Şimdi Ara

Forza Motorsport 7 İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    49 İnceleme (Xbox One) - Metascore 88

AusGamers 100
    GamesRadar+ 100
    Windows Central 100
    MondoXbox 99
    SomosXbox 98
    Generación Xbox 97
    Impulsegamer 96
    XboxAddict 95
    Game Over Online 95
    Gaming Nexus 95
    Areajugones 95
    COGconnected 93
    IGN 92
    Meristation 92
    Cheat Code Central 92
    Post Arcade (National Post) 90
    JeuxActu 90
    GamingTrend 90
    SpazioGames 90
    DualShockers 90
    LevelUp 90
    TrueAchievements 90
    Multiplayer.it 90
    TheSixthAxis 90
    Hardcore Gamer 90
    Vandal 90
    TrueGaming 90
    Attack of the Fanboy 90
    Hobby Consolas 89
    IGN Italia 88
    Atomix 87
    Xbox Achievements 87
    Polygon 85
    XGN 85
    Digital Chumps 85
    God is a Geek 85
    3DJuegos 85
    Stevivor 85
    Everyeye.it 85
    Digital Trends 80
    GameSpot 80
    Gamer.nl 80
    InsideGamer.nl 80
    CGMagazine 80
    Telegraph 80
    Metro GameCentral 80
    USgamer 80
    Trusted Reviews 80
    Gamer.no 70 

7 İnceleme (PC) - Metascore 83

IGN 92
    GameStar 90
    PC Gamer 82
    GameSpot 80
    Worth Playing 80
    PCGamesN 70 
    Shacknews 60 

Forza Motorsport 7 şu anda Xbox One ve Windows 10 PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

• Oyun tam bir fiyasko. forza 6.1 patchlı 60 dolarlık free to play oyunu gibi.

https://www.vg247.com/2017/10/04/forza-7-feels-like-a-free-to-play-game-you-paid-60-to-play/
  • oyun güzel olmasına da keşke şu direksiyonlara da ayrı bir emek harcasalardı.Direksiyon ayarları çok dandik ve sorunlu anca kendiniz ayar yapınca düzeliyor ki en gerçekçi ayarı yakalamak da baya zor

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunda araç sesleri berbat grafiksel anlmada ne kadar güzel olsada bazi dinamiklerde Forza 6 nın gerisinde kalmış.Oyundaki araç sesleri Forza 4 de kiyaslanamayacak kadar kötü bu arada oyle boyle degil yani :S
  • Ms in para kazanabilecegi oyunu kalmayinca Forza ya son derece rezil bir micro odeme sistemi eklediler.Bu artik yuzsuzluk baska birsey degil.Onun disinda vu puanlama sistemi be arkadas elini sallayan oyun 88 ortalama buluyor.
  • Oyun harika. FMS3 den sonra seri, hızlıca bir düşüşe geçmişti. FMS5 ve 6 resmen facia denebilecek kadar kötüydü ama 7.oyun efsanenin geri dönüşü olmuş. Kariyer modu inanılmaz keyifli. Artık puan sistemi ile çalışıyor ve yarışlar harika kıran kırana geçiyor.Fizikler ve sürüş keyfine diyecek yok.

HDR implementasyonu çok başarılı, atmosfere ve görsellere katkısı oldukça büyük.Nürburgring de kapalı havada yaptığım bir yarışı, başka birine göstersem gerçek diye kandırırım. Youtube dan oynanış videolarında baktığımda çok etkilenmemiştim ama high end 4K TV de,HDR ile birlikte adeta şaha kalkıyor oyun.Grafikler aşmış.2D ağaçlar da yok değil (gerçi PC2 ve GTS de ağaçların çoğu 2D)

Oyunda şu an gerçek parayla almam gereken birşey göremedim ama çok yakınan var. Demek ki MS ve T10 bu sefer haddini aşmış. Zaten 60$ verip aldığım bir oyunda,P2W'e getirirlerse yok arkadaş ben almayayım kalsın. Okuduğum incelemelere bakınca kırılan puanların, bu ödeme ve P2W ödüllendirme sistemlerinden kaynaklandığına şahit oldum. İyikide kırmışlar. Sesimizi çıkarmasak ümüğümüze yapışacaklar.

Umarım P2W gibi bir olayla karşılaşmam, çünkü o zaman başından çıktığı günden beri kalkmakta zorlandığım oyuna,elveda demek zorunda kalıcam.

• ilk defa bi forza bu kadar kötü geldi rezalet buglar ubisoftu kıskandıracak seviyede direksiyon ayarı rezalet oyun çıkmadan oyuna dlc sunuyor. yaptık ama bunu bölüyoruz ayrı para ver mantığı nedir. Sesler baya kötü grafikler iyi ama Ben ses konusunda Gran turismoya laf atardım ama bunu görünce şok oldum hiç beklemediğim derecede kötü bi forza geldi. Gözüm kapalı güvenerek aldğım forza beni büyük hayal kırıklığına uğrattı bundan sonra 2 kere düşünüp alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gran Turismo 8 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar 2017-2018 model araçlar varken,masraf olmasın diye eski lazer taramalarını kullanıp 6-7 sene önceki araçları oyuna koymaşlar.Örnek;2012 Mini Cooper ve özellikle Audi R3-R5 gibi otomobillerin 2018 modelleri jilet gibiyken antika 2011 model var.Nerde Honda Civic Type R 2018?
  • GOTY
  • IGN 92 veriyorsa gerçeği 75 felandır

• Bu oyun Puanlama olayının iyice cılkını çıkardılar. Yarış oyunu değilmi 100-90 puan alacak ne gibi orj. fikirler ile yarış oyunu dünyasına neler katmış?

Gran Turismo Sport öncesi MS seyirciye oynuyor...
  • Forza horizon 3 e puan olarak yaklaşan başka araba yarışı oyunu olmadı keyif olarakta öyle , ama smilasyon olarak herzaman gt en önde olmuştur direksiyonsuz da olmuyor tabi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • vg247 nin yorumundan sonra 250 puan alsa kaç yazar

• Arkadaşlar bu oyun kaç GB biri söylesin lütfen.
    120 GB ye gidiyor hala bitmedi...
    Bug da mı kaldı diyorum artık. Biri yardımcı olabilir mi? Problem mi var?
    Varsa nedir?

Forza Motorsport 7 İnceleme Puanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraix -- 2 Ocak 2018; 19:13:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.