Şimdi Ara

Be Quiet! SFX L serisi PSU’larını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Be Quiet! SFX L serisi PSU’larını duyurdu
     
    Başarılı soğutma çözümlerine ve güç kaynaklarına imza atan Be Quiet! SFX L serisi yeni çözümleriyle kompakt ve güçlü bir oyuncu makinesi kurmak isteyen oyunculara hitap ediyor. 500 ve 600 watt’lık iki seçenek olarak sunulan modeller sahip olduğu fanıyla rakiplerinden ayrılıyor.

    SFX form faktöründeki güç kaynakları ebatları itibariyle çoğunlukla 80 mm çapındaki fanlara ev sahipliği yapıyor ki bu da daha yüksek soğutma performansı için daha yüksek hızlarda dönen ve haliyle de gürültülü çalışan bir fan manasına geliyor. Buna karşın Be Quiet! SFX L formatını seçerek bu alan kısıtlamasını aşmış ve böylece 120 mm çapındaki sessiz fanları kullanabilmiş. PSU’ların SFX L formunda olması sebebiyle bir dönüştürücü metal destek yardımıyla normal kasalarda da kullanılabildiğini eklemekte fayda var.
     

    80+ Gold sertifikasına sahip

     
    Güç kaynaklarının sahip olduğu LLC, Synchronous Rectifier (SR) ve DC-to-DC güç dönüşümü devreleriyle maksimum verimlilik ve stabiliteyi yakaladığı belirtilirken Japon tipi katı kapasitörler de PSU’ların güvenilirliğini arttıran bir diğer detay olarak gözümüze çarpıyor. %92’lik anlık verimlilik sunan ve bu sebeple de 80+ Gold sertifikasını elde eden güç kaynakları ayrıca OCP, OVP, UVP, OPP, OTP ve SCP gibi güvenlik amaçlı devreleri de içeriyor.

    Be Quiet! SFX L serisi PSU’larını duyurdu
     
    Son olarak tamamen modüler yapıdaki güç kablolarıyla sistemin hem hava akımını engellemeyen hem de daha düzenli bir kasaya kapı aralamanızı sağlayan PSU’lardan 500 watt’lık sürekli çıkış gücüne sahip olan model 119$’dan, 600 watt’lık çözüm ise 145$’dan alıcılarını bekliyor.
     


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Be Quiet! SFX L serisi PSU’larını duyurdu
    Be Quiet! SFX L serisi PSU’larını duyurdu
    Be Quiet! SFX L serisi PSU’larını duyurdu
    Be Quiet! SFX L serisi PSU’larını duyurdu







  • Bir an haberde 120mm fanının olmasını övdüklerini okuyunca DH çok bozmuş dedim ama sonradan SFX boyutunda olduğunu görünce rahatladım :D

  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Daha doğrusu direk fiyata odaklanınca yorum yazarken de okuduğumu unutmuşum. Yapılan kıyas yanlış olmuş. Ama normalde de be quiet! ürünlerinin fiyatları biraz yüksek oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 2 Eylül 2017; 1:33:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O psu 145 dolardan çıksa kimse itibar etmez istediği kadar sfx formunda olsun muadilleri corsair 120 dolar fsp 110 dolardan satiliyor be quite ürünleri genellikle pahalıdır kalitesine bisey diyemem ama fiyatlarda düşüş görürüz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    Corsair SF serisinde bulunan fan 9,2cm. be quiet! SFX-L Power serisinde 12cm. Bir de be quiet! SFX-L Power serisi yükte biraz daha sessiz çalışıyor. Ve de %50 yükte verimi az farkla daha fazla. Sanırım fiyat farkları bunlardan dolayı oluşmuş. Geri kalan özellikler ise hemen hemen benzer. Garanti konusunda farklılık var. Corsair SF serisi 7 yıl, be quiet! SFX-L Power serisi ise 3 yıl garantili.

    Amazon Türkiye'ye şube açınca bu markaların garanti durumu nasıl olacak acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 2 Eylül 2017; 2:08:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be Quiet PSU dünyasının Bentley'idir. Alman markası olduğu gibi tüm üretimini de Almanya'da yapar. Bu yüzden diğerlerinden pahalıdır. Ayrıca Be Quiet Dark Power Pro 850 yi 8 yıldır kullanıyorum. Oradan da kendilerine kefil olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 2 Eylül 2017; 7:19:39 >
  • Bizim türk malı bilgisayarbileşenlerini Türkiye de üretip bu markalara rakip olacak baba yiğitlere ihtiyacımız var.

  • Öncesinde başka güç kaynağı vardı.Bir gün PC'de çalışırken bomba gibi patladı.
    Bende Be Quiet 80+ Gold 850 watt olandan aldım. 6-7 sene önce,
    tam model ismini hatırlamıyorum ama aldığım günden beri sorunsuz çalışıyor.
    Bu marka aldığı paranın hakkını veriyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.