Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: VEEE COWON D2 İNCELEMESİby efee09 !!RESİM EKLENDİ!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> Cevap: VEEE COWON D2 İNCELEMESİby efee09 !!RESİM EKLENDİ!!! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Quaker

4 Nisan 2007; 11:27:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hayırlı olsun metalmen80 Benimki ingilizce ama yardımcı olmaya çalışayım. 2.21 firmwarede menüde dil ayarı vardı sanırım settings>general bölümünde fakat 2.41 yükledim ben açılışta ülke soruyor.Halledemezsen firmware upgrade et bir önceki sayfada linki vermiştim ben. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 4 Nisan 2007; 11:29:02 >
laider

4 Nisan 2007; 12:05:04 

metalmen80

hayırlı olsun.
metabax

4 Nisan 2007; 16:36:30 

quote:

Orjinalden alıntı: raikkonen21

Bu gün sennheiser ie4 siparisi verdim..bakalım d2 me dayanabilecek mi :Dbaktim forumda baya yorumu yapılmış.sertap abla da bundan alınca dayanamadım :D 65 ytl kargo dahil aldim..gelince yorumları yaparım size..bakalım d2+ie4= ne olluyor ..gercekten cevabı bende merak ediyorum :D

Üzgünüm dostum, ie4 cowona dayanamaz, yani yine mevcut kulaklığında olduğu gibi volume 35 ten sonra basslar patlayacaktır.. Ama 35 e kadar olan dinlemelerinde ses kalitesi daha iyi olacaktır tabi.. Son ses dinleyemeyeceğini ben şimdiden söyliim de sonra hayal kırıklığı yaşama hayırlı olsun

inadına I-RIVER
snowor

4 Nisan 2007; 19:22:18 

quote:

snowor : Ben cowon a2 almanı öneririm film izlemek için alıcaksan 30 gb ve ekranı 4" , altyazı desteği falanda var ama dersenki yanımda taşımak için sokakta dinlemek için alıyorum o zaman d2 daha uygun gibi.Bu arada benim ürünle birlikte fatura gönderilmedi sadece yollanırken yapılan bildirimde 100 dolar olarak bildirilmiş o yüzden sorunsuz geçmiş fatura gelseymiş takılabilirmiş bende anlamadım ya neyse . Ayrıca 2.41 firmware yüklediğinizde tuşlar kilitliyken + :Ses açma , M:Oynatma/Durdurma , - :Ses kısma veya + :Önceki şarkı , M :Oynatma/Durdurma , - :Sonraki şarkı şeklinde 2 seçenek olarak ayarlanabiliyor.

Yeni firmwarela değiştirme özelliği gelmesi güzel olmuş Quaker.A2 benim için çok büyük geliyor bana; D2 için bile büyüklüğü açısından çok tereddüt ettim o derece yani
Metalmen sanada hayırlı olsun dostum inşallah bende bir tane alıcam yakında ama ancak haziranın 11inde elimde olur

BasariliGencler.com

Başarılı Gençler'in Adresi
efee09

Sisteme Gözat

4 Nisan 2007; 21:28:53 

quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

eq ile ilgili bilginiz var mı yada kendi ayarlarınız ve dinlediğiniz müzik türü nedir ?

ben genellikle rock ve heavy metal dinliyorum.arasıra da halk müziği ve klasik.eq ayarlarına gelince bass ları çok sevdiğim için benimki bass ağırlıklı.işte ayarlarım.
mach3bass:9
bbe:3
3d surround:4
mp enhance:açık
stereo enhance:3
eq ise sırasıyla:10,8,-1,7,5 isterseniz deneyin.yüksek bass için biçilmiş kaftan

Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.

Yusuf Has Hacip

metalmen80

4 Nisan 2007; 22:21:22 

Sağolun arkadaşlar , darısı herkesin başına. Dil problemini hallettim , yeni versiyonuda yükledim. Buz devri 2 yide convert edip cihaza attım. Harika bişey bu ya, çok hızlı, mesela film seyrederken slider üzerinde herhangi bir yere dokunuyorsunuz ve film hemen o saniyeye atlıyor hiç beklemeden. O kadar para veripte pişman olmadığım ürünlerden birisi. 4 gb üstelik. Mükemmel bi görüntü kalitesi var.
Birde cx 300 almayı düşünüyorum ama kendi kulaklığı da gayet iyi. Daha doğrusu aradaki farkı kıyaslayamadığım için bişey diyemiyeceğim ama gene de alayım ben ya...

