Şimdi Ara

PREY'in Ultra Grafik Modu Oyuna Yeni Fizik Elementleri Ekliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         PREY için grafik modları üzerine çalışan jmx777 isimli bir oyuncu üzerinde çalıştığı moda kırılabilir ışıklar ve objelere fiziksel özellikler ekledi.
     
         Real Ligths ve Ultra Grafik Modu ile birlikte artık oyundaki ışık kaynakları hasar alabiliyor ve kırılabiliyor. Bununla birlikte gölgelerdeki titreme sorununu çözen moda son versiyonuyla birlikte geniş alanlarda yaşanan kare saniye oranı düşüşleri için stabilizasyon yapılmış. Oyun alanındaki bazı nesnelere hareket ve taşınabilirlik ekleyen mod aynı zamanda görüş açısını genişletiyor ve oyun alanındaki parçaçıkların görüş mesafesini arttırıyor.
     
         PREY deneyiminizi farklı bir boyuta taşımak isterseniz moda bu adresten ulaşabilir, ilgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




  • oyunun çıkışının üzerinden aylar yıllar geçtikten sonra böyle eklentiler düzeltmeler çıkarmaları bence çok anlamsız bir oyun zaten baştan güzelse güzeldir sonradan böyle eklemelerle düzeltmelerle güzelleşen oyun pek görmedim prey de fena bir oyun değildi fakat bence beklentilerin çok altında kalan bir oyun atmosfer gayet başarılıydı fakat oyundaki yaratıkların sürekli aynı olması özelliklede oyunun sonunun çok vasat kalması beni hayal kırıklığına uğratan başlıca sebeplerdendir bu oyun içimn

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun sonunu unuttum ne grafik modu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.