Şimdi Ara

Tüm Nokia telefonlar Android P güncellemesi alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm Nokia telefonlar Android P güncellemesi alacak

    Nokia 8'in Filipinler'deki lansmanında bir açıklama yapan HMD Global, bu yıl tanıtılan tüm Nokia markalı akıllı telefonların Android P'ye yükseltileceğini doğruladı. Şirket yetkilisi Shannon Mead mevcut Nokia 8, Nokia 6, Nokia 5 ve Nokia 3'ün Android P güncellemesini alacağını söyledi. Böylece, Nokia marka akıllı telefonların hepsi iki yıl boyunca en yeni Android sürümünü almış olacak.

     

    Ayrıca Bkz.Commodore 64 efsanesi geri dönüyor
    İşin ilginç yanı ise Google'ın henüz Android P'yi duyurmamış olması. Yazılım devi geçtiğimiz günlerde Android 8.0 Oreo'nun dağıtımına başladı, bu yüzden Android P'nin gelişine daha çok uzun bir süre var. Google her yı Mayıs ayında gerçekleştirdiği yıllık I/O etkinliğinde Android P'yi duyuracak gibi görünüyor. Bununla birlikte Android P'nin final sürümü mevcut Nokia markalı akıllı telefonlara gelecek yılın Ekim veya Kasım ayından önce gelmeyecek.

     

    Nokia markalı akıllı telefonları üretme ve dağıtma hakkına sahip olan Finlandiya'lı şirket, özellikle Hindistan gibi kalabalık pazarlardan önemli bir pay kapmayı hedefliyor. Şirketin şu anki Nokia 8 ve Nokia 6 modelleri saf Android'le çalışıyor. Hatta Nokia 5 ve Nokia 3 gibi bütçe dostu akıllı telefonlarının bile saf Android deneyimi sunduğunu söyleyelim.



  • Bu sözlerini tutarlarsa helal olsun denir sadece. Tüketicinin bakış açısı değişir bir anda..

  • Nokia strikes back.

    Güzel belki diğer firmalarıda zorlarlar güncellemeye.
  • Finlandiyalı?

  • Fiyat olarak biraz daha uygun olmalı diyeceğim ama fazla olmasının sebebi'de bizim piyasa maalesef.
  • Çok iyi, i bir nexus cihaz kadar güncelleme veriyor adamlar. Pazara çıkan her Android telefona 2 yıl sürüm güncellemesi , 3 yıl da güvenlik güncellemesi zorunlu olsa keşke.

  • Tmm güzel de nokia bir sürü model çıkarıyor. Yılda en fazla 3 model çıkarmalı, giriş orta ve tepe model. Ayrıca f/p'ye oynaması lazım.

  • Nokia beklenen etkiyi yapmadı bence. Yalnızca Türkiye'den bahsetmiyorum, global anlamda da pek söz edilmiyor. Hands-on, unboxing videoları var ama speed test'lerde falan pek görmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen teknoloji mağazasında Nokia 5 i inceledim buram buram kalite kokuyor telefon inşallah böyle devam ederler ilerde bizde kullanırız...

  • Şu başlığı düzeltin la tüm nokia yazıyor bende benim nokia lumia 830 da alacak sandım ya la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa gönlün bilr Nokia. Android tarafında herkes kafasına göre takılıyor. Lamia faciasını daha unutmadık çoğu Win 8 de kaldı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dmclskn

    Paşa gönlün bilr Nokia. Android tarafında herkes kafasına göre takılıyor. Lamia faciasını daha unutmadık çoğu Win 8 de kaldı.

    Lumia faciasını yapan Nokia ile bugünkü Nokia aynı firma mı sence? Lumialar için kızacak bir yerler arıyorsan Microsoft'a sövebilirsin. Eski Nokia'yı alanlar onlar, Windows Phone 8'i geliştirenler onlar (Ayrıca cihazlar Windows 8'de kalmadı Windows Phone 8'de kaldılar)

    Zaten şuanda konuşulan Nokia, bazı eski Nokia çalışanlarının da bulunduğu yeni bir firma. Bir şeylere sövmeden önce geçmişi ve doğru terminolojiyi de bilmek lazım.
  • Vermesi lazım yoksa,kullanıcının gözünde zaten yeni yeni oturuyorlar tekrar kaybeder.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Bu sözlerini tutarlarsa helal olsun denir sadece. Tüketicinin bakış açısı değişir bir anda..

    Benim bakış açım değişmedi. Gidip S8 veya i8 varken niye nokia alayım? Nokia'nın son çıkan amiral gemisi 8 modeli 3. senesinde güncelleme alacak mı? 3. senesinde sonra güncelleme vermeye devam ederse o zaman bakış açım değişir. Ayrıca nokia nın rakipleriyle baş edebilmesi için farklılaşması lazım bunun için 3 sene güncelleme vermek zorunda yoksa kimse samsung, apple, sony dururken geçmez nokia ya. Üstelik %70 ekran kasa oranıyla nasıl rekabet edecekse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Ekim 2017; 4:36:34 >
  • Zaten Samsung dahil çoğu üretici 2 update veriyor. Önemli olan üçüncü gelecek mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia, Microsoft ile anlaşma yaparken iyiydi uçacak kaçacak tarzında söylemler vardı. Microsoft kendi bile bahsettiğiniz terminoljiyi pek takmıyor hatta yöneticileri bile İphone kullanırken. Terminolojiye bu kadar takılma günün sonunda ikiside sermayedar kuruluşlar. Kullanıcıları ellerinden geldiğince düdüklemeye çalışır. Alacak arkadaşlar varsa da Android P için işlemci çipini üreten sürücü yayınlamazsa dıpdızlak kalır. Ondan sonra suçu başkalarına atar. Apple gibi işlemci ekran kartını kendisi tasarlamıyor.

    Günün sonunda Nokia ismine güvenip almayın arkadaşlar.
  • Vaaauuuvvv bir sonraki sürümüde mi alacakmış? İ NA NIL MAZ!!!

    Peki ya sonra? 4. güncellemeyi de alır mı?

    Pazarlama zekanızı silkeyim.

    Nice amiral gemileri içinde yıllarca "bir sonraki güncelleme gelecek diye satıldı", 3 - 5 ay sonra bir sonraki güncellemeyi alamayacaklar diye milleti dumura uğrattılar. Neden inanayım NOKIA'ya? Ne bileyim ben seneye "Android P veremeyeceğiz" diyeceklerini?

    Pehehehehe....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 6 ve Nokia 8 arasında donanım olarak da fiyat olarak da uçurum var, neden bi ara model çıkartmayı düşünmediler ki.
  • 2 güncelleme iddialı değil ki. ios kullananlar 4 güncelleme alıyor. İos kullanmıyorum ama böyle. Zaten Android'de yeni bir firma güncelleme vermez ise şansı olmaz ki. Adı Nokia olsa dahi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Zaten Samsung dahil çoğu üretici 2 update veriyor. Önemli olan üçüncü gelecek mi?

    900 tl ye 2 tane update alan samsung telefon var mı?

    Samsung un 900 tl lik cihazları 1 update bile zor alıyor veya hiç almıyor bile

    Kaldı ki sony de 900 tl lik cihazlarını güncelleme yapmıyor

    Ben sizin yerinizde olsam samsung yazmaya utanırım 900 tl ye 2 tane update alan tek bir telefon vardı o da gm 4g idi

    Akıllı bir insanın aradaki uçurum gibi farkı anlar 3 update alınca firma yeni telefon satamaz zaten samsung ta bunu kullanıcının alehine kullanıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.