Merhaba arkadaslar, Öncelikle daha evvel verilen cvplarla bizleri aydınlatan tüm arkadaşlara teşekkürler...
X-Fire konusunda ilk olarak X-fire hakkında bir soruyla başlayacağım. Şuan downloada başladım. ben yazımı bitirmeden biter sanırım :) Bu programı kurmak için COD2 versiyonunun 1.3 olması mı gerekiyor? şuandaki benim versiyonum 1.0 düne kadar kendi içindeki serverlara birkaç deneme sonrası hemen bağlanıp oynuyordum. Ama iki gündür "bad key code" hatası alıyor ve daha evvel oynadığım serverlara giremiyorum. daha evvel ara sıra veriyodu aynı hatayı ama sonunda giriyordum. ama sanırım bizim key tamamen banlandı
Öneriniz nedir! download ettiğim bir diğer dosyada COD2 v1.3 patch. Şimdi gece gece kendi elimden gelen tüm denemeleri yapacagım umarım x-fire ve patch sonunda aranıza katılırım. sizde bu konudaki önerilerinizi yazarsanız minnettar olurum.
Herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar. esen kalın...
Ewet flood gibi duracak bu mesaj ama kusura bakmayın! X-Fire ı kurdum uye oldum. Hatta kevinsert senide arkadas listeme ekledim denemek icin Bir sürü server geldi, öyleki Türk Bayraklı olanları görünce bir kat daha sevindim. Ama çift klik yapıp girmeye calısınca hüsrana ugradım :( Çünkü versiyon 1.3 olması gerek dio oyun. ama benimki üstteki msjımda da dedigim gibi 1.0. ee o zaman 1.3 yapalım dedim... Patch i indirdim ama benim exe ...-cra ckli-... oldugu icin patch yuklenmiyor!!! :( Orijinal exe dosyasını veya mp veya SP her ikisini bir arada rarlayip URL sini verebilecek bir arkadas varsa sevinirim. Ha patchden sonra tekrar ...-cra cklemek-... gerekecek tahminimce. Bu islemden sonra eskisi gibi tekrar girip COD2 multiplayer oynayabilecekmiyim bende
(not : orj exeler icin bastan oyun kurayım dedim ama dvd okumuyor harita method defterine dönmüste biraz :P )
Şimdiden ilgilenen ve emek veren herkese teşekkürlerimle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 3 Nisan 2007; 4:23:20 >
Eğer ki Call of Duty 2 'yi C harddiski yerine D harddiskine kurduysan, patch dosyalarını yükleme sırasında problemlerle karşılaşabilirsin.Demin de belirttiğim gibi CoD2'yi C yerine başka harddiske kaydettiysen aşağıdakileri uygula :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision] @=""
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2] "codkey"="CDKEY" "InstallPath"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2" "InstallDrive"="G:\\" "Language"="eng" "Version"="1.0" "EXEString"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2" "MultiEXEString"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2\\cod2mp_s.exe" "QA"="14.0" "PatchLog"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2\\cod2patch.ini"
CDKEY ini aralarında - işareti olmadan yaz yolları oyunu kopyaladığın yere göre düzelt ve uzantısı .reg olarak kaydedip çift tıkla registrye ekle sonra yamalarını kur.
Badkey code olayına gelince.Öncelikle 1.3 patch kur.Daha sonra punkbasteri aktif et.Daha sonrada Punkbaster'i güncelle.Bunları yaptıktan sonra cdkeyini değiştir.Ondan sonrada tekrar oyuna girmeyi dene bakalım
Werdigin reg dosyasini .reg olarak gerekli düzenlemeleri yapıp ekledim ama hatayla karsılasıyorum. .......... öğesi alınamıyor! Belirtilen dosya kayıt defteri komut dosyası değil. Kayıt defteri düzenleyicisinden sadece ikili kayıt dosyalarını alabilirsiniz.
...... olarak yazdıgım yer.reg dosyasının bulundugu konum. ilk olarak hazırladıgım regedit dosyasın cift tıklayınca, kayıt defterine eklemek istediğinizden eminmisiniz diye soruyor. evet deyincede üstteki hatayı veriyor!!!
-------------------- 10 DK. SONRA EKLEME ------------------------
oK REGEDİT olayini cozdum. degerleri tek tek kayıt düzenleyiciinden elle girdim. V1.3 yaptim. simdi x-fire a girip denemek kaldı. yardımların için cok tsk ederim ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 3 Nisan 2007; 15:49:59 >
Yaw millet beni buradan birileri ekliyor, sonra kim bu diyorum şaşırıyorum. İyice kalabalıklaştı Friend List. Mümkünse eğer eklediğinizde DH den olduğunuzu belirtin.
1mbp baglantı var kör topal 10 seferin 2 sinde anca baglanıyoruz benide yaz kardeş buzu20
BEKLEDİGİN NE ARAÇTIR NE TOPRAKTIR NE TAŞTIR BEKLEDİGİN KARDEŞİNDİR EVLADINDIR YUVANDIR BEKLEDİGİN TARİHİNDİR NAMUSUNDUR BEKLEDİGİN ŞEREFİNDİR: ÖZÜNDE VATANDIR ------------------------------------------------------------------------------------------------ZIIT