tabi Kılıfa böyle arkadaşlar:
Ama bu kılıfa birazda kendim birşeyler ekliyecegim mesela ekrana kapatan kapağı biraz daha dolgun yaptıracağımki Allah korusun cebimde iken bir yere çarparsa ekrana birşey olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 6 Nisan 2007; 11:08:36 >