Şimdi Ara

iPhone 8 üretimi sıkıntıda, Apple hisseleri düşüşte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 8 üretimi sıkıntıda, Apple hisseleri düşüşte


    Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtacağı etkinliğe çok az bir zaman kala önemli bir iddia ile ortalık çalkalanıyor. İddia öyle ciddi ki Apple ve tedarikçisi Foxconn hisseleri borsada düşmeye başladı.


     


    Üretim problemleri


     


    Saygın yayınlardan The Wall Street Journal tarafından yer verilen iddialara göre iPhone 8 modeli üretim sıkıntıları ile boğuşuyor. Çerçevesiz yapıdaki OLED ekrana Touch ID sensörü entegre etme konusunda halen aşama kaydedilebilmiş değil ve bu da satışın ertelenmesi ihtimalini arttırıyor.


     


    İddialar sadece WSJ ile sınırlı değil. Ünlü analiz uzmanı Ming-Chi Kuo da dahil olmak üzere pek çok uzman yatırımcılarını muhtemelen gecikmeler konusunda uyarmaya başladı. İddialar bu kadar ayyuka çıkınca Apple ve en büyük tedarikçisi Foxconn hisseleri de borsada küçük düşüşler yaşadı.


     


    Aslında Apple’ın parmak izi sensöründen vazgeçtiği ve iPhone 8 modelinde gelişmiş yüz tarama teknolojilerini Touch ID yerine kullanacağı ifade ediliyordu. Görülen o ki firma halen ısrarcı ve son dakikaya kadar ekrana entegre parmak izi sensörü ihtimalini zorlamak istiyor.


     


    Ayrıca Bkz.Huawei ilk kez Apple’ı geride bıraktı

    12 Eylül tarihinde yapılacak etkinlikte iPhone 7S serisi ve iPhone 8 modellerinin tanıtılması bekleniyor. iPhone 7S serisi mevcut serinin üzerine donanım yükseltmesi olarak karşımıza çıkacak. Bu bakımdan seride bir gecikme yaşanması beklenmiyor ve 22 Eylül itibariyle serinin piyasaya sürülmesi kesin gibi.


     


    Ne var ki iPhone 8 çok fazla yenilik barındırıyor. OLED ekran, tamamen çerçevesiz tasarım, ekrana entegre parmak izi okuyucu, kablosuz şarj teknolojisi bugüne kadar Apple’ın izlediği yükseltme standardının çok üzerine çıktı. Bu nedenle de üretim bantlarına daha fazla yük binmiş oldu. Yeni teknolojiler her zaman üretim riski getirdiği için Apple da bunu yaşıyor. Muhtemelen iPhone 8 modeli Kasım ayının başlarında satışa başlayacak. Bizi nelerin beklediğini 12 Eylül akşamı canlı olarak izleyeceğiz. 


     







  • Gündem yaratma ve gündemde kalma çabaları. iphone 1 hafta geç çıksa alacak olanlar geç çıktı diye başka telefon mu alacak?

  • hiç bir markanın fanboyu değilim ama bu apple dan iyice soğumaya başladım.gerçekten beter olsunlar.

  • Her zaman olan haberler merak etmeyin kimse iphone suz kalmaz.

  • " Apple’ın izlediği yükseltme standardının çok üzerine çıktı "

    Epıl ölüm vuruşu yapacak herhalde

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deoks

    Gündem yaratma ve gündemde kalma çabaları. iphone 1 hafta geç çıksa alacak olanlar geç çıktı diye başka telefon mu alacak?

    Sarjoru doldurdum. Halatim 34 bogum
    1 gun gec ciksin sikicam kafama . Apple sehidi olcaz. iponem benim, oled ekranim, ekrana entegre parmak izi okuyucum, kablosuz sarjim. Ne diyon sen hocam
  • He he lansmana 1 hafta kalmış ve Apple daha seri üretime geçmemiş. Bizde inandık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cafe & Bar çocukları 1 hafta daha bekleyiversinler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Melkor

    He he lansmana 1 hafta kalmış ve Apple daha seri üretime geçmemiş. Bizde inandık.

    2 ay önceden nihai tasarım belirlenmiştir. Öyle testler yarın tamamlanacak da 2 hafta sonra 20 milyon üretilecek!!! Dünyadan haberi yok editörün.

    Gecikme olabilir ama parmak izi okuyucusu testinden olmaz.....
  • Xiaomi, Samsung, Huawei gibi markalar cam kasali, metal kasali, farkli islemcili, buyuk ekranli, kucuk ekranli vs derken senede 50 model cikariyorlar ve hic bir sorun olmuyor da 200 milyar dolar nakiti olan apple senede 2 telefon cikarirken mi kıçından ter akiyor? Kesin ilgi cekme calismasidir. Yoksa bu kadar aptal olacaklarina inanmak istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRoSSBoNeSS -- 8 Eylül 2017; 13:03:07 >
  • Pazarlama oyunları bunlar,ilk andaki satış miktarını artırmak için maksatlı yayıyorlar bu haberleri, sizce her yönüyle hazır olmamış bir cihazı tanıtmak için tarih belirlermi ve tanıtırlarmı, cihazın her yönüyle hazır olduğuna ve isteyenin istediği kadar alabileceğine hiç şüphem yok.

  • Üretim sıkıntıya girebilir ama Hisselerinin düşeceğini zannetmem :))
    Koskoca Apple'dan bahsediyoruz her sene aynı haber'ler ama ne hikmetse adam kasasına milyon dolarlar koyuyor :D

  • Tanıtıldığında iki üç ay sonraya teslimat süresi verirler olur biter, apple ın en sevmediğim yönü bu milleti aptal yerine koyarak daha fazla kazanıyor olması

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersene aynı boş haberler

  • Keşke biraz günceli takip etseniz ve beklentinin 7S 7S+ ve 8 çıkması değil, 8 8+ ve iPhone Edition çıkması olduğunu bilseniz

  • Apple ın hisseleri düşüyordu , ekrem ağlıyordu . Ama hisseler hala düşüyordu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben böyle bir editör görmedim beyler. okumadan yazan okusa bile mantık süzgecinden geçirmeyen, böyle ne yazdığını bilmeyen bir editörün hala bu sitede olmasını aklim almıyor.
    -
    kesin Gün beyden torpillidir bu, Türk kafası iste tanıdık diye tutuyorlar. Türklerin en sevmediğim yanlarından biride budur, birini vasfı için değilde sırf tanıdık diye iste tutmaları saçmalıktan başka bir şey değil. malum kişilerde böyle yapıyor görüyoruz ülkenin durumunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skythunderr -- 8 Eylül 2017; 21:24:19 >
  • Toucd id olmayinca düşüşmü yaşaniyodu alti üstü parmak izi sensörü ekrana koymadi apple top atti ya birakin sacma sapan haberleri applenin o led ekrana gecmesi bile büyük heyecan verici toucd id olmasa da olur sali günü olaydida şu sacma sapan muahbbetler bitseydi herkes ayri kafa herkes ayni sorular başlikşar altinda romana cevirdi..!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacmaliga bak, yahu tasarim denen sey bu saate kalirmi. Adamlar gelecek senenin modelini tasarlarken bu yilin modelinde touchid koyup koymayacagiz diye hala dusunecek degiller. Telefon 4 gun sonra tanitimda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlarda para var zaten basar parayı halleder işini

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.