Şimdi Ara

Fallout: New Vegas Sadece PC için Çıksaydı Daha İyi Bir Oyun Olabilirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Obsidian Entertainment'tan Scott Everts'ın yaptığı açıklamaya göre, eğer Fallout: New Vegas PC'ye özel olup konsollara çıkmasaydı çok daha iyi bir oyun olmayı başarabilirdi. Scott Everts, konsolların oyun motoruna sebep olduğu kısıtlamalar ekibi bazı fikirlerinden uzaklaşmaya ittiğini söyledi.
     
       PCGamesN ile konuşan oyunun dünyasını inşa eden ekibin lideri Scott Everts "Fallout: New Vegas PC'ye özel olsaydı her şey çok farklı olurdu. İlk başlarda bir sürü planımız vardı. Mesela 'Burada su depolanıyor, burada çiftlikler var, burası da hükümetin merkezleştirildiği yer.' Her şeyi planlamıştık - bu sadece bir grup rastgele ıvır zıvır da değildi." dedi.
     
       Bu içeriğin bir kısmı oyuna yine de girdi ancak Scott Everts şöyle dedi. "Bununla daha da ileri gidebilirdik. Basitleştirmek zorunda kaldık, dolayısıyla, oyun motorunu sarsacak daha az şey vardı." Scott Everts performans sorunlarının oyunun konsollara geliştirilmesinden kaynaklandığına ilişkin bir açıklamada da bulundu ve bu performans sorunlarını çözmek için içerikte kısıtlamalara gittiklerini belirtti.
     
       Son olarak Scott Everts oyun PC'ye özel olsaydı daha farklı görüneceğini ve muhtemelen oyunda ayrı bölgeler olacağını da ekledi.
     
       Fallout: New Vegas Ekim 2010'da PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı. 




  • O dönemde bu denilen gerçek olmazdı. Bu oyun ilk çıktığı zamanlar pc de ağır optimize problemleri yaşatan saç baş yoldurtan ama içerik, oynayış ve zorluk moduyla sabır edilip, hakkı verilen bir oyun oldu. Konsolda x360 da oynayıp bitirme şansım oldu. PC ye oranla tek eksiği modlamaydı :) Skyrim pc-konsol grafik farkı da yoktu. Yapılmış en iyi karardı o nesil konsollara ve pc ye New Vegas'ı çıkarmak.. Oyun motorunuz iğrenç kanka.. Ben 7700k ve 1070 ile 1440p de full ayar stabil fps almıyorsam fallout 4'te.. Sizin yaptığınız oyun-grafik motoru rezil. O yüzden coşmayın derim.. Obsidian, bethesda. İkisi de aynı grafik motorunu kullanıyor. Larcivert durumu..
  • Evet motor zayıf aslında. Yani görsel olarak sunduğu çok şey yok ve buna rağmen performans olarak da muazzam durumlar sunamıyor. New Vegas'ı hiç oynamadım maalesef :( 4ü bitirmek ise kısmet olamadı bir türlü. Modlama olayı da muazzam değil ama değer verilesi bir oyun. Zira craft ve creat olayları güzel hissettiriyor. RPG öğeleri olarak iyi şeyler var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: St Batuhan

    Evet motor zayıf aslında. Yani görsel olarak sunduğu çok şey yok ve buna rağmen performans olarak da muazzam durumlar sunamıyor. New Vegas'ı hiç oynamadım maalesef :( 4ü bitirmek ise kısmet olamadı bir türlü. Modlama olayı da muazzam değil ama değer verilesi bir oyun. Zira craft ve creat olayları güzel hissettiriyor. RPG öğeleri olarak iyi şeyler var.


    Hocam en hızlı şekilde en acil biçimde New Vegas'a başla. Olabilecek en hızlı şekilde :) Neden böyle dediğimi anlayacaksın.
  • Vgchartz’a göre oyun konsolda (x360+ps3) toplam 7 milyon satarken, pc’de 1.1 milyon satmış. Satışların neredeyse %90’ınını konsolda yapıp sonradan böyle konuşmak çok ahmakça.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun dünyasının baş düşmanı konsollardır. Kral pc birgün tahtını almak için geri dönecek ve dünya barış icinde bir olarak yaşayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun dünyasının baş düşmanı konsollardır. Kral pc birgün tahtını almak için geri dönecek ve dünya barış icinde bir olarak yaşayacak.

  • Oyunun grafikleri gerçekten çamur gibiydi. Neye baktığın belli olmuyordu. Oyunu almış bundan ve VATS'a çok bağlı berbat oynanışından dolayı oyunu oynayamamıştım. Ama Fallout 4'te düzeltmişlerdi bu ikisini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vikestas -- 5 Ekim 2017; 13:17:56 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsol oyuncuları hemen tepki göstermiş ama bu yeni bir şey değil. Pro ile X hakkında bir yorum okumadım böyle ama standart PS4 ve Xbox One'da PC'lerin çok gerisinde. Star Wars Battlefront'un geliştiricisi haritadan direk uzaya çıkıp savaşı konsolların donanımı yüzünden koyamadım demişti. Aynı şekilde The Division'ın geliştiricisi de. Herkes grafiklere laf atmış ama adam zaten grafik olarak geliştirebilirdik demiyor oyuna içerik eklemekten, etkileşimlerinden bahsediyor.
  • Konsola çıkarma birader, sonrada oyun pc de satmıyo çok korsan var diye ağlama :D Konsola laf eden arkadaşlar konsol olmasa oyun dünyası diye bir şey olmazdı :D satışların % 90 konsol da gerçekleşiyor ve arkadaş kaçınızı evinde oyunları full detay çalıştırcak bilgisyar var ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun dünyasının baş düşmanı konsollardır. Kral pc birgün tahtını almak için geri dönecek ve dünya barış icinde bir olarak yaşayacak.


    Evet o yüzden psn deki nidirimleri gördüm ve şahane exc leri sayesinde bugün ps4 pro aldım. Evet haklısın..
  • 7 yıl sonra böyle bol keseden konuşmak kolay 2010 da konussaydında görseydim seni scott. konsollardaki satış olmasa sen sonrakı oyunlar için para bulabılırmıydın acaba dıye kımse sormamısmı buna?
  • Neyse ki yeni nesil konsollar sayesinde uzun süre böyle bir problem çekmeyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu oynamayan Fallout oynadım demesin. (Yeni nesil oyuncular için konuşuyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.