Şimdi Ara

Asus modüler kasaya sahip VivoMini VC68V mini PC modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus modüler kasaya sahip VivoMini VC68V mini PC modelini duyurdu


    Mini bilgisayar konseptinde depolama seçeneklerine önem veren tüketicilere yönelik olarak Asus'un geliştirdiği VivoMini VC6x serisi genişliyor. Yeni eklenen VivoMini VC68V modeli kasada beş adede kadar depolama sürücüsü kullanmanıza imkan tanıyor.


     


    En güçlüsü


     


    VivoMini VC6x serisi firmanın 2 litre altında hacme sahip mini PC modellerini barındırıyor. Firmanın popüler Zen tasarım çizgileri aynen bu seride de kullanılmış ve kasa alüminyum alaşımdan imal edilmiş. Serinin modüler olan tarafı ise, depolama seçeneklerine göre farklı boyut ve yapılarda geliyor olması.


     


    VivoMini VC68V modelinde 3 farklı kasa seçeneği mevcut. Standart versiyonda 2 adet 2.5 inçlik sürücü yer alırken modüler versiyonda 4 adet 2.5 inçlik sürücü veya 2 adet 2.5 inçlik sürücü ve optik disk sürücüsü seçenekleri yer alıyor. Modelde ayrıca M.2 SSD için ekstra bir yuva da var. Böylece her versiyona ekstra bir SSD sürücü de takılabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Toshiba’nın yonga bölümü için teklifler artıyor

    Tüketiciler M.2 SSD tarafında 512GB’a kadar, 2.5 inç SSD tarafında 512GB’a kadar, HDD tarafında ise 1TB’a kadar depolama tercihi yapabilecekler. İşlemci tarafında Intel Core  i5-7500 ve Intel Core i7-7700 seçenekleri mevcut. Önceki neslin aksine harici bir ekran kartı seçeneği yer almıyor.


     


    Yeni model ayrıca 3 adet ekran çıkışı, USB 3.1, USB 3.1 Tip-C, atanmış Skype tuşu, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2, entegre amplifikatör, 32GB’a kadar DDR4 RAM gibi özelliklere sahip. Intel Optane belleklere de destek sunan model böylece son kullanıcıdan profesyonel kullanıcılara kadar geniş bir kitleye hitap etmeyi başarıyor.


     


    Bekleme konumunda 22W enerji tüketen ve 19db gürültü yayan VivoMini VC68V modeli ayrıca Intel Unite ile 4 kişinin aynı anda ekranını paylaşarak video konferans yapmasına da imkan tanıyor. Sıfırdan sistem kurmak isteyenler için barebone tarzında bir kasa da mevcut. Henüz fiyatlar belli değil. 


     







  • Bu tip cihazlarda yeni nesil AMD APU'ları görmemiz lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.