Şimdi Ara

PES 2018'in Demosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       Konami Digital Entertainment, Pro Evolution Soccer 2018'in demosunu yayınladı.

Demoyu PlayStation Store veya Xbox Live Store üzerinden indirebilirsiniz. İndirme boyutu PlayStation 4 ve Xbox One platformu üzerinde 4,080 GB.

Demoda bulunan takımlar ve statlar şu şekilde:

Takımlar: 

FC BARCELONA
    Borussia Dortmund
    Liverpool FC
    INTER
    SC CORINTHIANS PAULISTA
    CR Flamengo
    CA BOCA JUNIORS
    Club Atlético River Plate
    COLO COLO
    Almanya
    Arjantin
    Brezilya

Stadyumlar:

Camp Nou
    Signal Iduna Park

Pro Evolution Soccer 2018, 12 Eylül'de Amerika Birleşik Devletleri için 14 Eylül'de Avrupa ve Asya için çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC üzerinde ulaşılabilir olacak.    

• Konami nin sitesinde PC içinde demo görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo pc ıcın de çıktıysa link alabılır mıyız acaba.
  • ps3 versiyonu oynadım gerçekten abartısız bok gibi pesin ömrü 2-3 sene
  • PC için yok mu hem PC versiyonu konsol versiyonun dan iyi de sonra demo çıkartma nasıl bir kafa bu konami?
  • Xbox için gold istiyor demo yalnız.
  • Ooo helaaaal! Oyundaki tüm lisanlı takımları demoya koymuşlar!!! vaaauuv! :D
  • Bence bu sene oldukça iyi olmuş. PS4 demosu çok iyiydi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pc için demo olmamasının sebebi oyunun kırılmasını önlemek içindir.Yoksa konami niye pc'yi es geçsin ki demo'yu pc'ye yayınlarsa ona da koruma sağlamak zorunda bu extra masraf demek konami pc ne satıtyor ki bir de oyun kırılmasın diye demo'ya ek önlem alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 30 Ağustos 2017; 19:47:32 >
  • Benim gibi ön yargıyla yaklaşan - yaklaşacak olan çok insan olacaktır, az önce çıktım oyundan ve online beta'ya göre daha fazla keyif aldığımı belirtmek istiyorum.(ps4) Daha tok ve oturaklı bir oyun olmuş. Tabii hala büyük bir merakla fifa 18'in demosunu bekliyorum ama en azından ön yargınızı kırıp denemenizi öneririm.

• PES 2018 PC demo için 14-15 Eylül'ü bekleyeceğiz sanırım. Başka bir yerde öyle okudum. Geçmiş olsun.

• Adam ps3 te oynamis sonra diyo cok kotu kardes sen en iyisi ps2 dede bi dene de öyle yorum yap :)
  • Pcye ıllakı her sene bır kıllık yapacaklar.. Adamların huyu bu :)))))

• 8 senedir fifa oynuyorum 3 senedir pes demosu denerim pes 2018 demosunu denedim gerçekten oynanış atmosfer yüz vücut şekilleri şutlar paslar mükemmel olmuş.Demoda spiker yok olsada farketmez gerçi değişmesi gerek online modları çoğaltılması ve dünya liglerinin çoğunun lisansı ile gelmesi lazım. Ama tek kelime ile bu seneki pes 18 gerçekten olmuş oynanış büyük haz veriyor lisans yaması yapar oynarım diyenler için kesin alınması gerek. Platform PS 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Adam ps3 te oynamis sonra diyo cok kotu kardes sen en iyisi ps2 dede bi dene de öyle yorum yap :)

pes 2018 demo afişin de kocaman ps3 logosu yazıyor ps2 logosunu göremiyorum ps4 yok diye niye eziyorsun napalım hayat zor
  • Birak bu acitasyon ayaklarini oyunun ustundeki çalışanların emegine bok gibi diye etiket vurup damgalarken seninki ezikleme olmuyor tabi birak kelimeyi :)
  • quote:

Birak bu acitasyon ayaklarini oyunun ustundeki çalışanların emegine bok gibi diye etiket vurup damgalarken seninki ezikleme olmuyor tabi birak kelimeyi :)

ne acitasyonu sen neden bahsediyorsun ne emeği ne ekmeği pes 2018 beğenmedim sen beğendin neyin tantanasını yapıyorsun anlamadım ki bana kızacağına git konamiye kız güzelim efsanevi serinin içine ettiler bizde zamanında winning eleven 3-4 pes 6 delicesine zevkle oynuyorduk pes serileri
    şu an simülasyon mu arcade mi karar verememiş bi durumda takılıyor bu yüzden bi boka da benzemiyor
  • Tamam guzel yavru aglama artik paran yetmiosa oynamada bok diye camurda atma hadi gereksiz bla bla etmeyi birak ve ps3 une don :)
  • quote:

Ooo helaaaal! Oyundaki tüm lisanlı takımları demoya koymuşlar!!! vaaauuv! :D

PES lisanslı takımları olmasada bir dönem FİFA'dan çok iyi durumdaydı, oynanış ve atmosfer bu açığı kapatıyordu ama sanırım sen fazla eziksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.