Şimdi Ara

DH THE SIMS(1) FAN CLUB!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet arkadaşlar, DH bünyesinde The Sims(1)'in fan club'ını kurmuş bulunmaktayım.Artık The Sims nostalji tutkunlarıyla hoşça vakit geçirebiliriz.Kulüp içinde Sim'lerimizi, bazı yamaları(legal),oyun hakkındaki bilgileri ve çeşitli oyun içi görüntülerimizi paylaşabiliriz.Siz de kulübümüze katılmak isterseniz konu içine katılmak istediğinize dair bir mesaj atın ve vereceğim kodları imza bölümünüze ekleyin.Hepinize iyi günler arkadaşlar...
    İmza kodlarımız aşağıdadır:
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_12924777/mpage_1/key_//tm.htm#12924777][size=1][b]The Sims Fan Club[/b][/size] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/ad/d1/0b/add10be922e5a7881aa80e6638a5d820.jpg[/image]
    [/link][/center]

Mevcut üyelerimiz:
    SVGA
    green_warrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 13 Nisan 2007; 15:38:16 >

• ee yok mu sims 1 le ilgilenen hic???
  • oyun tarih oldu kim üye olur bu club a
  • ya sims güzel de evi kurduktan sonra hep aynı şeyler işe git gel yemek ye yat.. o yüzden o sıkıyor insanı.. ama güzel oyun yinede
  • Yeri değil ama ne var şu sims serisinde anlamadım.popülaritesi yüksek bir oyun
  • ben olabilirim arada sırada oyunuyom
  • olsun sonucta oynuosun katıorum seni de
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

Yeri değil ama ne var şu sims serisinde anlamadım.popülaritesi yüksek bir oyun

normal hayatta yapamadıklarını sanal dunyada yapabiliosun.ornegin; livin'large expansion packine sahipsen iksirler yapabiliosun, sihirli lamba cininin sorularını ii bi sekilde yanıtlarsan cesitli hediyeler kazanıosun, sihirli kuredeki bulmacaları cozerek kişiliginde + puanlar kazanabiliosun.yada makin'magic de sihirler yapabiliosun.hot date te restorantta, alışveris merkezlerinde takılabiliosun.super starda film yıldızı, ünlü bi şarkıcı yada unlu bi fotomodel olabiliosun.ayrıca bu expansion packte kendi home studio nu kurarak sim'ini gelistirebiliosun.cluplarda dj'lik fln yapabiliosun.vacation da hepsinin yanı sıra evcil hayvan besleyebiliosun.daha coook ozellik var sims 1 de.

• ee yok mu baska uye olmak isteyen???
  • quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

Yeri değil ama ne var şu sims serisinde anlamadım.popülaritesi yüksek bir oyun

normal hayatta yapamadıklarını sanal dunyada yapabiliosun.ornegin; livin'large expansion packine sahipsen iksirler yapabiliosun, sihirli lamba cininin sorularını ii bi sekilde yanıtlarsan cesitli hediyeler kazanıosun, sihirli kuredeki bulmacaları cozerek kişiliginde + puanlar kazanabiliosun.yada makin'magic de sihirler yapabiliosun.hot date te restorantta, alışveris merkezlerinde takılabiliosun.super starda film yıldızı, ünlü bi şarkıcı yada unlu bi fotomodel olabiliosun.ayrıca bu expansion packte kendi home studio nu kurarak sim'ini gelistirebiliosun.cluplarda dj'lik fln yapabiliosun.vacation da hepsinin yanı sıra evcil hayvan besleyebiliosun.daha coook ozellik var sims 1 de.

Tamam the sims 1 de bunlar varda sen sims 2 paketlerine bak özellikleri sayıyım istersen

1- Yarattığın Kişinin ağız, burun, göz, çene vb. herşeyini kendin ayarlıyosun yani istersen kendi tipini bile yapabilirsin.

2- Eve herhangi bir eşya alıcaksın ama rengini beğenmedim o sandalyenin rengini değiştirebiliyosun ( aynı şey koltuklar vb. şeyler içinde geçerli )

3- Evine istersen temel atıyosun ve the sims deki gibide katlar 2 ile sınırlı değil.

4- The Sims 2: Open For Businnes de kendi işyerini yaratabiliyosun.

5- En önemli şeylerden biride şimdi diyeceğim şey The Sims 2 de simlerin yaşlanıyor

6- Doğan Bir bebek annesinin yada yapısının fiziksel özelliklerini alabiliyor.

7- Artık simlerimiz televizyonu yataktada izliyor the sims 2 de

8 - The Sims 2: Season da mevsimleri yaşayabiliyosun

9- The Sims 2: Deluxe da kendi araban oluyor.

Ve Daha Birsürü Şey Daha Var, Arkadaşım Bence Sen The Sims 2 İçin Bir Fan Club Kur Bu Senin İçin Daha İyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: phoarbix

ya sims güzel de evi kurduktan sonra hep aynı şeyler işe git gel yemek ye yat.. o yüzden o sıkıyor insanı.. ama güzel oyun yinede

Bence Çok haklısın the Sims 2 yi öneririm Size Arkadaşlar
  • Arkadaşlar böyle kulüb vardı zaten en fazla 5 üye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 13 Ağustos 2007; 12:04:32 >
  • isteyen uye olur isteyen olmaz bu konum mevcut.elbette ki sims 2 nin daha populer oldugunu biliyorum.
    ama ben eski oyunları "2d oldukları için" daha cok seviyorum.3d nin bu tur oyunları mahvettigini dusunuyorum.
    siz ne derseniz diin.
    bu arada dalga gecmek isteyenlere mizah bolumunu oneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 19 Ağustos 2007; 20:28:09 >
  • bende bu konunun yeri olarak gereksizler bölümünü oneririm
  • Benide alırmısın?The Sims 1 i severek oynarım.Her gün elimden geldiği kadar yeni eşya bulur veya yapar koyarım.Buraya Herkez indirir kullanır. Alırsan sevinirim.İyi oyunlar.
  • Çok iyi etmişin. Klasikleri koruyalım. The Sims bir klasiktir. Ve diğer hiç bir Sims'e değişmem.
  • sims1 çok sıkıcı yaaa sims 2 son versiyonları süperr
  • aylarca oynadığım bir oyun

sims2 3 boyutlu olması nedeniyle hiç oynamadım hiç,göz ağrıtıyor sadece
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir kıyafet
    Giysileri Çalıştırmak İçin Aşağıdakileri Yapınız...
    Zip'in içindeki;
    .bmp uzantılı dosyaları .../The Sims/Gamedata/Skins
    .cmx uzantılı dosyaları .../The Sims/Gamedata/Cmx3
    .skn uzantılı dosyaları .../The Sims/Gamedata/People1
    klasörlerine koymalısınız.

Giysi Adı : Gypsy 83

Yaratıcı: Anonim
    Body Mesh: beefyking
    Dosya Boyutu: 159 kB

Modaya uygun, bazen çılgın bazen de sade, birbirinden çeşitli giysiler.
    (Bütün vücut tonları mevcuttur.)

Resim ;

Download :

Buraya Tıkla

Tüm Sims Fun Club üyelerine hayırlı olsun.Devamı gelecektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.