Şimdi Ara

Infinite Warfare'e El Hareketleriyle Öldürme Modu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          Call of Duty: Infinite Warfare için absürd bir mod eklendi ve artık el hareketlerinizle düşmanlarınızı öldürebiliyorsunuz. Belki Infinite Warfare satışlarda başarıyı yakalayamamış olabilir ama bu modu başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Bazen ufak absürdlükler eğlenceli olabilir, ki zorunlu olarak sunulan bir özellik değil.
     
         Gesture Warfare ismindeki modda düşmanlarınızı çeşitli el hareketleriyle ve birbirinden farklı şekillerde öldürebiliyorsunuz. Hatırlarsanız Battlefield serisinde de farklı silah dolum animasyonları oldukça ilgi toplamıştı. Bunlar ise daha keyifli duruyorlar ve aynı zamanda düşmanı öldürüp kafasının üzerine çömelip kalkmak gibi aşağılayıcı bir hareket olarak da kullanılabilir.
     
          İsterseniz silahlarınızı kullanmaya devam edebilir ve istediğiniz an belli bir döngüyle değişen bu el hareketlerini tercih edebilirsiniz. Özellikle parmakla ezme hareketi benim favorim oldu. Siz beğenmemiş olsanız bile sonuçta ücretsiz güncellemeye kimse hayır demez.
     








  • Ey Activision, en büyük markanı kimlerin eline terk ettiğine dön de bak. Treyarch olmasa Call of Duty oyunu yitip gitmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.