Şimdi Ara

Casper'da her öğrenciye uygun bir bilgisayar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casper'da her öğrenciye uygun bir bilgisayar var

    Yeni eğitim öğretim sezonuna çok az bir süre kala yeni sezona yönelik alışverişler yapılmaya devam ediyor. Klasik örgün eğitimin artık dijital dünya ile desteklenmesiyle beraber, veliler çocuklarının teknolojinin gerisinde kalmamasını ve derslerine destek olmasını sağlamak için bilgisayarlara yoğun ilgi gösteriyor. Casper, ilköğretimden yükseköğretimdeki farklı disiplinlere hitap eden, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilen dizüstü ve masaüstü modelleriyle eğitimlerine destek olmayı amaçlıyor.
     

    İlk Bilgisayar İçin Nirvana Masaüstü

    Casper'da her öğrenciye uygun bir bilgisayar var

    Veliler ilk kez bilgisayar alırken genellikle masaüstü bilgisayar tercih ediyor. Özellikle ilköğretim örencilerinin yaşı dolayısıyla fazla mobil olmayan ihtiyaçları, bir masaüstü bilgisayar ile ucuza kapatılabiliyor. Bu durumda kendi ihtiyaçlarına göre bir Nirvana Masaüstü alabilirsiniz. Nirvana Masaüstü’nün fiyatı içindeki donanıma göre 1150 TL’den başlayıp daha yüksek rakamlara doğru çıkıyor.
     

    Yüksek Mobilite İçin Nirvana F serisi

    Orta ve yükseköğretimde öğrencilerin birbirleriyle sosyalleşmesi ve mobilite imkanları artığı için dizüstü bilgisayarlar tercih sebepleri oluyor. Casper, yüksek mobiliteye sahip Nirvana F serisi dizüstülerini tasarlarken bunu göz önüne almış ancak performanstan ödün vermemiş. Nirvana F serisi cihazlar, performans arayanların beğenisini kazanacak 7. Nesil Intel işlemciye ve 940MX ekran kartına sahip.

     

    Performans Canavarı Excalibur Dizüstü

    Casper'da her öğrenciye uygun bir bilgisayar var

    Üniversitede özellikle mimarlık, mühendislik veya görsel tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerin performans gerektiren programları kullanabilmeleri gerekiyor. Yeni nesil güçlü işlemci ve ekran kartlarıyla dizüstü bilgisayarlar da oyun oynama fonksiyonlarının yanı sıra, performans gerektiren grafik programlarının kullanımına fazlasıyla imkan tanıyor.

     

    Casper Excalibur dizüstüleri gücünü yedinci nesil i7 HQ işlemcilerden ve modeline göre GTX 1060 ya da GTX 1050 ekran kartlarından alıyor.

     







  • PC Casper, nickname'i Excalibur.

  • Excalibur kullanıyorum memnunum fakat o paraya kat be kat daha iyi bir PC toplanılır.
  • Bu nasıl bir haber? Ben de fiyat aralıklarına göre model önereceksiniz sanıyordum.

  • REK LAM LAR

  • İngiliz efsanesi excaliburu yerli sayılabilecek ama ismide yabancı olan casper bir model adı olarak kullanarak benim gözümde iğrenç bir imaj oluşturuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işyerinde casper bilgisayar verdiler, kasanın ön yüzündeki usb bağlantıları yapılmamış ve portlar çalışmıyor. Yapacağın işi silkeyim casper, sana para verip de senden mal alanın aklını seveyim.

  • casper'ın kaliteli bir ürününü göremedim hiç malesef. excalibur kullanmak nasip olmadı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.