Şimdi Ara

Nokia 8'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nokia 8'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

    HMD Global tarafından isim hakları satın alınan Nokia’nın Android platformundaki ilk amiral gemisi Nokia 8’in Türkiye lansmanı yapıldı. Nokia 8 sahip olduğu çift arka kamerası, güçlü işlemcisi ve yüksek malzeme kalitesi ile dikkat çekiyor.

     

    Tasarımsal olarak diğer firmaların amiral gemilerine baktığımızda çerçevesiz ve yenilikçi tasarımlar görürken Nokia 8’in tasarımına baktığımızda klasik akıllı telefon çizgileri dışında yenilikçi bir detay bulunmuyor. Zaten insanların tepkilerine baktığımızda çoğunlukla tasarımsal anlamda eleştiriler yapılıyor.

     
    Tasarımı bir kenara bırakırsak güç anlamında Nokia 8’in bir eksiği yok. Gücünü Snapdragon 835 yonga setinden ve 4 GB RAM’den alıyor. En son sürüm olan Android 7.1 ile kutudan çıkacak modelde 3090 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. Nokia 8, Android P güncellemesini ilk alan cihazlardan birisi olacak.
     
    Nokia 8'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

     

    Zeiss ve Nokia’nın kamera teknolojilerindeki ortaklığı Nokia 8 ile geri döndü. Nokia 8’de iki adet arka kamera bulunuyor. Bunlardan birisi 13 MP çözünürlüğünde renkli diğeri de 13 MP çözünürlüğünde monokrom sensöre sahip.

     

    Telefonun reklamlarında, kameraya eklenen Bothie ve Ozo Audio teknolojilerinin üzerinde duruluyor. Bothie teknolojisi sayesinde arka ve ön kamera ile aynı anda çekim yapıp bunu Facebook ve YouTube üzerinden yayınlamak mümkün oluyor. Ozo Audio teknolojisi sayesinde de 3D ses kaydı yapılabiliyor.

     

    Nokia 8 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

    Önümüzdeki üç ay boyunca 2999 TL'lik fiyat etiketiyle sadece Vodafone'da satılacak olan Nokia 8, üç ayın sonunda diğer operatörler ve mağazalarda satışa çıkacak. Açık mavi, koyu mavi, bakır ve gümüş renk seçenekleri sunulacak. Vodafone'da Nokia 8 için özel kampanyalar olacak. Akıllı telefon değişim kampanyası kapsamında 2 bin liraya varan indirim ve tarifeye ek ayda 65 TL'ten başlayan kontrat teklifleri bulunacak.

     
    Lansmanda Türkiye'deki akıllı telefon satış sayıları hakkında bilgiler de paylaşıldı. Geçtiğimiz yıl 12,5 milyon adet akıllı telefon satışı gerçekleşti. Ülkemizdeki akıllı telefon pazarının toplam değeri ise 18,5 milyar TL.
     







  • Çıkmasın abi, sevkiyatı durdurun. Fiyatlar 2.999+ gibi Türkiye şartlarında abes oldukça fiyat/performans ürünlerine devam. Nokia böyle imaj tazeleyemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 3 Ekim 2017; 21:35:50 >
  • 2999 TL Snapdragon 835'li bir cihaz için günümüzdeki rakiplerine göre çok uygun olmuş ("Bu fiyatın neresi uygun, xiaomi mi 6 var" falan demeyin, Türkiye garantili diyorum.) Note 8 5000, Iphone X 6000 liralara gelecek derken Nokia 8 güzel satış yapabilir, inşallah da yapar. Üreticinin artmasıyla gelen rekabet müşterinin işine yarar.

  • bildiğim kadarıyla amerika fiyatı 600$ falan. 3000 lira 600$ için normal aslında. ancak nokia biraz daha f/p'ye oynamalı bence.

  • Açıkcası 2999 TL rakamına pahalı demek yanlış olur. İthalatçı garantili Xiaomi Mi6 ve Oneplus 5 fiyatları neredeyse 2100-2500 TL'ye denk geliyor. Resmi distiribitör ve Nokia markasınıda düşününce 2999 TL oldukça iyi bir rakam günümüz şartlarına göre.

    Hatta Resmi Distribütör ile gelen en ucuz Snapdragon 835 cihaz demek yanlış olmaz sanırsam...

  • Çevirdiğinde 710 Euro'ya falan geliyor. Bundan daha uygunu olamazdı zaten, güzel fiyat bence.
  • fiyat sahip olduklarına göre iyiymiş, çıkış fiyatı üzerine ufak tefek indirim alınca da tadından yenmez. bence launcher fazla mavi ve basit ama marketten başka indirip kurmak 5 dk. kamera özelliklerine daha yakından bakmak lazım, detaylı video gelir umarım

  • Arkadaşlar dolar olmuş kaç para gayet uygun fiyat umarım telefon alacaklar nokia alır güç kazanır türkiyede fiyatlandırma rakiplerine göre ha ri ka

  • aman nokia demeyin anneme nokia 6 aldık 15 günde arızanladı tamam normal arızalana bilir. Ama nokia türkiyeyi aradık adamlar aldığınız yere götürün dediler sadece. Mükemmel bir destek hizmeti veriyorlar :)

  • Vodafone tekelinden çıkınca 2500'e falan düşer hb.com vs. yerlerde. Bu arada aynı fiyata Xperia XZ1'de geliyor...

  • Bence nokia 9 u bekleyin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet F/P cihazı olmuş S835 ailesi içinde. Umarım başarılı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia geri döndü

  • Gayet başarılı bir paket bence. Samsung s8 plus karşılaştırma videoları mevcut youtube da. Çok daha uygun fiyatına karşın çok noktada daha önde. Ben mi5 imi bozulana kadar kullanmayı planlıyorum ama bu ara telefon değiştirmek zorunda olanlar ve her sene en yeni teknolojiye sahip telefonu kullanmak isteyen ama şekle değil performans ve fiyata odaklananlar için en iyi distribütör garantili telefon alternatifi

  • Telefon çok hoş özellikle malzeme kalitesi çok hoşuma gitti, SD835 için 3000 TL Çok değil. Zamanla 2.300 bandına da gelir o zaman çok daha iyi olur.
  • Bu fiyata bence şansı az. Eski nokia kalitesi yok artık. O fiyata telefon satmak istiyorlarsa daha başarılı bir tasarıma sahip olmalı.

  • Olaya gel. 3000 liraya ucuz demeye başladık :D 3000 lira bu yaw boru mu? Bir asgari ücretlinin 2 maaşından daha fazla. Altı üstü telefon işte.
  • Umarım başarılı olur nokia.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bin liraya uygun diyenler şaka yapıyor olmalı. Rakiplerinin aşırı pahalı satılıyor olması, 3 bin lirayı uygun yapmaz. Bu ülkede uygun fiyatlı telefon yok. Tüm markalar ederinin 2-3 katı fiyata satılıyor. Biz bu kafayla devam edersek, satılmaya da devam edecek. Bir kaç sene sonra "10 bin lira bu telefon için çok uygunmuş" demeye başlarız.
  • Vodafone'da çalışıyorum Nokia 3-5-6-3310 satıyoruz ve daha arıza için geri dönen olmadı.Kalite bence eski Nokia kalitesinde.Nokia 8'de bugün stoklara girdi sağlam cihaza benziyor,eski nokia'cılar yavaş yavaş dönüyor :)

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.