Şimdi Ara

Microsoft, Office 2019'u önümüzdeki yıl piyasaya sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, Office 2019'u önümüzdeki yıl piyasaya sunacak
     
    Microsoft, 2018 yılında yeni Office 2019'u Orlando'daki bir etkinlikte duyuracak. Microsoft Office 2019;  Exchange, SharePoint ve Skype uygulamalarının yanı sıra Word, Excel, PowerPoint ve Outlook uygulamalarıyla birlikte gelecek. Microsoft, 2018 yılının ortalarına doğru Office 2019'un önizleme kopyalarını çıkarmayı planlıyor. 
     
     
    Office 2019 daha iyi BT yeteneklerine, basınca duyarlılık, eğilme efekti ve mürekkep yeniden oluşturma gibi yeni mürekkep özelliklerini içerecek. Ayrıca Excel, veri analizi için yeni formüller ve çizelgeler bulunduracak. Microsoft, önümüzdeki aylarda Office 2019 ile ilgili daha ayrıntılı bilgiler paylaşacağını söyledi.
     
    Orijinal bir Office 365 hesabınız varsa Office 2019'daki tüm yeni özellikler Office 365'e de gelecek.  
     







  • " Exchange, SharePoint ve Skype uygulamalarının yanı sıra Word, Excel, PowerPoint ve Outlook uygulamalarıyla birlikte gelecek. " miş. Bilmeyen de zannedecek ki "Exchange, SharePoint, Skype" ana uygulamalar, "Word, Excel, PowerPoint ve Outlook" da bonus olarak verilecek.

  • story kısmı da olsun.

  • "Office 2019 daha iyi BT yeteneklerine, basınca duyarlılık, eğilme efekti ve mürekkep yeniden oluşturma gibi yeni mürekkep özelliklerini içerecek."

    Ben Word ile yazı yazan, Excel ile tablo, powerpoint ile sunum hazırlayan adamım, ne diyor burada biri anlatsın :) BTsine basınca duyarmış da eğilince mürekkep nereye akmış?

  • hadi hayirlisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurumlarda hala 2003-2007 kullananlar var bence 2019'a terfi edilmeli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.