Quaker

4 Nisan 2007; 22:33:23 

metalmen80 ben cx300 kullanıyorum d2 ile gayet iyi tavsiye ederim.Bu arada efe009 dbx2 yazıyor o kullanıcıların eq ayarlarında ve frekanslar değişik bende o frekanslar yok tahminen sizlerde de yoktur nerden nasıl ayarlanıyor o olay anlayamadım.Örnek EQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 4 Nisan 2007; 22:34:47 >
efee09

Sisteme Gözat

5 Nisan 2007; 1:16:58 

quaker kardeş bende dbx2 gibi birşey yok anlayamadım.direk eq modundan user seçip kendime göre ayarladım o kadar

Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.

Yusuf Has Hacip

Quaker

5 Nisan 2007; 1:32:10 

Saol efe009.Ben cowon forumlarından buldum bu ayarları fakat anlamadım nasıl yaptıklarını neyse denk geliriz bir şekilde
theraptorx

5 Nisan 2007; 10:56:25 

Bende D2 siparişi verdim USA'dan. Bakalım alabilecekmiyim
laider

5 Nisan 2007; 11:14:32 

theraptorx

nerden verdin? kimden aldın?
ebayden mi aldın?
fatura kestirdinmi?
hediye mi yazdırdın?
RaYNoX

5 Nisan 2007; 13:39:00 

efe son bir soru hiç pil boşalma sorunu ile karşılaştınmı? yani 1 hafta kadar kullanma pil yarıya iniyor gibi bir olay? çok sağol

COWON D2 incelemesi için TIKLA

altunok74

5 Nisan 2007; 17:31:55 

cowon modelleri için fiyat alabilirsiniz.05555515605./////3-5 günde teslim.

.
laider

5 Nisan 2007; 17:46:21 

altunok74
fiyatları buraya yazabilirmisin?
d2 ne kadar? 2gb-4gb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 5 Nisan 2007; 17:47:48 >
altunok74

5 Nisan 2007; 17:50:37 

2gb modelini getirtebilirim.360 ytl olur.ben çıkıyorum.05555515605 ten irtibat kurabilirsiniz.

.
altunok74

6 Nisan 2007; 8:47:59 

COWON ÜRÜNLERİ GETİRTEBİLECİĞİM FİYATLAR:

İAUDİO U3 1GB:170 YTL(HEMEN TESLİM)

İAUDİO F2,2GB:240 YTL

COWON D2,2GB:360 YTL

İAUDİO U3,4GB:310 YTL

İAUDİO6,4GB:325 YTL

İAUDİOU2,2GB:210 YTL

ayrıca diğer mp3 player modelleri içinde fiyat isteyebilirsiniz.

İRTİBAT İÇİN:05555515605
baris.altunok@arkasdenizcilik.com.tr

.
snowor

6 Nisan 2007; 10:32:14 

D2 gün geçtikce ucuzluyor arkadaşlar iyi haberler gelmeye devam ediyor alışveriş sitelerinden Şu an Amerika için D2 4 Gb kargo dahil 267,837033 YTL. Ondalık kısmını biraz abarttım galiba
Bu arada arkadaşlar D2'm gelince kılıf yaptırtcam isteyen arkadaşlarada yaptırtabilirim.Böylece D2'lerimizin kılıf sorununuda çözmüş oluruz . Kılıf Zenus kılıflara benzeyecek o zamana kadar başka bir kılıf hoşuma gitmezse tabi
Kılıfa böyle arkadaşlar:

Ama bu kılıfa birazda kendim birşeyler ekliyecegim mesela ekrana kapatan kapağı biraz daha dolgun yaptıracağımki Allah korusun cebimde iken bir yere çarparsa ekrana birşey olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 6 Nisan 2007; 11:08:36 >

BasariliGencler.com

Başarılı Gençler'in Adresi
efee09

Sisteme Gözat

6 Nisan 2007; 11:35:04 

raynox
valla kardeş elimden pek düşürmediğim için 1 hafta falan kullanmama şansım olmuyor 2 saat ayrı kalsam özlüyorum mereti

Yusuf Has Hacip

bisquit