Şimdi Ara

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Edge Aydınlatması özelliği güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Edge Aydınlatması özelliği güncellendi 

    Samsung’un Galaxy S6 Edge modeli ile başlattığı Edge Lightning yani kenar aydınlatma özelliği Galaxy S8 ailesi için güncellendi. Edge Lightning özelliğinden kısaca bahsedecek olursak telefon yüzüstü yere bakarken çağrı geldiği zaman kavisli ekranlara parlak renkli görüntüler yansıtılıyor. Bu sayede telefon çevresini aydınlatıyor ve kullanıcının tepkisini çekiyor.
     
    Samsung, Galaxy S8 modelleri için Edge Lightning özelliğini geliştirdi. Başlarda sadece çağrılarda kullanılabilen kenar aydınlatma özelliği, Galaxy S8 ile birlikte her bildirim için kullanılabiliyor. Üstelik sadece ekran yüzüstü dönükken veya ekran açıkken dahi özel aydınlatma seçenekleri sunuyor.
     

     

    Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Edge Aydınlatması özelliği güncellendi

     

    Bugün Edge Lightning uygulaması güncellendi ve Galaxy S8’in kenar aydınlatmasını özelleştirme seçenekleri eklendi. Kullanıcılar aydınlatmanın rengini ve şeklini değiştirebilecek. Öncesinde hangi uygulamanın bildirimlerinde aydınlatma yapılacağını belirlemek dışında hiçbir özelleştirme seçeneği bulunmuyordu.

     

    Kullanıcılar kenar aydınlatmasının kalınlığını, rengini ve şeffaflığını değiştirebilecek. Güncellemeyi yüklemek isteyen Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kullanıcılarının Edge Ekranı uygulamasını güncellemesi yeterli oluyor. Galaxy Apps mağazasının içerisinden gerekli güncellemeyi yapabilirsiniz.

     







  • Note8 de zaten vardi ...

  • Resmen akıllı ampül...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevindim. Yakında S8 almayı düşünüyorum da. Mi Mix2 ve V30 ile 13 ünde tanıtılacak olan iPhone 8 çıkınca fiyat azıcık daha gevşer diye bekliyorum. Şu an en düşük 3250 civarına var. 2999 falan olur diye tahmin ediyorum.

  • s7 edge de aynı güncellemeyi isteriz

  • Adamlar s7 edgeye vermiyor saka gibi samsungun şu sacma politikasindan nefret ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.