Şimdi Ara

LG V30'un tüm arayüz özellikleri bu videoda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG V30'un tüm arayüz özellikleri bu videoda
     
    IFA 2017'de LG V30 rüzgarı eserken LG Mobile cuma günü UX Video başlıklı bir video yayınladı. Yayınlanan videoda telefonun dikkat çeken özellikleri gösteriliyor.
     
    LG V30'un P-OLED ekranı kullanıcıların her türlü ihtiyacına göre özelleştirilebiliyor. Ekranda, her daim müzik çalar için hızlı araçlar, bildirimler, pil ayarları ve kontrolleri gösteriliyor. LG'nin V serisiyle özdeşleşen ikincil ekrana yeni V30'da yer verilmiyor ancak  LG V30, floating bar isimli yüzen bir çubukla tüm bu işlevleri kolaylıkla yapabiliyor. Bu yüzen çubuk sayesinde çizim araçlarına, uygulama kısayollarına, müzik çalara ve gelen bir aramayı cevaplamayı kolaylıkla yapabiliyorsunuz.
     

    LG V30 Medya Özellikleriyle Ön Plana Çıkıyor

    LG V30'un nokta zoom özelliğiyle birlikte bir resmin üzerindeki herhangi bir noktaya yavaşça yaklaşmak için floating barı(yüzen çubuğu) kullanabilirsiniz. LG V30'daki Cine Effects, kullanıcılara bir video veya fotoğraf için çeşitli filtre seçenekleri sunuyor. Ayrıca Graphy ile LG V30 ile kullanıcılar profesyonel fotoğrafçıların kullandığı gibi manuel mod kullanarak fotoğraf çekebiliyor. LG V30 UX, videolarınızı anında düzenlemenize yardımcı oluyor. İki video basitçe yeni ve iyileştirilmiş bir klip olarak birleştirilebiliyor.
     
     
    Yeni LG V30 kullanıcılara profesyonel bir kamera deneyimi sunmayı planlıyor. LG V30 ile yapabileceklerinizi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:
     







  • Uzun zamandır ilk kez bir telefon için heyecanladım.. çok beğendim ..
  • V20 tasarım anlamında facia idi. V30 da evrim değiştirmiş seri...ekran,ses ve yazılım tarafında üçü de tepe seviyede kalite yukarı çekilmiş, genel de bir kaç fire olurdu bunlardan....



    rakibi htc u11 olabilir.parmak izi daha fantastik ve kesinlikle ön cephede olması gerekirdi bi şekilde. En kolaya katılmış kısmı o.







    Fiyatı uygun tutarlar ise satacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 3 Eylül 2017; 13:59:49 >
  • güzelde umarım 5000 tl olmaz

  • Pixel hariç bütün Android cihazları gördük. Eğer bir sorunu olmazsa açık ve net V30 bu yılın en iyi Android telefonu olacak. Aslında G6 ile bunu başardı başarmasına ama SD821 ile çıkması onu geçen yılın cihazı konumuna düşürmüştü. Şimdi V30 ile bu sorunu da aştığına göre yılın telefonu olmaması için hiçbir sebep yok. Her şeyiyle tam olmuş dedirtti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bunun da diğer LG telefonları gibi kronik sıkıntıları çıkmazsa 5-6 aylık zaman dilimi içinde cidden alınır. Tabi fiyatının da 4000 altı olması lazım ama o konuda ümitler sönük :(

  • Bu tepe modeller diger hiçbir telefonda olmayan özelleştirmeler barındırıyor... Diger markaların tepe modelleriyle kıyaslayıp ona göre karar verilmeli... Aslında bu tip cihazlara telefon demek yalnış, üst düzey bilgisayar, telefon,kamera,mp3 çalar,vs... karşımı bir şey... İhtiyaç dışı lüks tüketimi temsil ediyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 2 Eylül 2017; 19:18:30 >
  • Asus zenfone 4 pro tanıtıldı, V30'a göre geleneksel tasarımını ben beğeniyorum ve stereo ses fm radyo pil gibi avantajları var en önemlisi parmak izi okuyucu önde.

  • Bu kadar detaylı ayarlar, gerçek sinematik efektler koyup derinlik efekti koymamaları çok ilginç... Hemde çift kamera varken...

  • Bu sefer fazla olmuş sanırım, Malum sorunlardan ders çıkardıysa bu model piyasayı sallar bence
  • Bu defa yürekten olmuş diyebilirim

  • V30 ve Note 8 bu yılın telefonları.

  • tanıdığım 1000 kişi bu telefonu alıp sorunsuz kullansa yine de güvenip lg almam..

  • Baya super telefon Garantisi kvk oldu bildigime gore

    Fiyatta 749 dolarmış.buda 3999 dan aşa olur suan dolarda 3.40 lara indi FIYAT ONEMLI

  • Telefon gorsel olarak iyi fakat bir turlu anlamadigim nokta

    1- son cikan telefonsun koy 6GB ram millet tatmin olsun

    2- b&o logosu koyup stero neden koymazsin koysan nolcak

    3- selfie kameradan lansmanda bile bahsetmedin o kadar mi kotu bir kamera var acaba

    4- pili biraz daha yukarilarda tutabilirdin



    Bu tip eksikleri varken nasil bu telefon en iyi telefon diye anlatiliyor anlamis degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    selfie kamerası 5 mp ama kötü denmiyor, pil ve ram çok önemli handikaplar bence de insanlar bu durumları es geçmemeli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Ozellikle dikkat ettim selfie kamerasindan bahsetmediler uzerinde durmadilar. Diger iki konu gercekten onemli pil ve ram. Amiral gemisi cikartiyorsan rakiplere bakmalisin bence. Xiaomi mi mix 2 8gb ram ile gelecek, note 8 6gb ram ile geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunbah

    Ozellikle dikkat ettim selfie kamerasindan bahsetmediler uzerinde durmadilar. Diger iki konu gercekten onemli pil ve ram. Amiral gemisi cikartiyorsan rakiplere bakmalisin bence. Xiaomi mi mix 2 8gb ram ile gelecek, note 8 6gb ram ile geldi.

    mi mixx in 8 gb ram ile gelceğini sanmıyorum ama hali hazırda one plus 5 mi mix 6 gibi cihazlara 6 gb ram koyulduysa bu cihaza fazlasıyla koyulmalıydı lg bu kadar emeğe yazık etmiş bunu yapmayarak, mi mixx 64 gb 4 gb, 128 gb 6 gb ram ile gelecek söylentileri var ama ben 6 gb ram ile gelir diyorum, sn 836 ile gelcek diyenler va rama ben ona da 835 ile gelir diyorum, en önemlisi de umarım ulaşılabilirlik olarak koaly ve kronik sıkıntısı olmayan bir cihaz olur, ben mi mixxin rakipsiz olduğunu düşünüyorum, kamera dışında. Ön kamerada rakipler 8, 16 mpleri konuşurken lg 5 mp kamera koymuş bunun ayrıca lafını yapma gereği duymamaları normal lakin ö kameranın kaliteli olduğunu söyleniyor araştırırsanız videolarda da buna değiniyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gece şarja %100 ile bırakıp sabah sabah %90'la alıyorsam bu da çöp benim için.

  • Türkiye de ne zaman satışa çıkacak?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.