Şimdi Ara

Bir süreliğine Apple geliştirici adresiniz Rusya çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süreliğine Apple geliştirici adresiniz Rusya çıkabilir


    Zaman zaman yazılım devlerinin sistemlerinde hatalar olduğuna şahit oluyoruz. Bazen tehlikeli açıklar bırakan bu hatalar bazen de ilginç değişikliklere sebebiyet verebiliyor. Apple’ın sistemlerindeki bir hata ilginç bir duruma sebep oldu.


     


    Rusya’ya gitti


     


    Apple geliştiricilerinin şikayetleri ile fark edilen hata ev adreslerinin Rusya’daki bir adres ile değişmesine neden oluyordu. Normalde farklı bir adrese sahip olan Apple geliştiricileri hesaplarını kontrol ettiklerinde Rusya’da ikamet ettiklerini gördüler. Bu adres bul. Novatorov, Saint-Petesburg, Leningrad, 198216, Russian Federation şeklindeydi.


     


    Ayrıca Bkz.James Bond artık Apple için çalışacak

    İlk etapta Apple sunucularının hacker saldırısına uğradığı düşünülmüştü zira 2013 yılında bir hacker saldırısı günlerce Apple geliştirici portalının erişime kapanmasına neden olmuştu. Akıllara hemen bu ihtimal geldi ancak sonradan bunun bir hata olduğu anlaşıldı. Apple’dan da kısa sürede açıklama yapıldı.


     


    Firma söz konusu adres değişikliğinin bir hesap yönetimi uygulamasındaki bir hatadan kaynaklandığını belirtirken hızlıca giderildiğini ve hesapların olması gereken adres bilgilerine sahip olduğunu vurguladı. Hali hazırda yanlış adres hatasının giderildiği farklı kaynaklar tarafından dile getiriliyor. 


     







  • Putin was there :D

  • yapılır mı böyle hata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.