Şimdi Ara

iPhone X ön siparişleri 50 milyonu geçebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone X ön siparişleri 50 milyonu geçebilir


    Apple’ın iPhone ailesinin onuncu yılına özel hazırladığı ve henüz satışa sunmadığı iPhone X modelinden beklentiler oldukça fazla. Bu nedenle gelecek ay ön siparişe açılacak modele ilişkin tahminler ütopik bir hal almaya başladı.


     


    Çılgın rakamlar


     


    Apple’a yakınlığı ile bilinen analiz uzmanı Ming-Chi Kuo, ön sipariş sürecinde iPhone X modelinin 50 milyon civarında talep alacağını iddia ediyor. Üstelik bunu 7-8 gün sürecek ön sipariş içerisinde gerçekleştirmesini bekliyor. Telefon 27 Ekim itibariyle ön siparişe açılacak ve 3 Kasım’da da satışlar başlayacak.


     


    Apple tarihini bir kenara bırakırsak akıllı telefon tarihinde bile bu kadar yüksek bir rakama ulaşan telefon olmadı. Eğer beklentiler gerçekleşirse kırılan rekor bir yana uzun yıllar daha yanına bile yaklaşılamayacak bir rakam olacak. Diğer taraftan bu derece pahalı bir telefonun bu kadar ilgi görmesi bir anlamda çılgınlık demek.


     


    Ayrıca Bkz.Microsoft ve Facebook’tan dev denizaltı kablo atağı

    iPhone X kendi çapında bazı önemli yeniliklere sahip. Örneğin OLED ekran ilk kez kullanılıyor. Face ID ise sektörün en gelişmiş taramasını yapıyor. Yine ilk kez çerçevesiz bir iPhone tüketicinin karşısına çıkmış oldu. Peki bu özellikler satışları ateşlemeye yetecek mi buna şimdilik bir şey söylemek zor.


     


    Uzun süredir basında yer verilmesi ile iPhone X modeline zaten bir sempati oluşmuştu. Yeni telefonu merakla bekleyen belirli bir tüketici kitlesi de mevcut. Bunları hesaba katarsak ön siparişlerde ilgi büyük olacaktır ancak 50 milyon yine de çok uçuk bir rakam.


     


    Diğer taraftan Face ID kamera sistemini tedarik edebilmek halen biraz daha zor ve bu nedenle üretimde sıkıntı olduğu rapor ediliyor. Zaten satışların Kasım’da başlamasının nedeni bu. Hatta 2018 başlarına kadar sınırlı stok olacağı da söyleniyor. Yani 27 Ekim’de sipariş verenlerin önemli bir kısmı telefonu zamanında teslim alamayacak. 


     







  • 8 milyar dünya nüfusunun içinde 50 milyon enayi bulmak zor olmasa gerek
  • Bizde de fiyatı 1000 tl olsa, bizde kapış kapış alırdık.

  • Vay arkadaş ne yenilik var ne öncü bir teknoloji. Marka algısı neler yaptırıyor insana. Aslında biraz bulunduğumuz ülke durumuna göre düşündüğümüz için algılayamıyoruz ama diğer arkadaşların da dediği gibi birim olarak düşününce 1000 tl ye alıyor diğer ülkelerdeki insanlar. Fakat yine de 50 milyon satacak hiç bir özellik yok bu telefonda.

  • iPhone 8 satışları batmış bunu haber yapan onu neden haber yapmıyor Apple tarafında sitenin tamamen yanlı tutumda bulunduğunu düşünüyorum.
    http://www.webtekno.com/ilk-hafta-sonu-itibari-ile-iphone-8-2013-ten-bu-yana-en-az-satan-iphone-oldu-h34081.html

