Şimdi Ara

PlayerUnknown's Battlegrounds'ın Oyun İçi Reklamlar Nedeniyle Puanı Düştü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          PlayerUnknown's Battlegrounds'ın anlık 1.5 milyon oyuncuya ulaşması oldukça büyük bir başarı fakat son yeni gün içerisinde oyuna Çin tarafından kötü yorumlar yağıyor. Üçüncü parti bir VPN hizmeti sunan firmanın reklamları oyuncular tarafından kötü yorumlandı.
     
          Çin'de tamamen yerelleştirilerek sunulmasına rağmen oyuncular çeşitli lag problemlerinden yakınıyorlardı ve Avrupa / Amerika sunucularına girmek zorunda kalıyorlardı. Bunun üzerinde oyun içi VPN reklamlarının ortaya çıkması son damlayı taşırdı.
     
         Oyundaki yerel sunucu problemleri çözmemeleri bir yana, bir de oynamak için para verilen bir oyunda VPN ile uluslararası bağlantılarınızı hızlandırın şeklinde reklam görmeleri Steam üzerinden büyük eleştiriyle sonuçlandı. Neredeyse 10.000 negatif yorum eklendi.
     








  • "bir de oynamak için para verilen bir oyunda "

    Niye PS de multi için para veriyoruz. Ses çıkıyor mu?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ooo dünyanın en ultra oyunuydu hani rahatsız mı oldunuz 100'lerce saat oynadıktan sonra :) Tüh tüh.. Şaka bir yana ciddi şaşırdım çünkü bu kadar pohpohlanan oyunun bu kadar erken olumsuz haberleri gelmezdi hayret.. Çin'in de gücü fena bu arada :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.