Şimdi Ara

Apple Watch Series 2 iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Watch Series 2 iptal edildi


    Apple’ın akıllı saat pazarındaki en gelişmiş ürünü olacak Apple Watch Series 3 tanıtıldığı etkinlikte ince bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Apple’ın geçen yıl piyasaya sürdüğü ve ilkleri barındıran Apple Watch Series 2 ise iptal edildi.


     


    Sebebi bilinmiyor


     


    Apple Watch Series 2 seride ilk GPS yongası ve su geçirmezlik özelliğine sahip üründü. Ayrıca 1000 nit parlaklık ile Apple ürünleri arasında da en iyi ekrana sahip cihaz durumuna gelmişti. Ne var ki ömrü kısa sürdü. 1 yıl sonra Apple Watch Series 2 üretimi durduruldu.


     


    Üretim neden durduruldu tam olarak bilinemiyor ancak Series 1 daha düşük özelliklere sahip olmasına rağmen satışa devam edecek. Şu anda üst seviye Series 3, alt seviyede de Series 1 akıllı saatleri tercih edilebilecek.


     


    Ayrıca Bkz.LTE desteğine sahip Apple Watch Series 3 tanıtıldı

    LTE desteği, bağımsız çalışan uygulamalar, daha gelişmiş donanım gibi özelliklere sahip Apple Watch Series 3 modeli 1650TL başlangıç fiyatına sahip. Satışlara 29 Eylül itibariyle başlanıyor. Henüz ülkemizde e-SIM kullanılmadığı için LTE versiyonu şimdilik satışta değil.


     


    Apple Watch Series 1 ise temel donanıma sahip. GPS yongası veya su geçirmezlik gibi özellikler mevcut değil. Başlangıç fiyatı ise 1199TL olarak belirlenmişti. Bu modeli hali hazırda satın alabilirsiniz. 


     







  • Güzel takdit aferin apple wach 2-3 arasndaki fark ve yenilik o kadar cokki yetişemediler dile getiremediler nerden başliyacaklarini bulamadilar en iyisi wach 1-3 arasindaki farki dile getirip birden cok özelikleri yazip işte yenilik bu diye 2 ortadan kaldirdilar:)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse almiyor ki...

  • 1'i iptal edip 2'ye devam etselerdi series 3'ü satamazlardı diye düşünüyorum

  • Kimsenin bilmediği bir kusuru mu vardı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Apple Watch Series 2 seride ilk GPS yongası ve su geçirmezlik özelliğine sahip üründü"

    Bu kadar kasmaya gerek yok yahu. Tamam seri halini aldı da sanki bir sürü ürün çıkmış da üstüne bunlar da muazzam özellikler de saatin kaldırılması üzücü gibi yazıyorsunuz. Arada fazla fark yok diyorlar, doğrudur zira ilgimi çekmiyor Apple Watch ama Apple'ın mantık aynı. 3'ü çıkarıp 2'nin fiyatını aşağı çekeceklerine 1 ile girişe 3 ile de geri kalanına dayatmak en güzeli. Giriş dediğim de aslında orta seviye olmalı normalde ama almış olmak için alanlara yönelik iyi bir giriş seviyesi olur.

  • Apple iyice saçmalaya başladı.

  • Ipon 8 in pil kapastelerine neden sıra gelmiyor Mr siri?

  • 3 nesildir saat işini geliştiremedi. Birebir taklit gibi belki şu çirkin kare işini değiştirir yuvarlak dizayna geçerler.

  • Valla ben 1. seri kullanıyorum. Çook memnunum. Telefonumdaki bildirimleri bana göstersin yeterli. Fazla bi beklentim yok zaten aletten.
  • Sebep basit, kullanıcılar 1. Nesili ucuz temin edebilsin diye, seri2 firma için daha çok maliyet teşkil ediyor, kardan zarar etmenin manası yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series 3 zaten Series 2'nin kasasını kullanıyor. Böyle olunca güncel bir cihaz varken kim neden Series 2'yi alsın? Series 1 ise farklı yapıda olduğu için giriş seviyesine mantıklı bir seçenek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.