Şimdi Ara

4K Apple TV'nin teknik özellikleri açığa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4K Apple TV'nin teknik özellikleri açığa çıktı

    Apple'ın yakında çıkacak 4K set üstü kutusuna ait teknik özellikler, firmware dosyalarında bulunan bazı kodlar tarafından açığa çıkmış görünüyor. Yazılım kodlarını analiz eden Steven Troughton-Smith'e göre 4K Apple TV, A10X Fusion çip ve 3GB RAM'le güçlendirilecek.

     

    Ayrıca Bkz.LINE uygulamasına YouTube odaklı yeni güncelleme geldi
    Mevcut Apple TV sadece 2 GB RAM ve A8 işlemciye sahip durumda. Bu nedenle yeni cihazla birlikte büyük bir yükseltmeye şahit olacağız. Şirket set üstü kutusunun en yeni sürümünde Apple iPad Pro'da bulunan 64 bit mimariye sahip A10X Fusion işlemcisine yer verecek.

     



    Bahsi geçen özelliklerle birlikte Apple TV, 4K içeriği rahatlıkla destekleyecek yeterliliğe sahip olurken, daha iyi bir oyun deneyimi sunma konusunda da önü açılmış olacak. Yeni Apple TV'nin yarın gerçekleştirilecek büyük lansman etkinliğinde iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile birlikte tanıtılması bekleniyor.







  • notebookcheck mobile gpu sıralamasını baz alırsak apple tv, nintendo switch'ten grafik gücü daha yüksek hale gelmiş oluyor. oyun firmaları sağlam bir şekilde destekleseler konsol olarak pazarlanabilir.

  • 3 ile 4 arasında bir hayli fark olmuştu.Umarım ara model olmaz.Bekliyorum bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.