Şimdi Ara

Huawei, çift ön ve arka kameralı bir cihaz üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei, çift ön ve arka kameralı bir cihaz üzerinde çalışıyor

    Huawei Honor 9'un piyasaya sürüleceği dönemde, cihazın hem ön hem de arka tarafında çift kamera olacağı yönünde söylentiler vardı. Maalesef bu gerçekleşmedi ve telefon sadece çift arka kamerayla sunuldu.

     

    Ayrıca Bkz.WSJ iddia ediyor: iPhone 8'de Touch ID olmayacak
    Gelen yeni sızıntılara göre Huawei, çift ön ve arka kameraya sahip yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor. Bu aynı zamanda her iki tarafta da çift kamera özelliği sunan ilk Huawei telefon olacak.

     

    Yeni telefonun kod adı: Rhone


    Rhone kod adına sahip olan akıllı telefonun şirketin kendi Kirin 659 yonga setiyle güçlendirileceği söyleniyor. Diğer özellikler şu anda bilinmese de Huawei “Rhone” 3240mAh kapasiteli bir pilden güç alabilir.

     

    Huawei, çift ön ve arka kameralı bir cihaz üzerinde çalışıyor

    Bu arada Mate 9'un halefi Huawei Mate 10 gelecek ay tanıtılacak. Cihazın Mate 10 ve Mate 10 Pro olmak üzere iki farklı varyant olarak gelmesi bekleniyor. Standart Mate 10'da normal bir ekran yer alırken, Mate 10 Pro modelinde sağ ve sol kenarlarında minimum çerçeve bulunan bir ekran göreceğiz. Her iki cihazda da 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı olacak.







  • Teknolojiye öncülük ettikleri için yenilikçi oldukları için tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenen bir şey.

  • fiyat ne olurrr

  • Olması gereken ve olacak olan zaten buydu. Bunu taa 1 yıl kadar önceden söylemiştim. Şimdi yine söylüyorum: Amiral Gemisi modellerde ön kameralar, arka kameraları geçecek daha yüksek olacak.

    Edit: 11 ay önce söylemişim:https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-note-2-de-cift-kamera-ile-geliyor--120854088#120855373

    8 gün sonra 1 sene olacak söylemişim yine:https://forum.donanimhaber.com/qualcomm-clear-sight-ile-cift-kamera-kombinasyonlari-daha-guclu--120420392#120421124



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 8 Eylül 2017; 22:13:29 >




  • Levent abi bu çoklu kamera konusuna değinmişti son haftalık değerlendirmede. Birşeyden iki tane koymayı teknolojik ilerleme olarak görmüyorum demişti. Bende katılıyorum buna. Esas kameranı düzelt ikinciye gerek kalmasın. Hatta şöyle demişti; arka tarafı tamamen kamera olan telefon yapalım her biri farklı odaklasın

    Bu böyle gitmez. Pişirip pişirip önümüze koyuyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C1AF27D6 -- 8 Eylül 2017; 22:16:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Olması gereken ve olacak olan zaten buydu. Bunu taa 1 yıl kadar önceden söylemiştim. Şimdi yine söylüyorum: Amiral Gemisi modellerde ön kameralar, arka kameraları geçecek daha yüksek olacak.

    Edit: 11 ay önce söylemişim:https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-note-2-de-cift-kamera-ile-geliyor--120854088#120855373

    8 gün sonra 1 sene olacak söylemişim yine:https://forum.donanimhaber.com/qualcomm-clear-sight-ile-cift-kamera-kombinasyonlari-daha-guclu--120420392#120421124

    Ben bu işlerden hiç anlamam açıkçası ama çerçeveler de küçülürken ön kameraların büyümesine imkan yok gibi küçücük kalacaklar arka kamerada ise böyle bir durum yok. Bence en fazla aynı seviyede olurlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 'çoğumuz' herkes olmasa da gördüğüm kadarı ile pek çok kişi ön kamerayı daha çok kullanıyor. manzara kuş kedi veya başkalarını çekmek de güzel ama kendini iyi çekebilmek paha biçilemez. htc de mesela bir manyak, u 10 da mis gibi ön kamera var OİS destekli ama 5 mp oto fokus da var, u 11 de 16 mp canavar kamera ama ois yok ve sabit odak. abi o 5 i 11 yap ya da 8 ultra pixel yap, ne bilim samsung 2 k video çekiyor yıllardır diğerleri denemedi bile, sabit odak dar açı düşük mp ois yok ama en çok kullanılan kamera. hadi bakalım, huawei de yapar şimdi arka leica canavar gibi çeker ön abidik gubidik idare eder lensle diyafram ile gelir..

  • Güzel bir öncülük helal olsun Huawei.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.