Şimdi Ara

iPhone 8 batarya testi sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 8 batarya testi sonuçları
     
    Apple'ın yeni modellerinden biri olan iPhone 8 ile ilgili en merak edilen konulardan birisi de bataryasının nasıl bir performans sergileyeceğiydi. iPhone 8'in Geekbench testlerinin yapılmasının ardından cihaz şimdi de batarya testlerinin konuğu oluyor. 
     
     
     
    Hatırlayacağınız üzere Apple; iPhone 7'de 1960 mAh'lik bir bataryaya yer vermişti. Ancak iPhone 8'de batarya kapasitesi %7 düşürülerek 1821 mAh'lik bir bataryaya yer veriliyor. Zira bu düşüş sizleri yanıltmamalı. Yeni iPhone 8, Apple'ın A11 Bionic yongasıyla birlikte geliyor; bu da daha verimli 10 nm'lik üretim aşamasından geçen çipin daha az enerji tüketirken aynı veya daha yüksek bir performans sunmasına olanak tanıyor.
     
    iPhone 8 batarya testi sonuçları
     

    Daha Küçük Pil Ve Daha Uzun Kullanım Süresi

    200 nits ekran parlaklığında uygulanan bu teste göre iPhone 8, içerisinde daha büyük bir pil bulunan iPhone 7'yi geride bırakmayı başarıyor. Batarya testinden iPhone 8, 8 saat 37 dakikalık bir bilançoyla ayrılırken iPhone 7 ise 7 saat 46 dakikalık bir kullanım süresi sunuyor. HTC U11'e baktığımız zaman 9 saat 3 dakikalık kullanım süresiyle birincilik tahtının sahibi oluyor.

     iPhone 8 batarya testi sonuçları

    Şarj Süresi 

    Testin ikinci aşaması olan şarj süresi sonuçları ise oldukça şaşırtıcı. Zira iPhone 8'in iPhone 7'den daha küçük kapasiteli bir bataryaya sahip olmasına karşın iPhone 7'den 7 dakika daha geç şarj oluyor. Ancak burada bir detayı atlamamak gerek. iPhone 8 kutusundan normal bir şarj adaptörü ile çıkıyor. Yani hızlı şarj desteğine sahip adaptörü ekstradan para ödeyip almanız gerekiyor. iPhone 8'i hızlı şarj adaptörüyle şarj ettiğinizde ise şarj süresi daha da kısalacaktır. Bu testin lideri ise 97 dakika da şarj olan LG G6 oluyor.
     
     
    Son olarak iPhone 8'in kablosuz şarj performansının da test edildiğini söyleyelim. Sonuçlar ortaya çıkınca içeriğimizi güncelleyeceğiz. 
     



  • U11 güzel tokatlamış hepsini.

  • Telefonun kalınlığını çok az arttırarak 3000mAh pil koyup en az 13 saat kullanım süresini yakalayabilirlerdi. Birkaç yıl sonra pil kapasitesini büyüterek bunu devrim yaptık gibisinden gösterecekler.

  • Hızlı şarj özelliği yapacaksın, ama kutunun içine hızlı şarj adaptörü koymayacaksın. Yatacak yerin yok Apple. Diğer firmalar enayi tabi. Bi tek sen çok akıllısın. Neyse sonun yakın gibi.

  • teste j7 ekleyince 11saat ile hepsini öpüyor. haha

  • Teste göre apple'ın en iyisi iPhone 6s olmalı. 22 dakikalık fark için yüzlerce lira fark vermeye değer mi :D F/P olarak Apple arasında 6s başı oynamış resmen. 8 fln hikaye.
  • Mate 9'u eklemeye korktunuz galiba Bu arada bu testleri sizin yapmanız gerekmiyor mu phonearenanın yaptığı testi haber yapmak yerine???



    iPhone 8 batarya testi sonuçları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala iphone kullananlar şarj kablosu ellerinde gezerler diyenlere gelsin bu haber.

  • 50tl lik aldığım için benim için soruk yok pardon o başka konuydu



    Şarjı 1 saatlik dordurduğumdan benim icin sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 8 sıfır iphone 7 1 yıllık cihazsa aradaki fark normal. 2sininde sıfır olduğu bir cihazla denemek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oneplus yaklaşık 75dk da 0 dan 100 oluyor. şarj olma konusunda rakibi yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xloud

    Mate 9'u eklemeye korktunuz galiba Bu arada bu testleri sizin yapmanız gerekmiyor mu phonearenanın yaptığı testi haber yapmak yerine???



    iPhone 8 batarya testi sonuçları

    Testlere başka telefonlar da ekleniyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 26 Eylül 2017; 12:37:49 >
  • Phonearena batarya testlerini gerçekçi bulmuyorum.

  • Yok işlemci şu şekilde üretilmiş yok bilmem kaç nanometreymiş felan. Yeni nesilde kapasite düşüyorsa gerisine bakmak boştur.

  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Bu testleri yaparken dur önceki çıkan telefonu da getir hele bi test edelim demiyorlar. Daha önce yeni çıktığı zamanki elde edilen mevcut verileri kullanıyorlar. İşletim sistemi versiyonlarını da yazmadığına göre eski verileri kullanıyorlar. Deseler ki ios11 ile test edildi o zaman dediğiniz doğru olur.
  • değerler iyi görünüyor ama donanımhaber'in s8 incelemesinde Mesut Çevik 3-4 saat kullanım süresi aldığını söylemişti.bu tabloda 8buçuk saat denilmiş arada baya ciddi fark var.sentetik testler olduğu için bu verileri tüm telefonlarda 2ye bölmek lazım aşağı yukarı.

    bu arada iphone8'in piyasada rakibi yok.s8 boyut itibariyle ancak iphone8+'a rakip olabilir.android'de de birileri çıkıp tek ele göre telefon yapmalılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 26 Eylül 2017; 14:3:16 >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Yok bu yazıya istinaden demedim.youtube da live test yapmışlarda ordada biraz geride kalmış iphone 7 o yüzden söyledim. Kaldı ki apple bile aynı süreleri alıyor diye belirtmiş zaten. Sadece 7 için demiyorum dah önceki karşılaştırmalarda da hep eski telefonla kıyaslıyorlar. 2side yeni olsa tamam ama kutudan yeni çıkmış telefonun bataryası zaten tam oturmamış oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xloud

    Mate 9'u eklemeye korktunuz galiba Bu arada bu testleri sizin yapmanız gerekmiyor mu phonearenanın yaptığı testi haber yapmak yerine???



    iPhone 8 batarya testi sonuçları

    Lenovo p2 yi koy o zaman hepsini tokatlasın gsmarena testinde zirvede o var. İphone'u iphone ile karşılaştıracan gidip i8 gibi 13.8 cm cihazla mate 9 gibi 15.7 cm cihazı karşılaştırmak çok saçma.
  • bizim max 2 hepsinin içinden geçmiş :D

    iPhone 8 batarya testi sonuçları

  • Yukarıdaki testlerin galibi açık ara S8. LG G6 97 dakikada şarj olmuş ama pili 6 saat 9 dakika gitmiş. S8 ise 3 dakika daha geç şarj olmuş olsa da 8 saat 22 dakika pil süresiyle ona fark atmış. 3 dakika geç şarj olsun ama 2 saatten 15 dakikaya yakın daha fazla kullanılabilsin...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.