Şimdi Ara

Apple kulaklık girişini kaldırdı kablosuz kulaklık satışları %343 arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple kulaklık girişini kaldırdı kablosuz kulaklık satışları %343 arttı

    Argos'tan gelen yeni rakamlara göre, Apple'ın iPhone'dan kulaklık girişini kaldırmasından bu yana kablosuz kulaklık satışları %300'den fazla artmış durumda. Teknoloji devi AirPods isimli ilk kablosuz kulaklığını piyasaya sürerken 2016 yılında iPhone 7'den 3.5 mm kulaklık girişini kaldırdı. Şirketin bu kararına tüketiciler tarafından hoş karşılanmamış ve oldukça ağır eleştiriler gelmişti.

     

    Ayrıca Bkz.Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) Türkiye'de yapılacak
    Perakende devi Argos'un yeni verileri, son 12 ay içinde Bluetooth kablosuz kulaklık satışlarının %343'lük bir artış gösterdiğini ortaya koyuyor. Yani iPhone 7 piyasaya sürüldüğünden bu yana tam bir yıl içerisinde inanılmaz bir sıçrama yaşanmış. Bu da tüketicilerin kablosuz kulaklık teknolojisini kabullendiklerini gösteriyor.

     

    HTC ve Motorola da kulaklı girişine veda edenlerden


    Kısa süre önce tanıtılan iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinde de kulaklık girişi olmaması nedeniyle bu eğilimin devam etme olasılığı son derece yüksek. Bunun yanında HTC ve Motorola dahil olmak üzere diğer bazı akıllı telefon üreticileri de yeni modellerinde Apple gibi 3.5 mm kulaklık girişine veda etmiş durumdalar.

     

    Analist firması CCS Insight'ın araştırma başkanı Ben Wood konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu, piyasadan edindiğimiz geribildirimle ilişkili. Apple'ın, iPhone 7'den bu yana tüm ürünlerinde 3.5 mm kulaklık girişini kaldırma kararı şüphesiz büyük bir faktör oldu. Tüm önde gelen kulaklık üreticileri buna daha fazla Bluetooth ürünüyle karşılık verdi ve Apple, AirPods ile kablosuz kulaklık pazarının büyük bir bölümünü kaptı" dedi.







  • Arkadaşımda bose'nin quiet comfort 35 model kulaklığı var bir gün denemem için bana verdi. Hayatımda müzik dinlememişim dedirtti hem de bluetooth üzerinden. bu jakçılar istese de istemese de gelecek kablosuz teknolojilerden geçiyor. Evet o kulaklık pahalı ama şu an kullandığımız teknolojiler de bir zamanlar pahalıydı.

  • Hemen ayrıştırmaya başlamışlar "jakçılar" diye girişi kaldır 2 katı fiyatına piyasaya sür satışlar artsın kapış kapış satılsın.Pazarlama dehası demek isterdim ama bildiğin silkeleme dehası bunlar.

  • Motorola ve HTC Apple'dan önce kulaklık girişini kaldıran üreticiler... Bari google kullan haber yazarken.

  • Demekki ses kalitesi kimsenin umrunda değil...

  • Severiz sevmeyiz orası ayrı ama adamlar her türlü bir şeylere yön vermeyi başarıyo. Garip...

  • Adamlar odunu yontup satarız dese, çıkmadan alacak kitle hazırken elbette patlayacak satışlar.

  • Demek ki Apple akıllı klozet yapsa sı*ma oranları epey bi artacak :D

  • adamlar düz mantık ilerliyorlar,
    biz telefondaki kulaklık girişini kaldırdık buna ilaveten yeni bir ürün çıkardık kablosuz kulaklık,
    sizde alın bu kulaklıkları demişler, ve %300 küsürlük bir başarı elde etmişler

    tebrikler
  • Böyle keriz kesime sahip olunca şaşırtmadı :/

  • Ne yaptiginiz degil, yaptiginizdan toplumun ne kadar haberdar oldugu onemlidir, bu bakimdan apple’in eline kimseler su dokemez..

  • İos ekosisteminden cıkamamanın tecellisi kullanıcılar istemesede mecbur kalıyor böyle yaptırımlara ios kullanan baska cepteledonları olsa kim takar apple ne yapmıs ne yapmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre apple'ın kulaklık girişini kaldırılması yersiz ve saçmaydı. Herhalde piyasa yön vereceklerisi zannetiler ama diğer üreticilerin çoğu kullanmaya devam ediyor. Hem kablosuz kulaklıkların ses kalitesi kötü, kullananlar konuşmak için kullanıyordur bence.

    Kaliteli bir markanın giriş seviyesi kulaklıkları bile 100 dolardan başlıyor. Kablosuz kulaklıklar asla yerini tutamaz.

  • millet atip tutmus resmen.



    arkadaslar jbl e45bt kullaniyorum, ki bunun cok cok daha iyisi var.



    bt uzerinden ses iletimi oyle bir boyutta ki 180 tllik e450 bt bile ayni fiyata satilan kablolu kulakliktan cok cok daha iyi ses veriyor.

    eskide kaldi o dusuk kalite ses iletimi olayi.

    ama siz kablolu dinliyoz cok kaliteli yeaa diye kendinizi kandirmaya devam edin(studio kulaklik kullanmadiginizi varsayiyorum)

    birsuru marka var, ve kablosuzlar artik on planda. kablo olayi sacmalik zaten mobil cihazdan muzik dinleyen adam icin, kablosuz da kaliteli dinleyebiliyorken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 23 Eylül 2017; 0:48:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc sadece kulaklık girişini değil, telefon üretimini de kaldırdı 😁😁 Valla bir ara androidin en güzel şekline sahip, en iyi arayüzüne sahip ( htc sense nasıl güzeldi?) üreticiydi. Yazık oldu koca firmaya, gitti google a satıldı. Htc one, one x, M7, M8 film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Beatsi alınca çıkardığı sağlam kulaklıklar falan. Ulan bir firma bu kadar iyi inovasyon yaparken, nasıl bu kadar kötü pazarlanır en iyi örneği. Sen daha sektörde yer edinmeden iphone fiyatında telefon çıkarırsan olacağı buydu. Ah ulan ah, android kullanmasam da androidde bizi Samsunga mecbur bıraktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Bak bu güzeldi :D :D

  • Tüketici Çomar olunca sonuç böyle oluyor. 2 sene önce Apple kulaklık girişini kaldıracak size zorla bunu dayatacak desen ehuehueu olur mu öyle şeyğ yağhhh aplle bu yağh seçim olur seçerek alırız heueuheuhe.gıehjeıho en kötüsüde o işlemci ve gpunun instagram whatsapp kamera arasında multitask yapmak için kullanılması. Gider 2. masaüstümü toplarım. İsraf. Ç
    ö
    p

  • Senelerdir samsungun bt kulaklığını kullanıyorum, epıl kulaklık girişini kaldırdı diye bt kulaklık satışı arttı demek çocukça olmuyor mu? Yani epılın airpods satış miktarı ile diğer markaların satış sayısını kıyaslamak ve buradan çıkan sonuca göre konuşmak daha mantıklı değil mi?

  • Bu güç onu en değerli şirket yapıyor ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatı boyunca şu ürünü kullanamayacak kekolar burada ona buna keriz diyor ya o komik. Çıkar kafandaki 30 liralık kulaklıkları da biraz gelişmelere bak bluetooth kulaklıkların geldiği seviyeyi öğren.



    https://www.apple.com/tr/shop/product/HK432ZM/A/bose®-quietcomfort®-35-kablosuz-kulaklık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.