Şimdi Ara

iOS 11 GM sızdı, Apple Watch Series 3'ün özellikleri gün yüzüne çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS 11 GM sızdı, Apple Watch Series 3'ün özellikleri gün yüzüne çıktı 
     
    Apple'ın akıllı saat serisinin 3. nesli olacak Apple Watch Series 3'ün 12 Eylül'de yeni iPhone lansmanıyla birlikte tanıtılması bekleniyor. 9to5Mac'in iOS 11 final beta sürümünden edindiği bilgilere göre, yeni Apple Watch'da sportif kırmızı aksamlı bir yan düğmeye ve kablosuz LTE bağlantısına yer verilecek.
     
    Ayrıca LTE özellikli yeni Apple Watch, Apple Watch Series 2 ile benzer bir form faktörü kullanıyor, bu da eski Apple saatlerindeki ayarları kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Yeni Apple Watch'da bulunan sportif kırmızı aksamlı yan düğme saati önceki nesillerinden ayrıştırıyor. Ayrıca kırmızı yan düğme yeni Apple Watch'un LTE bağlantısını desteklediğini de gösteriyor.
     
    iOS 11 GM sızdı, Apple Watch Series 3'ün özellikleri gün yüzüne çıktı 
     
    Apple ilk akıllı saatini 2015 yılında tanıtmıştı. O yıl Apple CEO'su Tim Cook; bir Apple mağazasını ziyaret ederken kolundaki kırmızı yan düğmeli saatle objektiflere takılmıştı. Şimdi Tim Cook'un 2015 yılında takmış olduğu saat 12 Eylül'de tanıtılacak yeni Apple Watch mu sorularını akıllara getirdi. 
     
     
    Apple, yeni akıllı saatinde farklı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkmak istiyor. Apple Watch Series 3, alüminyum spor saatleri için yeni bir ‘blush gold’ (pembe altın)  rengi ve Apple Watch Edition için yeni gri renkli seramik bir malzeme ile gelebilir.
     







  • Sağdaki tuş bunu anımsattı

    iOS 11 GM sızdı, Apple Watch Series 3'ün özellikleri gün yüzüne çıktı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.