kardes bende yeni aldim orjinal versiyonu 2 .21 sende baska bır sey yazıyorsa firmware yuklenmıs demektır..setuptan ınformatıona bak anlarsın...ben bu firmware olayını yuklemek ıstıyorum ama yukleyen yok daha.cıhazımı da ılk kobay yapmak ıstemıyorum..gerı donusumu olmayan yazılımlar yuklenıyor bazen..a2 nın bır fırmware ı oyle forumunu okursannız gorursunuz..o yuzden tambılen bırı yapsın bakalım..ben baktım bı kac bısey duzeltıldı falan yazıyor. kart destegı falan artıyor..a2 de tel ızlenılebılıyor ben bunda da ızlenıyr sanıyordum ama yok..belkı bu yazılımlarla gelır ha ne dersınız ? ;) hos olur gercekten ;)alet hakkında bılmedıgım cok arkadaslar inş bilen birilieri cikar :D
iyi günlerde kullan arkadaşım 37+37 gerçekten harika ama o seviye nasıl dinlenecek bilmiyorum :) Ya ben iriver x20 hakkında çok bilgi bulamadım arkadaşlar. Bilgisi olanlar x20 ile bu cihazı karşılaştırabilirler mi acaba, birbirlerine göre artıları eksileri nedir? Bu arada x20 pimp mi onu da bilmiyorum. 37 ile ses konusunda cowon kesin galiptir de x20 yine 20mW de mi kaldı acaba bir türlü bulamadım cevabını...
Quaker cıhaz cok kalıtelı..elıne aldıgın zaman kalıteyı farkedeceksın ;) ekranında kolay kolay cizilmeyen bir film var dedi efe gerci ben daha uzerindekı naylon koruyucuyu daha cıkarmadım ;) kılıf olayını cıhazı alırken akla getıremedım gercı olsa da bı suru mesakkat benım ıcım..ceketımın cebınde duruyor bırsey de olmuyor..her gun bakıyorum daha hevesım tam gecmedı baktıkca asık oluyorum :D ses olayı (37-37) gercekten egoyu tatmın etmek ıcın yapıllmıs bırsey cunku ben daha 50 de dınlemedım :) en son 35 ondan yukarı pek cıkmıyorum...kulak ıcı alınca 30 da dınlerım herhalde :) su an elınde d2 sı olanlara bır sorum var arkadaslar.. 34 35 36 arasında sesı 35 ten 36 ya gecerken yanlıs hatırlamıyorsam boyle...buraya gecerken kucuk bır patlama oluyor..patlama demeyım de anı bır yukselıs oluyor bu da cok kucuk bır cızırtıya sebeb oluyor bunu sımdı tam anlatamam...bu olay sızde de oluyor mu ? ?
sesı 35 ten 36 ya gecerken yanlıs hatırlamıyorsam boyle...buraya gecerken kucuk bır patlama oluyor..patlama demeyım de anı bır yukselıs oluyor bu da cok kucuk bır cızırtıya sebeb oluyor bunu sımdı tam anlatamam...bu olay sızde de oluyor mu ? ?
evet dostum bende de oluyor.sesi açarken çıt diye .ani bir yükseliş oluyor.o da kademeden dolayı galiba.dikkat edersen jet effecte de ayar arttırırken aynı şey oluyor.ama önemli birşey değil bence.sadece kademe yükelmesinden kaynaklanan birşey.
Satıcı ukiahh20 sağlam bir eleman.Gümrük sorunu faturayı 100 dolar kestiriyorsunuz satıcıya o şekilde halloluyor,6 7 günde elinizde olur en geç ürün . 2 gb , 4 gb beyaz , 4 gb siyah 2 gbnin süresi dolucak birazdan , tekrar satışa çıkarır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 28 Mart 2007; 15:10:48 >
Satıcı ukiahh20 sağlam bir eleman.Gümrük sorunu faturayı 100 dolar kestiriyorsunuz satıcıya o şekilde halloluyor,6 7 günde elinizde olur en geç ürün . 2 gb , 4 gb beyaz , 4 gb siyah 2 gbnin süresi dolucak birazdan , tekrar satışa çıkarır.
peki normal kredi kartları geçiyor mu? GG'daki gibi ebayde de siteye mi yatırıyoruz parayı, işlem tamamlanınca sistem öteki tarafa geçiriyor parayı dimi?
Normal kredi kartları kullanılıyor visalar vs. .Bu arada ürünü benim adıma arkadaşım aldı onun söylediğine göre direk geçiyormuş para,fakat satıcı güvenilir olunca pek sorun olmuyor .Benim d2 de geldi bugün , beklediğimden ufakmış baya baya . Eq ayarlarınız nasıl acaba ? Ben genelde dance,trance dinliyorum,kendi kulaklıklarıyla denemedim hiç direk cx300 ü taktım 1.5 aydır açılmadan bekledi