  • Normal abi onlara göre bedava bile sayılabilir örnegin Almanyanın askeri ücreti 1500 Euro civarı Amerikanın saat çalışma ücreti 7.25 Dolar (Kaliforniya 15 Dolar mış) günlük 9 saat çalışsa 1900-2000 Dolar civarı kazanır. Yani yarı parası demek Bir zamanlar bizde Dolar 1.3 oldu diye ekonomik kiriz cıkmısdı şimdi 3.5 katı ama ekonomimiz süper alım gücümüz harika. Adamlar 1000 TL verir gibi ürün alıyor biz 6 katı vererek. Ama çok azımliyiz lan bi arkadaşım var askeri ücret alarak Note 8 aldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdniz -- 26 Eylül 2017; 15:0:8 >




  • 50 milyon bilmemde : Türkiye'de (icerdemaa) Zengin, fakir, yakinim, arkadasim hic farketmezsizin, isterse kizkaniyor desinler. Bu telefonu o fiyata alana; "hayirli olsun gaasiiimm, güle güle kullan" falan demeden. "Puuuu Salak gibi gidip parayi bunami bayildin..." vsvs gibi cümler söylemek müstahakdir (bence/kanimca) .

    Kendi ülkesinde 5 bin dolar vermeyenler, bu fiyata ne diyor bakin.. (kur fark olarak dünmeyin o ülkede ne kazaniyor ve, o ülkede ne harciyorsaniz o)





  • 2009'dan beri iphone kullanıyorum(iphone 3g ve iphone5) ama beni en çok hayal kırıklığına uğratan iphone(8,+ ve x) oldu. Hatta lansmanı izlerken, iphonex note7 gibi olacak diye düşünmüştüm. Marka fetişizimi olmasa, pek satmaz diye düşünüyorum.

  • Satacak sonucta Iphone 8 lerden epey farkli bir ekran kasasi var.

  • İPhoneX 2.500 ile 3.500 TL arası gelseydi Türkiye'de almayacak yoktu.

  • Arkadaşlar iphone normalde pahalı değilki. sadece kur farkı ve vergilerden dolayı bize pahalı geliyor. Amerika ve Avrupada normal bir cep telefonu en nihayetinde. minimum 2000 dolar veya 2000 euro maaş alan biri, eski iphone ları nasıl aldıysa, para birimleri değer kaybetmediği, ötv gibi bir saçmalık olmadığı ve sürekli fiyat zammı gelmediği için yine maaşının bir kısmı ile çok rahat alabilecek. 50 milyon olması o yüzden gayet normal. onlar için değişen bişey yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RichesMen

    İPhoneX 2.500 ile 3.500 TL arası gelseydi Türkiye'de almayacak yoktu.

    Abd bile o fiyata değil. Resmen hayal alemi.
  • 50 milyonu geçebilir Radikal değişikliliğe gitti herkes 6 / 6+ / 6s / 6s+ / 7 / 7+ 8 / 8+ aynı tasarımlı telefon almak istemez :)

    Apple alın size diyerek güzel bir telefon sundu hali vakti yerinde olan bir insan gidip alır..

  • Ayrı bir başlık açacaksan bir önceki haberde bu konudan bahsetmeseydin keşke Ekremcim.

  • Benin’de sayın 50 milyon 1 oldu

  • Amerika'dan alınır, Türkiye'den alınmaz.

  • BAŞLIK : iPhone X ön siparişleri 50 milyonu geçebilir

    Eğer beklentiler gerçekleşirse kırılan rekor bir yana uzun yıllar daha yanına bile yaklaşılamayacak bir rakam olacak

    .... Peki bu özellikler satışları ateşlemeye yetecek mi buna şimdilik bir şey söylemek zor


    EKREM DALGAMI GEÇİYORSUN, ZEKAMIZLA MI ALAY EDİYORSUN
  • ekrem71 = ucuz içerik

  • aslında türkiye kısmına bakarsak bile çok satacana eminim çünkü bizim ülkede özeliklerini kulanmasalar bile bir hava atma tayfası var:S
    kontür yok ama lüks telefon alma çabası car askeri üçret 1404tl ama illa en yüksek modeli olcak :)
    geri kalan dünyada almak bizden deha kolay 50milyon abartı ama satacktır epeyce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 26 Eylül 2017; 17:29:1 >
  • X Yen'i bir rekor kırdıracak apple a, geç çıkmasının bir nedeni de iştah kabartmak olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.