Şimdi Ara

MSI VE DİĞERLERİ MSI LAPTOPLAR NEDEN DAHA PAHALI DİGER MARKALARDAN FARKI NEDIR BILEN YARDİM EDEBILIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Msi ve diğerleri msi neden pahalı hp asus gibi markalardan neden ön planda yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Daha pahalı olduğunu nereden çıkarttın? Örnek verebilir misin?
  • Yıllardan beri pazarda büyük bir payları ve ağırlıkları,kalite algıları var.Gerçekten de kaliteli ürünler yapan bir firma.Birkaç tane hatalı modelde çıkarttı zamanında ge60 gibi. Ama genel olarak yazılım ve donanım uyumu iyi bir firma. Apple gibi ama o kadar abartılı pahalı değil. Farkı kalitesi ama daha çok zamanında kaliteli olduğu için isim yapmış olmasından kaynaklı pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımların uyumluluğu anakarttan ekran kartına MSI üretimi parçalar kullanması birinci etmen. Fan ve kasa kalitesi ayrıca bazı modellerde kullanılan SteelSeries klavyeler fiyatı artırıyor.
    Bunlara ek olarak birçok temel yazılımla da geliyor. Örneğin Nahimic, TrueColor gibi ses ve görüntü ayarı yapabileceğin; shift modu, turbo fan gibi performans özelleştirmesine imkan sağlayan donanım ve yazılım bütünlüğü. Bunların çoğu diğer markalara göre artı sayılır bu nedenle fiyatları etkiliyor. Çok da pahalı sayılmaz aslında.
    Bu arada PE60 6QE kullanıyorum Prestige serisi.
  • Uzun süredir GE60 kullanıyorum ve kalitesinden son derece memnunum. Evet, MSI diğer markalardan biraz daha pahalı ama uyumlu bileşenler, tasarım kalitesi, yazılımları ve özellikle Steelseries klavyesiyle verilen parayı son kuruşuna kadar hak ediyor.
  • 07ONUR 0 kullanıcısına yanıt

    Mesela Summit E15 serisi. Ekran kartı ve işlemcisi ortalama olmasına rağmen emsal iş bilgisayarı ve daha iyi CPU+GPU sahibi gaming laptoplara göre çok daha pahalı.


    satıyorar mı, elbette iyi satıyorlar ?


    neden pahalı ?


    kaliteli olduğu da şüphesiz, ama bu fark neden ?


    W10 laptoplar arasında


    1 MSI

    2 Asus

    3 Lenovo diye gidiyor

  • Aldığım ilk MSI laptop 2 haft sonra bozulmuştu ve hayatımda gördüğüm ve diğer markalarda göremeyeceğim kadar çocukça bir dizaynı vardı. Abartılmış bir balon olduğundan şüphem yok.

  • Vatan'da biraz inceledim, benzer donanımdaki rakiplerine göre kasa kaliteleri çok daha iyi duruyor, farklı etmenler de vardır.


    https://www.hepsiburada.com/msi-gl65-leopard-10scxr-061xtr-intel-core-i5-10300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000WAPOU

    Şu donanım çok daha düşük fiyata bulunabilir mesela, ama MSI olunca fiyat yükselmiş.

  • MSI laptop kullanan biri olarak (GX70 ve son olarak Bravo 15) diyebilirim ki; evet, MSI laptoplar diğerlerinden daha pahalıdır ama verdiğin parayı fazlasıyla alıyorsun. Konu laptop ve tasarım olunca verilen fazladan verilen paraya kesinlikle değiyor.

  • MSI GS43 VR oyuncu laptop kullandım. Bir yıl dolmadan bataryası şişip yumurta gibi oldu ve pc açılmaz oldu. Bu kadar küçük alana yüksek performanslı donanım sıkıştırmak pek mantıklı değil. Evet taşıması rahat ama en fazla 1 sene dayanır. Daha az paraya daha çok güvenli hem oyun hem render için masaüstü pc daha mantıklı. Ayrıca msi türkiye distribitör, servis, satıcı mağaza(özellikle HEPSİBURADA.COM) çok ilgisiz. Servisin değişim raporu verdiği pc mi değiştirmemek için 3 ay beni oyaladılar, en sonunda muhtemelen eski kullanılmış tamir görmüş bir pc ile değişim yaptılar. Onun da bataryası şişti ve açılmaz oldu. Servisin değişim raporu verdiği bilgisayarı aynı ürün satışta olmasına rağmen değitiremeyiz sadece para iadesi yapabiliriz dediler.(6000 tl'ye aldıım pc 12000 tl olmuştu ). Msi türkiye distribitörü, servisi, satıcısı(HEPSİBURADA) her aradığımda birbirlrine yönlendiriyordu. Özellikle hepsburada yetkilisi beyefendiye aynı ürün şuanda sitede satışta ve stokta var dediğimde pişkince robot gibi sadece para iadesi yaparız diye tekrar ediyordu. Müşteriyle resmen yakan top oynar gibi hakaret ediyorlardı. Sat sonra yat modunda herhangi bir sorunda sağir sultan oldular. Hem zaman hem iş kaybı yaşadım. MSI iyi ve büyük marka ama yetkili ve satıcıları ilgisiz.Paramızla rezil olmuştuk. Bunu ömürboyu unutmayacağım.Ben yandım siz yanmayın. Paranızı çöpe atmayın. Masa üstü alın hem daha üstün hem daha güvenli. Ayrıca msi ürünler de garanti değişim ve teknik servisi yok sayın alırken.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.