Şimdi Ara

Instagram aylık 800 milyon kullanıcıya ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Giderek büyüyen internet kullanıcı sayısından elbette en fazla sosyal ağlar istifade ediyor. Bunda da aslan payı Facebook’un. Sosyal ağ devinin kendisi ile birlikte sahip olduğu tüm hizmetler 1 milyar kullanıcı sayısını geçti veya geçmek üzere.

     

    Büyüme muazzam

     

    Bunlardan birisi olan Instagram aylık olarak 800 milyon kullanıcı sayısını geride bıraktı. Hizmeti günlük kullanan aktif kişi sayısı ise 500 milyon civarında. Sosyal ağın 4 ayda bir 100 milyon aylık aktif kullanıcı eklediği belirtiliyor.

     

    Diğer taraftan platform üzerindeki reklam veren sayısı 6 ayda iki kat arttı ve 2 milyon oldu. Video izleme süreleri ise yıl bazında yüzde 80 artış gösterdi. Yine geçen yıla göre video üreten kullanıcı sayısı da 4 kat arttı.

     

    Ayrıca Bkz.CCleaner saldırısı devlet destekli olabilir, silmek yeterli değil

    Facebook platformlarının elde ettiği başarı gerçekten muazzam. Snapchat, Twitter gibi rakiplerin daraldığı veya yavaş büyüdüğü dönemde Facebook sürekli kullanıcı kazanıyor. Sadece Facebook platformunda 2 milyar kullanıcı mevcut. WhatsApp ve Facebook Messenger 1 milyar kullanıcı sayısını geçmiş durumda.

     

    Büyümede özellikle Instagram Stories, WhatsApp durum içerikleri gibi rakip platformlardan esinlenen yeniliklerin etkisi büyük. İşin ilginç tarafı bu özellikler asıl geliştiren platforma kullanıcı kazandıramazken Facebook platformlarına kazandırıyor. 

     







  • Çalıyor ama çalışıyorlarda adamlara helal olsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.