Şimdi Ara

2018'de parmak izi tarayıcılı 1 milyar telefon sevkiyatı yapılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2018'de parmak izi tarayıcılı 1 milyar telefon sevkiyatı yapılacak

    Parmak izi tarayıcılar, önümüzdeki yılın akıllı telefonlarında standart bir özellik olacak gibi görünüyor. Counterpoint'in son araştırmasına göre, 2018'de parmak izi tarayıcısına sahip 1 milyardan fazla akıllı telefon sevkiyatı yapılacak.

     

    Parmak izi sensörü, akıllı telefonlarda önemli bir özellik haline gelmiş durumda. Çinli akıllı telefon üreticileri hem yerel hem de uluslararası rakipleriyle daha iyi rekabet edebilmek için akıllı telefonlarına bir parmak izi tarayıcı dahil ediyorlar.

     

    Ayrıca Bkz.Tüm Nokia telefonlar Android P güncellemesi alacak
    Parmak izi sensörünün maliyetinin düşmesi nedeniyle bu özellik alt sınıf ve uygun fiyatlı akıllı telefonlarda standart özellik haline geliyor. Dijital ödemeler ve mobil bankacılık gibi hizmetlerde meydana gelen artış, parmak izi tarayıcısının akıllı telefonlarda önemli bir özellik haline gelmesinde büyük rol oynamış durumda.

     

    Counterpoint araştırma direktörü Neil Shah konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

     

    "Kapasitif parmak izi sensörlerinin çoğunun kolayca aldatılabilmesi nedeniyle, güvenilirlik önemli bir sorun. Canlı parmak algılama özelliğine sahip veya parmak izlerinin 3D görüntüsünü oluşturmak için ultrasonik parmak izi algılama teknolojisi kullanan en son parmak izi sensörleri potansiyel olarak daha güvenli ve OEM'ler için bir sonraki faktör bu olmalı" dedi.

     


    Samsung, Apple ve Huawei gibi üreticiler parmak izi tarayıcısına sahip akıllı telefon sevkiyatında üst sıradalar. 2017 yılının ikinci çeyreğinde Samsung tüm parmak izi tarayıcılı telefon sevkiyatının yüzde 12'sini yapmış. Apple yüzde 11 ile ikinci, Huawei ise yüzde 8 pazar payı ile üçüncü sırayı almış durumda. Bu markaları yüzde 6 oranla Oppo ve yüzde 5'lik payla Xiaomi takip ediyor.



  • Milyonlarca GBlık veri efendilerimize akacak, oradan veri işlemeye ve depolamaya. Ve sonunda bilgi çağının milyarlarca doları birinin cebine akacak.

  • 1 milyar tane parmak izi.

  • Haberle alakasız bilgi vereyim, en iyi parmak izi okuyucu sony'de. Ne güzel kasanın çerçevesine koymuşlar be :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.